http://www.italiaspeed.com/2010/motor_s ... /2602.html
"Lastly, it should be remembered that the new “Alfa TCT” boasts a generous 23 public patents split into 3 areas:
gearbox control, gearbox mechanics and gearbox actuator."
Moderator: Puntoclub.gr moderators

-off topic------οταν ενας γνωστος μου πηγε μαζι με εμενα να παραλαβει το audi α3 απο την αντιπροσωπεια του φιλιππαιου το ματι μου επεσε πανω σε ενα ανεπαισθητο βαθουλωματακι στην πορτα ακρη ακρη. οι μαγκες ειχαν ανοιξει την πορτα κ στα @ρχιδια τους κυριολεκτικως την κοπανησαν πανω σε πλαινα audi.οταν ζητησα εξηγησεις, ο πωλητης αλλαξε 10 χρωματα. αν τον ενοιαζε το φιλο μου θα τον ειχα ψησει να μην παραλαβει και να ζητησει καινουριο.προφανως κατι τετοιο εκαναν οι μαγκες εκει στη spicar.---off topic----Orange wrote:Ρε πειραζει που ειδα ενα τετοιο στο φανοποιειο της Spicar χθες??
Απρο χωρις πινακιδες, του κουτιου....!!!Τι γινετε??
Παντως για Fiat, δεν εχει ακουστει ακομα τιποτα.
Κριμα....

Δεν έχουν όλα τα DSG την ίδια λειτουργία βέβαια. Το VAG έχει 6άρια και 7άρια, ανάλογα με το μοντέλο. Αλλά και πάλι, μια διαφορά μισής καρότσας μπορεί να χτιστεί είτε από την αρχή, με ένα κλικ πιο αργό πάτημα στο ξεκίνημα, είτε από διάφορους άλλους παράγοντες του αυτοκινήτου.Vandal wrote:Το θεμα ειναι ομως οτι δεν ειναι παντα πιο γρηγορα του διπλου συμπλεκτη για παραδειγμα σε πατημα με 2 TTs φιλων ο ενας με μηχανικο κιβωτιο και ο αλλος με διπλου συμπλεκτη και το μηχανικο ηταν μπροστα και το αυτοματο στην πορτα του οσο περιεργο και αν ειναι, περιμεναμε τα αντιθετα αποτελεσματα και μειναμε.....