Χειριστήρια τιμονιού,νεα πηγή και ενδείξεις σε καντράν mk2B
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Zattara
- Νικολάκης

Χειριστήρια τιμονιού,νεα πηγή και ενδείξεις σε καντράν mk2B
Ανοιγω νεο θεμα γιατι οσα ειδα εδω ειναι παλια....και δεν εβγαλα και ακρη.
Απο οτι διαβασα ο ανταπτορας για τη νεα πηγη εχει καπου 150€. ισχυει οτι χωρις δευτερο ανταπτορα δεν θα εμφανιζονται οι ενδειξεις στο καντραν.?
εγω εχω πηγη μαμα..... και ειναι και φαταουλας. χαχαχαχα.. επισης αυτη η πηγη δεν δουλευει τα χειριστηρια. λετε να εχει φυγει κανα καλωδιο?
η νεα πηγη που λεω να βαλω ειναι αυτη....http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... DEH-3200UB
τι γνωμη εχετε σαν πιο εμπειροι?
Απο οτι διαβασα ο ανταπτορας για τη νεα πηγη εχει καπου 150€. ισχυει οτι χωρις δευτερο ανταπτορα δεν θα εμφανιζονται οι ενδειξεις στο καντραν.?
εγω εχω πηγη μαμα..... και ειναι και φαταουλας. χαχαχαχα.. επισης αυτη η πηγη δεν δουλευει τα χειριστηρια. λετε να εχει φυγει κανα καλωδιο?
η νεα πηγη που λεω να βαλω ειναι αυτη....http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... DEH-3200UB
τι γνωμη εχετε σαν πιο εμπειροι?
- Zattara
- Νικολάκης

Re: χειριστηρια τιμονιου, νεα πηγη και ενδειξεις στο κατραν
κανεις......................?
- GRIGIO
- Schumacher

Re: χειριστηρια τιμονιου, νεα πηγη και ενδειξεις στο κατραν
Εχω την εντύπωση οτι απλα στο καντραν θα σου εμφανιζει ακυρα συμβολα.... Και επίσης νομίζω οτι υπάρχει συμβατότητα αντάπτορα-πηγής Pioneer για το PUnto
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
-
VLSperformance
- Νικολάκης

Re: Χειριστήρια τιμονιού,νεα πηγή και ενδείξεις σε καντράν mk2B
φιλε μου το εχω ψαξει το θεμα το καντραν και τισ εμφανισεισ τα ξεχνασ αυτο τουλαχιστον καταλαβα εγω οσο για το τιμονι οκ παιζει αλλα για καντραν σ ξαναλεω κομματακι δισκολο...επισης η πιγουλα μια χαρα αλλα θα μπορουσεσ να δεις και κατι σε alpine ποιο γλυκος ηχοσ θα ελεγα εγω...
-
DrVag
- Έβγαλα το Ν

Φίλε πρόσφατα έβαλα JVC με MP3, USB και τα λοιπά.Για το τιμόνι υπάρχουν αντάπτορες από 100 - 150 εντός Ελλάδος, από 35 - 54 από εξωτερικό (είπε κανείς κάτι????????).Για την οθόνη μην το δοκιμάζεις γιατί υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ο αντάπτορας του τιμονιού!!!!!!Μου το είπε ο τεχνικός.Βλέπεις όλα τα μκΙΙΒ με παραγωγή μετά τον Μάρτιο του 2003 έχουν το περίφημο CAN BUS.Ξέρεις ΤΙ τράβηξα μ'εχρι να β'αλω led ψείρες και να καταλάβω τι έφταιγε??????Για το τι είναι το CANBUS ας μας πει καλύτερα κανένας ηλεκτρονικός.Εγώ γιατρός έιμαι.
Punto mk2b 1.4 16v emotion 234.000kms: ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ 1.000.000kms
Είμαι προδότης. Το παραδέχομαι. Έχω αμάξι group VAG
-
Gazofonix
- Administrator

Off topic αλλα το check φωτων το εχουν απο..................τα UNO ακομα. 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
DrVag
- Έβγαλα το Ν

Δεν μιλάμε μόνο για τα φώτα αλλά για όλα τα περιφερειακά του αυτοκινήτου.Το ξέρω οτι είναι off topic απλά το ανέφερα.
- gieboue
- Έβγαλα το Ν

φιλαρακι μπορεις να μου στειλεις σε pm το link απο εξωτερικο για τον αναταπτορα?DrVag wrote:Φίλε πρόσφατα έβαλα JVC με MP3, USB και τα λοιπά.Για το τιμόνι υπάρχουν αντάπτορες από 100 - 150 εντός Ελλάδος, από 35 - 54 από εξωτερικό (είπε κανείς κάτι????????).Για την οθόνη μην το δοκιμάζεις γιατί υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ο αντάπτορας του τιμονιού!!!!!!Μου το είπε ο τεχνικός.Βλέπεις όλα τα μκΙΙΒ με παραγωγή μετά τον Μάρτιο του 2003 έχουν το περίφημο CAN BUS.Ξέρεις ΤΙ τράβηξα μ'εχρι να β'αλω led ψείρες και να καταλάβω τι έφταιγε??????Για το τι είναι το CANBUS ας μας πει καλύτερα κανένας ηλεκτρονικός.Εγώ γιατρός έιμαι.
- Zattara
- Νικολάκης

και σε μενα το πμ
-
DrVag
- Έβγαλα το Ν

Έστειλα τα pm.Το ψάχνετε στο site σαν steering wheel control interface στο car fitting accessories.Απαιτείται βέβαια πιστωτική ή debit ή paypal card για την αγορά.Αλλά αυτά θα τα ξέρετε ήδη εσείς σαν πιο νέοι σε ηλικία.Προασοχή στις ημερομηνίες των μοντέλων ιδίως για mk2b.
- Zattara
- Νικολάκης

εγω δεν εχω πμ...... στο πηγαδι κατουρησα...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
- gieboue
- Έβγαλα το Ν

ουτε εγω εχω pm...μαλλον το ξεχυλισαμε το πηγαδι χαχαχαχαχα
- dimnim
- Εμαθα να ξεκινάω.

Από ότι έχω ψάξει και γω ενδείξεις στο καντραν δεν παίζουν.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν.
Με λίγο ψάξιμο που έκανα να σας πω ότι με ακόμα λιγότερο κόστος το φτιάχνετε και μόνοι σας τον αντάπτορα!Τό μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιες γνώσεις ηλεκτρονικών(ότι θυμάστε από το σχολείο) και μεράκι.DrVag wrote:Για το τιμόνι υπάρχουν αντάπτορες από 100 - 150 εντός Ελλάδος, από 35 - 54 από εξωτερικό (είπε κανείς κάτι????????)..
Όταν μιλάς στο Θεό είναι προσευχή.
Όταν σου μιλάει ο Θεός είναι παράνοια.
Fiat Grande Punto 1.4 95HP 5D (13/01/2010)
- gieboue
- Έβγαλα το Ν

εχεις φτιαξει?ενδιαφερον ακουγεται αν και το κοστος αγορας απο το εξωτερικο ειναι μικρο σε σχεση με ελλαδαdimnim wrote:Από ότι έχω ψάξει και γω ενδείξεις στο καντραν δεν παίζουν.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν.
Με λίγο ψάξιμο που έκανα να σας πω ότι με ακόμα λιγότερο κόστος το φτιάχνετε και μόνοι σας τον αντάπτορα!Τό μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιες γνώσεις ηλεκτρονικών(ότι θυμάστε από το σχολείο) και μεράκι.DrVag wrote:Για το τιμόνι υπάρχουν αντάπτορες από 100 - 150 εντός Ελλάδος, από 35 - 54 από εξωτερικό (είπε κανείς κάτι????????)..
- dimnim
- Εμαθα να ξεκινάω.

Φίλε μου δεν έχω φτιάξει αλλά έχω βρει το πως, τουλάχιστον για το hard wire της pioneer.gieboue wrote:εχεις φτιαξει?ενδιαφερον ακουγεται αν και το κοστος αγορας απο το εξωτερικο ειναι μικρο σε σχεση με ελλαδα
Θέλω να φτιάξω ένα. Μόλις το φτιάξω ενοείται ότι θα ανεβάσω how-to στο forum.
Όταν μιλάς στο Θεό είναι προσευχή.