Βαφές και εξωτερική εμφάνιση

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Themakos
Νικολάκης
Νικολάκης

Βαφές και εξωτερική εμφάνιση

Post by Themakos » Thu Nov 25, 2010 6:22 pm

Είμαι νέος στο club.Έχω ένα Punto του 2004 sporting και θα ήθελα να ρωτήσω πως βλέπετε τη βαφή των δισκόφρενων για το αμαξάκι...Επίσης αν έχετε καμία ιδέα εκτός από δισκόφρενα για: 1)πετάλια , 2)ομορφιά εσωτερικού χώρου , 3)γενικότερη ομορφιά στο αυτοκίνητο....Εν ολίγοις δεν θέλω μηχανική βελτίωση όσο αισθητική....Ευχαριστώ...

kostas013
Administrator
Administrator

Re: Βαφές και εξωτερική εμφάνιση

Post by kostas013 » Thu Nov 25, 2010 6:27 pm

ξεκινα με καμια φιμε μεμβρανη λαμπες τυπου ξενον (για οικονομια κυριως σε σχεση με το συστημα ξενον)
ενα χαμηλωμα και ζαντουλα εξωτερικα
για βαφη δισκοφρενου δεν ξερω αλλα ενδιαφερομαι κι εγω να το κανω
επισης ενα ωραιο τελικο εξατμισης θα φαινεται αλλιως...
εσωτερικο ειναι λιγα τα πραγματα που μπορεις να κανεις
πεταλια, κανας λεβγιες, λευκος φως στην μπλαφονιερα
και κανα οργανακι αν θελεις... ε υστερα ξεφευγεις με αλλες επεμβασεις

σιγα σιγα να το κανεις και να εισαι απαιτητικος
να βρησκεις παντα αυτο που θες και ας ψαχνεις καιρο
το αποτελεσμα πιστευω θα σε ικανοποιησει γιατι ετσι κι αλλιως ειναι ενα αρκετα ομορφο απο μαμα αυτοκινητο και γινεται ακομη πιο ομορφο με μικροαλλαγες
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Thu Nov 25, 2010 6:32 pm

(sorry για το διπλοποσταρισμα αλλα να συμπληρωσω κατι)

καλες οι αισθητικες επεμβασεις ομως προσεξε μην το παρακανεις και το υπερφορτωσεις
και μετα θα εχεις το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που θες
εξαρταται και απο το γουστο σου παντα
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Nov 25, 2010 6:46 pm

Kαλησπερα φιλε μου.Καταρχην ενα ποστ στην γνωριμια μελων :
http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=4&start=1680

Στο θεμα σου..Πολλα αο αυτα που αναφερεις τα εχουν συηζητησει ,οπως και το πως να βαψεις μονος σου τις δαγκανες οποτε για αρχη καλο θα ηταν να ψαξεις λιγο στις αντιστοιχες συζητησεις.

Επισης οπως ειπε και ο συνονοματος πιο πανω, καλο ειναι να μην το παραφορτωσεις .Επιπλεον πες μας αν φορας το σποιλερ και αεροτομη και εφοσον ναι ,ποια?
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Themakos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Themakos » Thu Nov 25, 2010 6:51 pm

Όχι δν φοραω κατι, απλως ζηταω και τη γνωμη καποιων αλλων να δω τι αξιζει...Τωρα επειδη ειμαι καινουριος για αυτο και δν εχω κοιταξει κατι παραπανω απο τα θεματα που υπαρχουν στις συζητησεις....

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri Nov 26, 2010 12:32 am

Themakos wrote:Όχι δν φοραω κατι, απλως ζηταω και τη γνωμη καποιων αλλων να δω τι αξιζει...Τωρα επειδη ειμαι καινουριος για αυτο και δν εχω κοιταξει κατι παραπανω απο τα θεματα που υπαρχουν στις συζητησεις....

Δεν χρειαζετε αγχος.Ριξε μια ματια στο φορουμ.Θα βρεις πολλα πραγματα.

σ.σ. Οσο για το οτι εισαι καινουριος........καθε αρχη και δυσκολη αλλα μην το αναφερεις σε καθε ποστ. :mrgreen:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

math
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by math » Sun Nov 28, 2010 5:28 pm

Καλησπερα φιλε και απο εμενα,η δικια μου αποψη επειδη περασα προσφατα απο την δικη σου φαση,ειναι οτι κανεις να το κανεις σταδιακα και να δινεις βαρυτητα στην ποιοτητα.
Και μενα μου αρεσουν τα ''μπιχλιμπιδια'' και ολα αυτα που ανεφερες,αλλα αν πας σε κανα πολυκαταστημα με ειδη αυτοκινητου,ειναι τοσο ευκολο να παρασυρθεις που μπορει να κανεις το αυτοκινητο λατερνα απο την μια στιγμη στην αλλη!
Τα πενταλ και εμενα μου αρεσουν πολυ,αλλα να εχεις θπ οψιν σου οτι αν εχεις σκοπο να βαλεις αυτα τα μεταλλικα καλυμματα,καλο θα ειναι να εχεις εναν δικο σου με τρυπανακι για να τα καρφωσεις πανω στα κανονικα πενταλ,αν επαναπαυθεις στα κλιψακια τους την πατησες,ασε που ειναι επικινδυνο στην οδηγηση.
Αλλη ιδεα που εγω την εχω εφαρμοση ειναι τα καλλυματα καθισματων.Με πολυ μικρο κοστος μπορεις να βρεις ωραια καλλυματα και στο χρωμα του αυτοκινητου.
Οργανακια και κτλ εγω τ αποφευγω γιατι συνηθως ειναι προχειροφτιαγμενα και ριχνουν την εικονα του αυτοκινητου.
Απο εξωτερικη εμφανιση δεν εχω ασχοληθει πολυ με αξεσουαρ γιατι εκει το κοστος ξεφευγει αρκετα.Βεβαια αν εχεις ενα καλο ποσο να διαθεσεις μπορεις να κανεις πολυ ωραια πραγματα που θα βοηθησουν και την συμπεριφορα του αυτοκινητου.

βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by βαγγελης » Sun Nov 28, 2010 8:36 pm

γεια σου φιλε μου!!!συμφωνω με τον math να τα κανεις σιγα ετσι ωστε εαν το μετανιωσεις να μην εχεις ρεξει πολλα λεφτα!!Απο εσωτερικο θα μπορουσες να εβαζες λεβιε για αρχη πλατοκαθισματα και μετα βλεπεις για καλλυματα πιστευω θα μπορουσες να βαλεις μια καλυτερη ποιοτητα πατακια ή ακομα καλυτερα πλαστικά!και για τα εσωτερικα οργανα ουτε εμενα θα μου αρεσαν!!κανε αυτα για αρχη και μετα βλεπεις...

phillip_punto
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by phillip_punto » Mon May 09, 2011 8:25 pm

καλισπερα θα ειθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το βαψιμο του αυτοκινιτου αν το βαψω στο ιδιο χρωμα με μαυρο ουρανο η μαυρο καπο χριαζετε αλαγη στην αδια η εινε οκ (αν δεν τεριαζει εδο η ερωτιση να μεταφερθη απο τους moderators ευχαριστω)

dionioan
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by dionioan » Mon May 09, 2011 8:37 pm

phillip_punto wrote:καλισπερα θα ειθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το βαψιμο του αυτοκινιτου αν το βαψω στο ιδιο χρωμα με μαυρο ουρανο η μαυρο καπο χριαζετε αλαγη στην αδια η εινε οκ (αν δεν τεριαζει εδο η ερωτιση να μεταφερθη απο τους moderators ευχαριστω)
Αν δεν κανω λαθος παιζει καποιο ποσοστο στο χρωμα του αυτοκινητου το οποιο δν θυμαμαι ποσο τοις % ειναι..και το σιγουρο πως δεν πρεπει να αλλαξει χρωμα το μασπιε.

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue May 10, 2011 7:19 pm

Για τα κομματια που λες ΔΕΝ χρειαζετε καμεια αλλαγη στην αδεια σου.Μην σε στεναχωρει καθολου. :wink:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

phillip_punto
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by phillip_punto » Sun May 15, 2011 10:53 pm

Gazofonix wrote:Για τα κομματια που λες ΔΕΝ χρειαζετε καμεια αλλαγη στην αδεια σου.Μην σε στεναχωρει καθολου. :wink:
ευχαριστω για την απαντιση...... κατι αλλο αν το χρομα γινει παραπλισιο(πιο ανιχτο η πιο σκουρο) ουτε αυτο πιραζει φανταζομε....?? τα χροματα τιπου περλα στο ιδιο χρομα με αλλο χρομα μεσα ... με αυτο τι παιζει....??? ευχαρισω..!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun May 15, 2011 10:56 pm

Κοιτα η αδεια γραφει...............μπλε πχ.Το μπλε...............εχει 1000 αποχρωσεις.Οτι μπλε και να το κανεις...........μπλε θα ειναι.Οποτε δεν το συζητας καθολου.Αν το κανεις κοκκινο εχεις θεμα.Αλλα το να βαλεις,περλα,μεταλλα,πορτοκαλι,τζατζικι,παταπες κλπ.........μια ζωη μπλε θα ειναι (για την τροχαια και το κτεο) :razz:

phillip_punto
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by phillip_punto » Sun May 15, 2011 11:02 pm

ευχαρισω και παλι... κατι ταιλευτεο τι τιμες παιζουν γι βαψιμο στα punto....???

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Mon May 16, 2011 9:54 pm

Αυτο θα πρεπει να το βρει μονος σου.Οι τιμες παιζουν ΑΛΛΑ παιζει και η ποιοτητα.Φυσικα κατι το ακριβο δεν ειναι παντα το καλυτερο.Πρεπει να κανεις μονος σου την ερευνα σου να να αποφασισεις. :wink:

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”