KAΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ CLUBCENTO....
περιληπτικα...ειμαι ο κωνσταντινος,ειμαι απο θεσσαλονικη,ειμαι μελος του clubcento,ο puntomad με γνωριζει προσωπικα....
εχω κανει βελτιωση μηχανικη το sei μου φορωντας τον κινητηρα του 85αρι punto με πλεξουδα και εγκεφαλο αυτου...
επ'ευκαιριας που το σαζμαν μου ηταν για πεταμα πια ελεου τουρμπο που ηταν παλια,και επειδη θα κατεβαζα σαζμαν για δισκο πλατο...
.......
απο χθες φοραω το 6αρι σασμαν απο το καινουργιο punto sporting...
puntoποιηται το αυτοκινητακι μου σιγα σιγα....
εχω ακομα ομως καποια προβληματα νεοτητας...
1)να βρω τροπο πως να μην βρισκει η καμπανα οταν στριβω το τιμονι τερμα δεξια...καποιο στοπ στην κρεμαργερα ισως...
να φτιαξω τον επιλογεα...μετατροπη του χρωμε πλαισιου abarth που φοραω...
2)ηδη το εκανα χθες....εκοβα το μεταλλο χθες απο μεσημερι ως το απογευμα....με το dremel....ξεπατωμα....ειχε γινει το σπιτι ολο ρινισματα σιδηρου....
3)αυτο στο συνεργειο....λιγο ακομα φτιαξιμο ο ρεγουλατορος που κουμπωνει στο σαζμαν...να περνει καλυτερα την 1η...τωρα στο κουμπωμα λιγο δυσκολευεται...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ...
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...το αυτοκινητο εγινε πολυ πιο νευρικο στις αντιδρασεις του...
επειδη το 16v 1242 που φοραω τωρα το φοραει και το τελευταιο punto sporting...φανταζομαι οτι εχουμε τις ιδιες αντιδρασεις....
αν και το punto φοραει τον φυμωμενο 85αρι...εγω οχι,εχω την πρωτη σειρα...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 85ΑΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΕΙΑΣ...
ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΗ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΙΣΙΑΔΙ....Ο ΚΟΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 7200...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΦΟΡΕΣΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ...
ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η 6Η ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝΕ?
ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ 6Η ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΝΟΡΜΑΛ...120-140?
ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΣΕ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ,ΤΑΞΙΔΙ ΧΑΛΑΡΟ...ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ....
ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΟΤΕΡ+ΣΑΣΜΑΝ...
δωστε με τα φωτα σας...please!