Αριστερο ντουλαπακι σε Grande Punto

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
skategeorge
Νικολάκης
Νικολάκης

Αριστερο ντουλαπακι σε Grande Punto

Post by skategeorge » Wed Jul 20, 2011 6:15 pm

Εδω και καιρο εχω την εξης απορια : η mito στην αριστερη πλευρα κατω απο τα χειριστηρια για τους προβολεις ομιχλης και για το menu εχει κανονικο ντουλαπακι ενω στα δικα μας grande punto σε αυτην την θεση υπαρχει μια αχρηστη θηκη η οποια πρεπει να επινοησεις διαφορα κολπα ωστε να αφησεις κατι εκει και να μην πεσει. Αυτο το ντουλαπακι της Mito ταιριαζει με το δικο μας ωστε να το αλλαξουμε ή οχι? Κατα την γνωμη νομιζω οτι εχει ακριβως τις ιδιες διαστασεις. Υπαρχει κανεις που ξερει ή το εχει ψαξει ποτε το θεμα? ευχαριστω :)

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Αριστερο ντουλαπακι σε Grande Punto

Post by Pani_EVO » Wed Jul 20, 2011 9:55 pm

Γιατί δεν κοιτάς το ντουλαπάκι του EVO πρώτα;
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Wed Jul 20, 2011 10:26 pm

φιλε μου το να κατσουν να προνοησουν και το παραμικρο το βρισκω καπως....απο την αλλη ειναι το πως το χειριζεται ο καθενας π.χ. ταιριαζει ακριβως στο να μπαινουν επαγγελματικες καρτες εκει και απ οτι φαινεται γι αυτο σχεδιαστηκε τωρα το πως το χρησιμοποιει ο καθενας και το ποσο χρησιμο του ειναι ειναι αλλη φαση PDT_Armataz_01_06
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

skategeorge
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by skategeorge » Wed Jul 20, 2011 11:20 pm

Ο λογος που ειχα απο παλια βαλει στο ματι το ντουλαπακι του mito ειναι γιατι υπηρχε απο τοτε που το πηρα το αυτοκινητο πριν βγει το evo.επισης ισως βρεθει πιο ευκολα σαν ανταλλακτικο. Εμφανισιακα ταιριαζουν εσεις τι λετε? ( και φυσικα δεν ειναι το μονο που με "ενοχλουσε καθως ουτε ποτηρακι χωραει στο grande ουτε εχει θηκες στις πορτες για ποτηρια ουτε για τους πισω επιβατες αριστερα και δεξια απο τα ποδια τους ) Αλλα θεωρω οτι εστω αν καταφερω να βαλω το μικρο ντουλαπακι θα ειμαι ικανοποιημενος μιας και στο προηγουμενο μου αυτοκινητο ειχε και με εξυπηρετουσε αφανταστα :)

skategeorge
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by skategeorge » Wed Jul 20, 2011 11:25 pm

@ Pani_evo επισης τωρα που το κοιταξα μου θυμησες γιατι ανεφερα μονο το mito. Του evo ειναι εντελως διαφορετικο εκεινο το κομματι μιας και ενωνεται με την υπολοιπη κονσολα ενω του grande και του mito ειναι ξεχωριστο κομματι :)

βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by βαγγελης » Thu Jul 21, 2011 2:07 am

εχεις ρωτησει καθολου την τιμη που έχει αυτο το ανταλλακτικο αμα είναι φθηνο αγορασε το και το δοκιμαζεις!!αν κανεις τιποτα και τα καταφερεις μας το λες και εμας γιατι και εγω εχω παρομοιο προβλημα!!

gieboue
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by gieboue » Sun Aug 07, 2011 10:52 am

αν βγάλεις άκρη ενημέρωσε μας!!!

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”