Η αναχωρηση θα γινει απο εδω

Στην εκδρομη θα παρουν μερος και τα μελη απο την Θεσσαλονικη. Οποιος επιθυμει να ερθει ας μιλησει με τον Gazofonix για να του πει λεπτομερειες!
Moderator: Puntoclub.gr moderators

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες

Καλά ρε τρελέ, στα Ιωάννινα θα φτάσει η χάρη σου;AKIS P wrote:και εγω μεσα ειμαι

μπες δες στο off-topic να δεις μεχρι που εφτασε χαχαχα μεχρι καρδιτσα λαρισα και παει λεγοντας...............το need for speed the run το επαιξες??? κατι σαν κι αυτο εχω κανει στην ελλαδαsarros wrote:Καλά ρε τρελέ, στα Ιωάννινα θα φτάσει η χάρη σου;AKIS P wrote:και εγω μεσα ειμαι

δε λεω οχι...........αφου το οργανωνει ο μπαμπης απο εδω τι εχουμε να χασουμε θα βγαλουμε και γουσταsarros wrote:![]()
οργώνεις τους δρόμους!!!!!!!!

FANIS PUNTO wrote:Ναι ρε αλανια καντε μια εκδρομουλα εδω στην ιωαννινα, ειναι και ωραια εποχη!

Κοσμα οσοι ειμαστε φιλος.Οπως λενε και τα παιδια πιο πανω σιγουρα θα ειναι μετα την εξεταστικη.Παμε δλδ για μεσα Μαρτιου.Απλα το "ξεθαψα" για να αρχισει να το βλεπεις και ο κοσμος.kosmas t-jet wrote:μπάμπη εσείς πόσοι μαζεύεστε από θεσσαλονίκη?και εσύ φάνης πούντο από γιάννενα πόσοι?ωραία θα ήταν να βρεθούμε να κάνουμε και ένα μίτιγκ.υπολογίστε στο περίπου άτομα να κοιτάξω και εγώ από εδώ αγρίνιο ποιοι θελουν