αυτοκινητο της χρονιας 2005

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
MAFIA

αυτοκινητο της χρονιας 2005

Post by MAFIA » Tue Nov 30, 2004 7:07 pm

Toyota Prius. Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005Το Toyota Prius κερδίζει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005»

Το Toyota Prius ανακηρύχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2005, από τα 58 μέλη της Κριτικής Επιτροπής για το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς. Μετά από δύο ψηφοφορίες, το Toyota Prius επελέγη πρώτο από τα 7 αυτοκίνητα-φιναλίστ και ανακηρύχθηκε νικητής, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 406 βαθμούς.

http://www.caroftheyear.org/pages/Coty05.htm

Gifted
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Gifted » Tue Nov 30, 2004 7:17 pm

eleos :/ :?
Some guys think i have a slow car......Unfortunately for them... I have a Fast HearT :!: :evil:

iasonas
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by iasonas » Tue Nov 30, 2004 8:26 pm

na einai kala oi japanese alla de symfwnw...
sorry gia tous xaraktires,eimai sto laptop k de ginetai alliws

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Tue Nov 30, 2004 11:02 pm

Νομίζω πως η επιλογή αυτή ήταν η καταλληλότερη... Το Prius είναι μια τεχνολογική αποκάλυψη και ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για άλλους, το μέλλον της αυτοκίνησης... Εγώ σαν Ιταλόφιλος θα ήθελα βέβαια στην θέση του να ήταν κάποιο..Punto, αλλά βλέπεις δεν σκέφτονται όλοι έτσι... Μετράνε, η τεχνολογία, η οικονομία, φιλικότητα στο περιβάλλον και υπάρχουν και άλλοι λόγοι, οικονομικοί, πολιτικοί και διαφημιστικοι...
Πάντως απο τεχνολογικής άποψης νομίζω πως είναι η αυγή μιας νέας εποχής "καθαρών" αυτοκινήτων και δικαιολογημένα ψηφίστηκε ώς το αυτοκίνητο της χρονιάς 2005...

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Wed Dec 01, 2004 4:38 pm

Chameleon wrote:Πάντως απο τεχνολογικής άποψης νομίζω πως είναι η αυγή μιας νέας εποχής "καθαρών" αυτοκινήτων και δικαιολογημένα ψηφίστηκε ώς το αυτοκίνητο της χρονιάς 2005...[/color]
Έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά για τον Π.Ο. (πραγματικό οδηγό που θα έλεγε και ο Κ.Κ. των 4Τ) αυτά τα αυτοκίνητα θυμίζουν τα τετράτροχα ηλεκτρικά οχήματα που παίζουν τα 5χρονα....
"Καθαρό" μεν , άνοστο και άχρωμο δε....Σε λίγο χρόνια θα θυμόμαστε τα παλιά και γρήγορα ''εργαλεία'' και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.....
PuntoGT 4 ever

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”