Toyota Prius. Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005Το Toyota Prius κερδίζει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005»
Το Toyota Prius ανακηρύχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2005, από τα 58 μέλη της Κριτικής Επιτροπής για το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς. Μετά από δύο ψηφοφορίες, το Toyota Prius επελέγη πρώτο από τα 7 αυτοκίνητα-φιναλίστ και ανακηρύχθηκε νικητής, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 406 βαθμούς.
http://www.caroftheyear.org/pages/Coty05.htm
αυτοκινητο της χρονιας 2005
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gifted
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Chameleon
- Μαθαίνω να στρίβω.

Νομίζω πως η επιλογή αυτή ήταν η καταλληλότερη... Το Prius είναι μια τεχνολογική αποκάλυψη και ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για άλλους, το μέλλον της αυτοκίνησης... Εγώ σαν Ιταλόφιλος θα ήθελα βέβαια στην θέση του να ήταν κάποιο..Punto, αλλά βλέπεις δεν σκέφτονται όλοι έτσι... Μετράνε, η τεχνολογία, η οικονομία, φιλικότητα στο περιβάλλον και υπάρχουν και άλλοι λόγοι, οικονομικοί, πολιτικοί και διαφημιστικοι...
Πάντως απο τεχνολογικής άποψης νομίζω πως είναι η αυγή μιας νέας εποχής "καθαρών" αυτοκινήτων και δικαιολογημένα ψηφίστηκε ώς το αυτοκίνητο της χρονιάς 2005...
Πάντως απο τεχνολογικής άποψης νομίζω πως είναι η αυγή μιας νέας εποχής "καθαρών" αυτοκινήτων και δικαιολογημένα ψηφίστηκε ώς το αυτοκίνητο της χρονιάς 2005...
- PuntoGTR
- Μαθαίνω να στρίβω.

Έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά για τον Π.Ο. (πραγματικό οδηγό που θα έλεγε και ο Κ.Κ. των 4Τ) αυτά τα αυτοκίνητα θυμίζουν τα τετράτροχα ηλεκτρικά οχήματα που παίζουν τα 5χρονα....Chameleon wrote:Πάντως απο τεχνολογικής άποψης νομίζω πως είναι η αυγή μιας νέας εποχής "καθαρών" αυτοκινήτων και δικαιολογημένα ψηφίστηκε ώς το αυτοκίνητο της χρονιάς 2005...[/color]
"Καθαρό" μεν , άνοστο και άχρωμο δε....Σε λίγο χρόνια θα θυμόμαστε τα παλιά και γρήγορα ''εργαλεία'' και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.....
PuntoGT 4 ever