για την zouzounitsa

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

PUNTOGT2

για την zouzounitsa

Post by PUNTOGT2 » Tue Mar 15, 2005 12:56 am

Σαν σήμερα zouzounitsa θα γιόρταζες τα 24 γενέθλια σου!
Δυστυχώς για σένα η απόλαυση της ζωής κόπηκε γρήγορα!
Δεν προλάβαμε να σε γνωρίσουμε αλλά σίγουρα κάποιοι από εδώ μέσα σε ήξεραν! Είτε μέσω site είτε από την καθημερινότητα τους!
Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα η σκέψη των φίλων σου και των συγγενών σου, στις χαρές τους!
Γιατί σημασία δεν έχει να σε θυμούνται και να γελάνε ή να κλαίνε αλλά όταν γελάνε να σε θυμούνται! Καλό ταξίδι…και ευχόμαστε να γαληνέψεις στα ουράνια!
Να είσαι σίγουρη όμως ότι η υπογραφή σου (η ζωή είναι ωραία, απολαύστε την) μας λέει πολλά!!! Και όλοι μας πιστεύω να την απολαύσουμε όσο δυνατότερα μπορούμε…είτε γιατί έτσι πρέπει, είτε γιατί ακόμα ήταν μια δική σου συμβουλή και επιθυμία!

paola_7

Post by paola_7 » Tue Mar 15, 2005 1:13 am

...
Last edited by paola_7 on Sat Apr 09, 2005 11:18 pm, edited 2 times in total.

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Tue Mar 15, 2005 1:25 am

παολα κατι για την χριστινα (νυφη του μελους μας puntakia) ηθελα να γραψω και εγω αλλα ελεγα μηπως δεν ηθελε ο γιαννης (puntakias) εκανες την αρχη και θελω να πω και εγω κατι.

η περιπτωση της χριστινας απασχολησε το φορουμ και καποια μελη του κλαμπ με την ανακοινωση για αιμοδοσια που ηταν επειγον.

επειδη εμεις εδω στο κλαμπ δεν ειμαστε μονο κοντρες αλλα οπου μπορουμε βοηθαμε τους γνωστους-φιλους αμεσως καποια μελη τρεξαμε να βοηθησουμε στην αιμοδοσια την περασμενη εβδομαδα.

η χριστινα ηταν μια νεα κοπελα μολις 22 ετων και σιγουρα μας επηρεασε η ηλικια της.
μετα την αιμοδοσια εγινε η επεμβαση και ολα εδειχναν πως η κοπελα ηταν καλυτερα.

ηρθε ομως η πεμπτη που μας περασε και στις 3 το βραδυ ενημερωθηκαν οι γονεις της οτι τελικα δεν τα καταφερε.

ενημερωθηκαν ολοι απο το κλαμπ που βοηθησαν στην αιμοδοσια και την παρασκευη δωσαμε το παρων στην κηδεια στο περιστερι.
επισης κατατεθηκε στεφανι απο το PUNTOCLUB στην μνημη της.

ηταν μια συμβολικη κινηση για μια κοπελα που δεν την γνωριζαμε αλλα επειδη ηταν κατα καποιο τροπο συγγενεις του μελους μας γιαννη (puntakia) και λογο της ηλικιας της προσπαθησαμε να κανουμε κατι....

η αληθεια ειναι οτι οσοι ασχοληθηκαμε με το γεγονος αυτο ειμαστε σοκαρισμενοι.

γιαννη σε αυτες τις ωρες κοιτα να εισαι κοντα στον αδερφο σου.

χριστινα εστω και αν δεν σε γνωριζαμε θα σε σκεφτομαστε!
Last edited by PUNTOGT2 on Mon Apr 11, 2005 4:24 pm, edited 1 time in total.

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Tue Mar 15, 2005 8:58 am

Αν και γνωριζα μονο για το περιστατικο του Γιαννη θα ηθελα και γω με την σειρα μου να ευχηθω τα καλυτερα για τις οικογενειες αυτων και ενα χαμογελαστο Αντιο για τις κοπελιες αυτες....Γιαννη συγγνωμη αλλα λογω τρεχαματος δε καταφερα να μαι στη κηδεια....
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

ΑΛΕΚΟΣ
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ΑΛΕΚΟΣ » Tue Mar 15, 2005 3:27 pm

αν και εγω δεν ηξερα τις κοπελες αλλα ειχα ακουσει για αυτες θα ηθελα να πω οτι και εγω δεν θα τις ξεχασω αλλα θα τις θυμαμαι για παντα.μαλλον θα πρεπει να πουμε αυτο που λεει το τραγουδι <<χαρε φονια χαρε ληστη πες μου δεν εχεις βαρεθει τοσο καιρο στον κοσμο αυτο με την δουλεια που κανεις.>>χρονια πολλα στην νικολ και γιαννη μην το βαζεις κατω αλλα παλεψε το.θα το ξεπερασεις αν και ποτε δεν θα φυγει απο τη μνημη σου.αυτα εχω να πω.
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ

MAFIA

Post by MAFIA » Tue Mar 15, 2005 4:19 pm

τις θερμοτερες ευχες μου για την οικογενεια και τα συλληπητηρια μου...

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Tue Mar 15, 2005 4:33 pm

Δεν ξέρω τι να πώ... Δεν ενημερώθηκα απο τον Γιάννη... Το διαβάζω τώρα και ανατριχιάζω... Πότε έγινε ρε παιδιά...? Απ'ότι μου είχε πεί το παιδί ήταν καλά η κοπέλα... Δεν το πιστεύω ρε πούστη μου...

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Tue Mar 15, 2005 4:45 pm

σε κάτι τέτοιες στιγμές δεν μπορείς να πείς πολλά...το μόνο που έχω να πω είναι πως όταν κάποιος φεύγει από κοντά μας ζει για πάντα μέσα στην καρδιά των ανθρώπων που αγάπησε και αγαπήθηκε...
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!

ria
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ria » Tue Mar 15, 2005 5:27 pm

Γιαννη συγνώμη....Δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία. Κουράγιο σε αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους .

ΑΛΕΚΟΣ
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ΑΛΕΚΟΣ » Tue Mar 15, 2005 5:30 pm

εχω χασει και εγω ρια και πιστεψε με δεν ειναι ευκολο πραγμα.καθολου πραγμα.και ειδικα οταν χανεις ανθρωπους με τους οποιους εισαι παρα πολυ δεμενος.και παλι τα συλληπητηρια μου στις δυο οικογενειες και κουραγιο
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ

Sart
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Sart » Tue Mar 15, 2005 11:52 pm

Δυστυχως το μονο που μπορω να κανω ειναι να δωσω και εγω με την σειρα μου τα συλληπητηρια μου και στις δυο οικογενειες και να κανουν κουραγιο οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο... :(
Οπως ειπε και η Νικολ: Η ζωη ειναι ωραια,απολαυστε την!
Punto rulzzz!!!

blackpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by blackpunto » Wed Mar 16, 2005 1:20 am

συλληπητηρια στις οικογενειες των 2 κοριτσιων....κριμα...
PUNTO GT

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Wed Mar 16, 2005 11:26 am

ισορροπια σταθερη για να προλαβω τη ζωη ομως την πατησα....
ετσι ξεκινησα λοιπον ετσι ξεκινησα δεν με ρωτησανε ζωη μου αν σε συνηθησα σαν πληγωμενο αετοπουλο στο χωμα ψαχνω τη δυναμη να κρατηθω ακομα,θεε μου κι ας ηξερα ποια μερα θα πεθανω και του θανατου μου γεννεθλια να κανω....

θα ειστε και οι δυο μεσα στη μνημη μας...
δεν θα σας ξεχασουμε ποτε....
θα ειστε δυο αγγελοι που θα μας κοιτατε απο ψηλα στον ουρανο και θα μας προστατέυετε...
συλληπητιρια και στις δυο οικογενειες....

kostas x 69
Schumacher
Schumacher
Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!

Post by kostas x 69 » Wed Mar 16, 2005 3:39 pm

ta silipitiria mou....kouragio se aftous pou menoun pisw!!!