ποιανου ειναι απο το κλαμπ????το πειραξα λιγο
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

ποιανου ειναι απο το κλαμπ????το πειραξα λιγο
αυτο το πουντο υπεστει μια μικρη βελτιωση στην εξωτερικη εμφανιση.τεκοψα το fron mount intercooler απο ενα skyline και το εβαλα εκει.καλο?το εχω κανει και σε αλλα πουντο.για πειτε....????!!!!
ποιος το εχει απο το κλαμπ?
ποιος το εχει απο το κλαμπ?
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ
- jkarpas
- Έβγαλα το Ν

-
PUNTOGT2
αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο punto ειναι ενος φιλου (η κατι τετοιο)του αντωνη απο το αργος και τον ειχαμε γνωρισει στην ημερησια εκδρομη που ειχαμε κανει στο Αιγιο.
ρε παιδια αφου πιανουν τα χερακια σας για στρωθειτε λιγο και βαλτε εμπνευση να μας δωσετε μερικες ιδεες για το νεο σημα του club μας που ψαχνουμε!!!!
ρε παιδια αφου πιανουν τα χερακια σας για στρωθειτε λιγο και βαλτε εμπνευση να μας δωσετε μερικες ιδεες για το νεο σημα του club μας που ψαχνουμε!!!!
-
antonisgt3
- Νικολάκης

- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

παιδια θα προσπαθησω να κανω πολλα σχεδια γιατι ασχολουμε πολυ με το σχεδιο και καταλαβαινετε.εχω φτιαξει πολλα αυτοκινητα αλλα θα προσπαθησω να φτιαξω και σηματα για πουντο κλαμπ.οκ?θα τα φτιαξω δημητρη και θα στα δωσω μαλλον την κυριακη στον καφε γιατι ερχεται ο αδερφος μου και μαλλον θα ερθουμε.
- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

ποιανου εννοεις οτι πιανουν τα χερια?εμενα και του καρπα η γενικα ολων?τελικα το εφτιαξα με προφυλακτηρα απο ford fiesta αλλα εχει μια διχρωμια τωρα αποτι φαινεται.τι λετε?ωραιο?οταν φτιαχνω αμαξια εχω εμπνευση.επεσε πολυ κοψε ραψε για να φτιαξω στα μετρα του τον προφυλακτηρα.puntoclub.gr wrote:αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο punto ειναι ενος φιλου (η κατι τετοιο)του αντωνη απο το αργος και τον ειχαμε γνωρισει στην ημερησια εκδρομη που ειχαμε κανει στο Αιγιο.
- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

ποιανου εννοεις οτι πιανουν τα χερια?εμενα και του καρπα η γενικα ολων?τελικα το εφτιαξα με προφυλακτηρα απο ford fiesta αλλα εχει μια διχρωμια τωρα αποτι φαινεται.τι λετε?ωραιο?οταν φτιαχνω αμαξια εχω εμπνευση.επεσε πολυ κοψε ραψε για να φτιαξω στα μετρα του τον προφυλακτηρα.puntoclub.gr wrote:αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο punto ειναι ενος φιλου (η κατι τετοιο)του αντωνη απο το αργος και τον ειχαμε γνωρισει στην ημερησια εκδρομη που ειχαμε κανει στο Αιγιο.
- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

- jkarpas
- Έβγαλα το Ν