Ε και μετα τον καφε..........ολο και καμεια βολτα θα παμε.
Συνάντηση Μελών Θεσ/νικης 19/9/2011
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gazofonix
- Administrator

Συνάντηση Μελών Θεσ/νικης 19/9/2011
Δευτερα 19/9/2011 και ωρα 21.00 θα μαζευτουμε ΔΥΤΙΚΑ (ακους Ντινο ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΠΑ
) στο City Gate.Εν αρχη στο παρκινγκ (ανοιχτο) και μετα θα ανεβουμε για καφεδακι στο γνωστο μαγαζι.Θελω να εχετε μαζι σας προτασεις για πιθανα μαγαζια για φετος το χειμωνα.Θυμηζω οτι θελουμε παρκινγκ και να μπορουμε να καπνιζουμε.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
PUNTOSOUNDs3
- Νικολάκης

Re: Συνάντηση Μελών Θεσ/νικης 19/9/2011
Λοιπον μετα τον πρωινο καφε (και εργασια
) θα εχει και βραδυνη μπυρα; 
ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
FIAT PUNTO SOUND 2002
FIAT PUNTO SOUND 2002
-
Gazofonix
- Administrator

Φυσικα.Ετσι για να ξεκινησει με το καλο η καινουρια εβδομαδα. 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- AKIS P
- Schumacher

θα ερθω και εγω με την καινουργια μπαταρια μου
και μετα οχι απλα μια βολτουλα λιγο κατι παραπανω θελω να πιστευω παντα σε ΛΟΓΙΚΑ πλαισια

WE RIDE TILL WE DIE!!!!
-
headhunt3r
- Νικολάκης

Παιδια αν καταφέρω θα έρθω και εγώ!! Δεν έχω έρθει ποτέ σε συνάντηση κ πρεπει....
Αν δεν σας προλάβω στο παρκινγκ σε ποιό μαγαζί θα είστε???
- forza italia
- Moderator

μεσα στο city gate στον πανω οροφο στο le loft,λογικα 10 παρα θα ανεβουμε πανωheadhunt3r wrote:Παιδια αν καταφέρω θα έρθω και εγώ!! Δεν έχω έρθει ποτέ σε συνάντηση κ πρεπει....Αν δεν σας προλάβω στο παρκινγκ σε ποιό μαγαζί θα είστε???
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- Sotis Gt
- Νικολάκης

oxiiii reee fileee.....eixame synanthsh kai to eida teleytaia stigmh.....??ftou sou re gamwto....tespa..... pote tha ksanaginei kanena event h na mazeytoume oloi mazi gia kanena kafedaki...?????Kalo tha htan pisteyw egw, ena PuntoClub exoume sthn Salonika prepei na to timame pio syxna
.......
- forza italia
- Moderator

δεν την εχασες φιλε αυριο ειναι,οποτε σε περιμενουμεSotis Gt wrote:oxiiii reee fileee.....eixame synanthsh kai to eida teleytaia stigmh.....??ftou sou re gamwto....tespa..... pote tha ksanaginei kanena event h na mazeytoume oloi mazi gia kanena kafedaki...?????Kalo tha htan pisteyw egw, ena PuntoClub exoume sthn Salonika prepei na to timame pio syxna![]()
.......
μαλλον σημερα ειναι για την ακριβεια, δευτερα μην σε μπερδεψω παραπανω
- AKIS P
- Schumacher

- Sotis Gt
- Νικολάκης

(Forza Italia) dikio exeis file....diko mou lathos....
oti na'nai.....apla otan to eida eixe perasei apo 12 to brady,eixe allaksei h mera kai dn mperdeyhtka teleiws...ti na leme twra???thn xasame thn synanthsh.....pote anamenetai nea synanthsh????kseroume???
- forza italia
- Moderator

δεν πειραζει Sotis gt,εβδομαδα παρα εβδομαδα εχουμε,παντα δευτερα,αρα 3 οκτωμβριου ειναι η επομενη,αλλα ειναι ανατολικα,θα βγει ανακοινωση 3-4 μερες νωριτερα με λεπτομεριες
-
Gazofonix
- Administrator

Sotis Gt wrote:(Forza Italia) dikio exeis file....diko mou lathos....
Kαι δεν ειναι το μονο σου λαθος Σωτηρη.Περνα μια βολτα απο την ενοτητα γνωριμιας νεων μελων να μας πεις 2-3 πραγματα για σενα.Και δευτερο ακομα πιο βασικο.............ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ GREKLISH αλλα με απλα ελληνικα ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει λογος σοβαρος οποτε και απλα με ενημερωνεις.
-
Gazofonix
- Administrator

Λοιπον οσοι δεν ηρθατε............Καλα να παθετε.
Περασαμε τελεια στον καφε,πηγαμε και για μαμ μετα και ακομα πιο μετα...............πηγαμε να αφησουμε λιιιιιιιιιιιιιιιιιιγγγγγγγγγγγοοοοοοοοοο λαστιχο και μερικα ευρουλινια αμολυβδης.
Αντε με το καλο στην επομενη συναντηση ακομα περισσοτερος κοσμος,ακομα περισσοτερος χαβαλες.
Περασαμε τελεια στον καφε,πηγαμε και για μαμ μετα και ακομα πιο μετα...............πηγαμε να αφησουμε λιιιιιιιιιιιιιιιιιιγγγγγγγγγγγοοοοοοοοοο λαστιχο και μερικα ευρουλινια αμολυβδης.
Αντε με το καλο στην επομενη συναντηση ακομα περισσοτερος κοσμος,ακομα περισσοτερος χαβαλες.
- AKIS P
- Schumacher

μπαμπη εισαι σιγουρος οτι ηταν λιγα τα ευρουλινια?
γιατι εμενα μου φανηκαν περισσοτερα

ξες γιατι ε? αμα ανοιξει εκεινη η καταραμενη η τουρμπινα κατεβαζει σαν αλκοολικος που εχει ενα μηνα να πιει

γιατι εμενα μου φανηκαν περισσοτερα
ξες γιατι ε? αμα ανοιξει εκεινη η καταραμενη η τουρμπινα κατεβαζει σαν αλκοολικος που εχει ενα μηνα να πιει
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- forza italia
- Moderator

χαχαχα εσυ εισαι ειδικη περιπτωση,ειναι τερας το δικο σου και καιει παραπανω