Νέες, μειωμένες τιμές θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου, στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών.
Όπως ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός», το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλουν τα επιβατικά ΙΧ στους δύο αυτούς σταθμούς διοδίων μειώνεται κατά 20% και διαμορφώνεται στα 2,50 ευρώ από 3,10 ευρώ που είναι σήμερα.
Για τους οδηγούς που θα πληρώνουν με πομποδέκτη προβλέπεται επιπλέον μείωση κατά 10%.
πηγη
Μείωση των διοδίων στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Μείωση των διοδίων στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: Μείωση των διοδίων στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών
η κορίνθου-Πατρών δεν πρέπει να έχει καν διόδια λόγω του ότι πληρώνεις για να παίξεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα. τώρα θα μου πείτε ''μα αν δεν πληρώσεις πως περιμένεις να έχεις καινούργιο δρόμο;'' .
απλή απάντηση. πρώτα παραδίδεις και μετά εισπράττεις. τόσα χρόνια , πριν δηλαδή τα τρομοκρατικά και οι εγκληματικές οργανώσεις αναλάβουν τα ηνία , πώς φτιάχναμε δρόμους; και μη μου πείτε πως έχετε δει κάπου τρελή διαφορά με τους δρόμους 20 χρόνια πριν.
έχετε δει εντελώς νέες χαράξεις σε πάρα πολλά σημεία της χώρας ή μόνο σε μερικά σημεία; δεν έχω δει ακόμα εντελώς νέους αυτοκινητόδρομους. το μόνο που έχω δει λίγες βελτιώσεις στο ήδη υπάρχων δίκτυο περισσότερο για μεγαλύτερη ασφάλεια. κακιά σκάλα που τώρα περνάς μέσα από βουνό. δηλαδή υπάρχει ο δρόμος ήδη και απλώς ενισχύεται στα σημεία για να γίνει ασφαλέστερος. νέος εντελώς δρόμος το πολύ 2, 3 έχω δει.
για τα τοπικά οδικά δίκτυα καλλίτερα να μη σχολιάσω γιατί όλοι ξέρουμε το τί δεν έχει γίνει. δρόμοι από τα χρυσά χρόνια του Καποδίστρια. εξέλιξη καμία.
πρόσφατα είχαμε έναν έντονο διάλογο με έναν της υπηρεσίας φάντασμα που λέγεται Νομαρχία. ξέρετε αυτή η δημόσια υπηρεσία που φτιάχτηκε για να βολευτούν πρασινομπλεκόκκινα παιδιά.
διαβάστε προκλητικότητα.
'' μεγάλε , τί θα γίνει κανένα δρόμο της προκοπής θα έχουμε ;''
'' τι μου λές ρε μάγκα που τα ξέρεις όλα και μόνο κρίνεις!!! 'εχεις δει κανένα δρόμο που να μην είναι ασφαλτωμένος; τα σχόλια σου αλλού!!!! από τη στιγμή που ο δρόμος έχει άσφαλτο είναι σύγχρονος ο δρόμος . και δε δέχομαι από κανέναν κριτική για το έργο της Νομαρχίας''
καταλαβαίνεται τί επακολούθησε από πολλούς εκείνη την ώρα.
απλή απάντηση. πρώτα παραδίδεις και μετά εισπράττεις. τόσα χρόνια , πριν δηλαδή τα τρομοκρατικά και οι εγκληματικές οργανώσεις αναλάβουν τα ηνία , πώς φτιάχναμε δρόμους; και μη μου πείτε πως έχετε δει κάπου τρελή διαφορά με τους δρόμους 20 χρόνια πριν.
έχετε δει εντελώς νέες χαράξεις σε πάρα πολλά σημεία της χώρας ή μόνο σε μερικά σημεία; δεν έχω δει ακόμα εντελώς νέους αυτοκινητόδρομους. το μόνο που έχω δει λίγες βελτιώσεις στο ήδη υπάρχων δίκτυο περισσότερο για μεγαλύτερη ασφάλεια. κακιά σκάλα που τώρα περνάς μέσα από βουνό. δηλαδή υπάρχει ο δρόμος ήδη και απλώς ενισχύεται στα σημεία για να γίνει ασφαλέστερος. νέος εντελώς δρόμος το πολύ 2, 3 έχω δει.
για τα τοπικά οδικά δίκτυα καλλίτερα να μη σχολιάσω γιατί όλοι ξέρουμε το τί δεν έχει γίνει. δρόμοι από τα χρυσά χρόνια του Καποδίστρια. εξέλιξη καμία.
πρόσφατα είχαμε έναν έντονο διάλογο με έναν της υπηρεσίας φάντασμα που λέγεται Νομαρχία. ξέρετε αυτή η δημόσια υπηρεσία που φτιάχτηκε για να βολευτούν πρασινομπλεκόκκινα παιδιά.
διαβάστε προκλητικότητα.
'' μεγάλε , τί θα γίνει κανένα δρόμο της προκοπής θα έχουμε ;''
'' τι μου λές ρε μάγκα που τα ξέρεις όλα και μόνο κρίνεις!!! 'εχεις δει κανένα δρόμο που να μην είναι ασφαλτωμένος; τα σχόλια σου αλλού!!!! από τη στιγμή που ο δρόμος έχει άσφαλτο είναι σύγχρονος ο δρόμος . και δε δέχομαι από κανέναν κριτική για το έργο της Νομαρχίας''
καταλαβαίνεται τί επακολούθησε από πολλούς εκείνη την ώρα.
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης