Πεταλιέρες

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Dimarxoukos
Νικολάκης
Νικολάκης

Πεταλιέρες

Post by Dimarxoukos » Sat Jan 23, 2010 1:47 pm

Παίδες θλελω να βάλω στο puntaki μου τοθ 98 απλο παρεπιπτοντος πεταλιέρες στα πετάλια και θα ηθελα ν αρωτησω αν ειναι οκ αν θα εχω κανα προβλημα???Επισησ παλια που ειχα προσπαθησει να τα τριπησω δεν τρηπιόντουσαν με τιποτα τωρα βρηκα κατι αλλα με ελλασματα... Αν εχει κανενα σ καποια καλη ιδεα να την ρίξει...

math
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Re: Πεταλιέρες

Post by math » Sat Jan 23, 2010 6:02 pm

Φιλε αν αναφερεσαι στις πεταλιερες που μπαινουν πανω απο τις κανονικες και εφαρμοζουν περνοντας απο πισω τα μικρα σιδερακια οχι απλα ειναι μουφα αλλα ειναι κ επικυνδυνες.Φευγουν για πλακα και δε θελουμε να φανταστουμε τι θα γινει αν φυφουν απ την θεση τους πανω στην οδηγηση....Εγω που χα δοκιμασει ενα τετοιο σετ ευτυχως που εχω θειο αλουμινα και μου την καρφωσε κανονικα...

AndrosX
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by AndrosX » Sat Jan 23, 2010 6:27 pm

Εχει απόλυτο δίκιο ο math!!
Αν θέλεις πεταλιέρες κατ'αρχήν πέτα τα λαμακια που είχανε μαζι, και πάση θυσία τρύπησε τα πετάλια και βάλε βιδάκια με κοντρα παξιμάδια, ή περτσίνια.
Θέλει λίγες μέρες να συνιθήσεις το κενούριο πάτημα αλλα μετά θα είναι μαμάτο!!
Forzza Abarth!!
Image

Dimarxoukos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Dimarxoukos » Sun Jan 24, 2010 1:46 am

Ωραιοι γιατι και εγώ με τα λαμάκια είχα μια μεγάλη αμφιβολία!!!Θα το προσπαθήσω να τα τρυπήσω και βλέπουμε....

karotos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by karotos » Mon Jan 25, 2010 4:02 am

επειδη εχω βαλει πρεπει να σου πω οτι εχει αρκετο παιδεμα και οτι κανεις δεν προκειται να σε βοηθησει (εννοωντας μηχανικο ή φαναρτζη) και αν βρεις θα σου ζηταει τα οσα.. αν το επιχειρησεις ,, δεν ειναι τπτ ,, απλα θελει κουραγιο ,, υπομονη και εναν φραπε για τα διαλειμματα

Dimarxoukos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Dimarxoukos » Mon Jan 25, 2010 8:10 pm

KArotos thnks απλα ηθελα να σε ρωτησω αν αξιζει τον κοπο???νομιζω πωσ το αποτελεσμα θα αξιζει...

karotos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by karotos » Mon Jan 25, 2010 9:12 pm

κοιτα,, οι δικες μου ειναι οι εξης σε μπορντω,,,,
http://www.ompracing.it/detail.html?productcode=OA/1066
οταν τις ειχα στα χερια μου πριν τις βαλω,,εκανα αμαν και πως να τις βαλω.. διαφορα μεταξυ μας δεν θα δεις.. αλλα αν τις εχεις αγορασει βαλτες.. εμπειρια.. αν δεν εχεις αγορασει,, πηγαινε για κανα λεβιεδακι καλυτερα,, ποιο πολυ θα το χαρεις.

math
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by math » Tue Jan 26, 2010 1:58 am

Βλακειουλες ειναι ολα αυτα μωρε,μην το παιρνεις σοβαρα,μονο το ''χα'ι'λικι'' σου θα κανεις και τις βλεπεις να γουσταρεις,ειναι μια απο τις μικροχαρες που παιρνεις αμα στολιζεις με κατι το αυτοκινητο.Αλλα για τον χαβαλε καλη φαση ειναι!

Dimarxoukos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Dimarxoukos » Tue Jan 26, 2010 8:55 am

Xaxa ναι όντως αλλα έχει πλακα να κανεις χαβαλε με το αυτοκινητο σου!!Τισ προαλλεσ εβαλα τα ηχεια μου αλλα επειδη δεν εχω μπροστα ηχεια τα εβαλα στισ πισω πορτεσ και ξηλωσα την ταπετσαρια!!!

sarros
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by sarros » Tue Aug 03, 2010 9:32 pm

ωραια... πείρα μια ιδέα και εγώ... αλλά είμαι πολύ ψώνιο με το puntaki μου.. και μου άρεσαν και οι δύο ιδέες... και λεβιές και πετάλια.... χαχαχα και όλα τα τα βάλω εγώ... (ένα φραπέεεε!!! ΣΚΕΤΟ σε κουβάααα)
Θέλω πελάτες με γερμανικά....

βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by βαγγελης » Tue Aug 03, 2010 11:02 pm

εγω φιλε μου τις εβαλα πριν απο κανενα μηνα πραγματικα δεν καταλαβαινεις μεγαλη διαφορα αλλα οπως και να το κανεις δειχνει διαφορετικα στο αυτοκινητο!Αν μπορεις ομως βαλε και εν τεμπελη διπλα για να ακουμπας το ποδι σου ειναι εξυπηρετικος!!!

math
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by math » Tue Mar 15, 2011 4:29 pm

Παιδες επανερχομαι στο θεμα μετα απο αρκετο καιρο αλλα αποφασισα εν τελει να βαλω πεταλιερες και στο Πουντακι μου...πηρα κατι απλες kαι ψαχνω ευκολο τροπο να τις τοποθετησω.
Στο προηγουμενο δεν με πολυενοιαζε και ειχα κανει τρυπες στα πενταλ για να τις βαλω.Τωρα σε αυτο ψιλοκολαω γιατι δεν θελω να κανω καμια βλακεια και να τρεχω.
Εχει βρει κανενας καποιον ευκολο τροπο να τοποθετηθουν χωρις τρυπανακι?

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue Mar 15, 2011 9:27 pm

Οτι και να βαλεις............σαν την βιδα δεν εχει.Η μαλλον εχει............το πιρτσινια αλλα παλι τρυπα θελει.Μην κοιτας το "ευκολο" αλλα κοιτα το "αξιοπιστο" και "ασφαλες".Και στο κατω κατω ΑΝ κατι δεν σου παει καλα και θες να τα βγαλεις...............βαζεις 3 καινουρια λαστιχα εργοστασιακα και ουτε τρυπες φαινοντε ουτε προβλημα εχεις. :wink:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

dionioan
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by dionioan » Wed Mar 16, 2011 4:02 pm

Εγω εβαλα τα sparco και ειναι μια χαρα..μην φανταστεις τιποτα τρελη διαφορα στην αισθηση...αλλα σαν λουκ ειναι μια χαρα...αλλα οπως ειπαν κ οι προηγουμενη..θελει τρυπα,παξιμαδι και βιδωμα για να μην 'παιζουν'

sotirisk
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotirisk » Thu Mar 17, 2011 1:24 am

Στην Ολλανδία έχω ακούσει (δεν θυμάμαι που) απαγορεύεται να τρυπήσεις τα πεντάλ.
Γιατί αυτό? Είναι επικίνδυνες οι πεταλιέρες αν τρυπήσεις?

Επίσης -> γίνεται να μπει αντικαθιστώντας το ελαστικό ή πρέπει σώνει και καλά να βιδώσει πάνω σε αυτό? (έλεγα να βάλω της abarth για το punto αν τις έβρισκα φτηνά αλλά δεν θέλω να μου ψηλώσουν τα πετάλια).

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”