Cd error μετά από συνομιλία

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Cd error μετά από συνομιλία

Post by dimnim » Fri Jan 15, 2010 10:38 am

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά,

Πριν από 2 ημέρες(13/01/2010), ακριβώς, παρέλαβα το grande punto μου (σειρά 1). :grin:
Να σημειωθεί ότι έχω ενσωματωμένο Bluetooth(δώρο από την αντιπροσωπεία) στο cd player
Εχθές το βράδυ και ενώ άκουγα ένα cdάκι(αυθεντικό) χτύπησε το τηλέφωνο,χαμήλωσε αυτόματα το cd και σήκωσα την κλήση.Μίλησα κάνα 5λεπτο και το έκλεισα. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν ξαναέπαιξε κανένα CD. Κάθε φορά που βάζω ένα cd μου λέει "CD ERROR" και μου το πετάει έξω.Το ράδιο και το BT δουλεύει κανονικά.

Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Όταν μιλάς στο Θεό είναι προσευχή.
Όταν σου μιλάει ο Θεός είναι παράνοια.

Fiat Grande Punto 1.4 95HP 5D (13/01/2010)

polatov
Schumacher
Schumacher

Re: Cd error μετά από συνομιλία

Post by polatov » Fri Jan 15, 2010 5:19 pm

για αρχη βγαλε πολλους και ξαναβαλε ωστε να γινει μια επανεκκινηση γιατι μου φαινεται μαλλον προσωρινο προβλημα..
αν βαριεσαι πηγαινε κατευθειαν αντιπροσωπια μια και ισχυει η εγγυηση!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by dimnim » Tue Jan 19, 2010 3:37 pm

Πήγα σήμερα στο service της αντιπροσωπίας και μου είπαν ότι θα έπρεπε να στείλουν τον player στη Blaupunkt και ότι θα το έπερνα μετά από 10 μέρες!Τους είπα οτι θα το πάω εγώ για πιο γρήγορα. Θα δοκιμάσω αυτό που μου έγραψες και αν δεν παίξει θα το πάω στην Blaupunkt και θα ζητήσω να μου το αντικαταστήσουν με καινούργιο.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Jan 19, 2010 4:09 pm

Mα καλα δεν εχει εγγυηση doa οπως ολα τα πραγματα?Μιλαμε για ηχοσυστημα 5 ημερων.Φιλε dimnim μην αφησεις τις μερες να περασουν..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by dimnim » Tue Jan 19, 2010 7:39 pm

Περιτό να σας πω ότι σήμερα έσπασα τα τηλέφωνα στο service της Blaupunkt, που μου έδωσαν από την Fiat, και κανένας δεν μου απάντησε! Σε κάθε κλήση που θα έκανα ή θα μίλαγε ή θα χτύπαγε και δεν θα απαντούσαν.Αύριο σκοπεύω να πάω από εκεί και να απαιτήσω να μου το αντικαταστήσουν με καινούργιο.

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Wed Jan 20, 2010 9:12 am

Αυτο που σου ειπανε φιλτατε οτι θα παει Blaupunkt, απλα δεν παιζει με τιποτα...
Δηλαδη κοντολογης σου ειπανε, οτι πχ επειδη χαλασε η αντλια νερου και ειναι πχ Spar, θα παει στην αντιπροσωπια της Spar??
Ομοιως και για τα υπολοιπα μερη ενος αυτοκινητου, που δεν ειναι κατασκευης Fiat.

Και το λεω, μιας κι ειχα κι εγω προβληματα, με το πρωτο ραδιο κασσεοφωνο οταν ειχα αγορασει το Speedgear, μου ειχαν πει και μενα τα ιδια....
Αλλα μετα απο σχετικες φωνες μου, μεσα σε μια ωρα, μου το ειχαν αντικαταστησει...
Image

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Wed Jan 20, 2010 12:15 pm

πορτοκαλι διορθωσε με αν ειμαι λαθος αλλα νομιζω οτι στο θεμα ραδιοκασετοφωνου για να γινει αλλαγη πρεπει οντως η blaupunk να δωσει αδεια αντικαταστασης και νομιζω οτι η εγγυηση για το ραδιοκασετοφωνο ειναι πιο μικρη απο το αμαξι αν θυμαμαι καλα απο το βιβλιαρακι της εγγυησης που ειχα στα χερια μου
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by dimnim » Wed Jan 20, 2010 2:37 pm

Παιδιά μόλις γύρισα από την Blaupunkt.
Πληροφοριακά να σας ενημερώσω ότι πλέον το service είναι στην Καλλιθέα,Αχιλλέως 29(μην ψάχνετε ταμπέλα, εκεί που είναι δεν φαίνεται) και ότι πιο πολύ μοιάζει με αποθήκη παρά με service.

Ο τεχνικός εκεί μου το έφτιαξε, κάποιο πρόβλημα με την κίνηση της κεφαλής του laser υπήρχε.
Τον ρώτησα για αντικατάσταση και μου είπε ότι δεν μπορούσε να μου το αντικαταστήσει εκείνη την στιγμή γιατί δεν είχε καινούργια κομμάτια επειδή καθυστερούν να του τα στείλουν, και ότι αν θέλω μπορεί να με πάρει τηλέφωνο όταν έχει παραλάβει τα καινούργια για να μου το αντικαταστήσει.
Επίσης μου είπε ότι μέσα στα 2 χρόνια που είναι η εγγύηση ότι πρόβλημα και να παρουσιαστεί θα μου κάνει αντικατάσταση.

Το γέλιο της υπόθεσης είναι ότι από την αντιπροσωπεία που το πήρα το αμάξι μου είπαν ότι παίζει και mp3.Ο τεχνικός στη Blaupunkt μου είπε-έδειξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Jan 20, 2010 3:21 pm

Ο τεχνικος επρεπε να στο δειξει?Το user manual του στερεοφωνικου δεν το κοιταξες?Και βεβαιως αν στην συμφωνια για την αγορα του αυτοκινητου ηταν να εχεις mp3 τοτε πολυ απλα πρεπει να μιλησεις με τον πωλητη στην FIAT!
Image

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by dimnim » Wed Jan 20, 2010 4:17 pm

Επειδή ξέρω την φράση rtfm(read the f***ing manual,την χρησιμοποιώ αρκετά λόγω επαγγέλματος) έκατσα και το κοίταξα το manual από την πρώτη μέρα.Από ότι κατάλαβα όμως έχουν βγει αρκετές διαφορετικές εκδόσεις μεταξύ των στερεοφωνικών αυτών και δεν ήταν πλήρες το manual, άσε που μέσα στο manual έλεγε για mp3!

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Jan 20, 2010 5:01 pm

O λογος που σε ρωτησα ειναι απλος:Στο δικο μου μοντελο υπηρχε ραδιοcd με και χωρις mp3.H διαφορα των δυο ηταν τα 3 γραμματα ,αλλα μεσα στο μανουαλ ηταν αλλη η ενοτητα για το ενα και αλλη για το αλλο.Οποτε αν εσενα περιγραφεται ως mp3 τοτε γραψε ενα δισκακι και δοκιμασε το - Ο τεχνικος πως σου απεδειξε οτι δεν ειναι mp3?
Image

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Thu Jan 21, 2010 1:54 am

BLUE SCORPION wrote:πορτοκαλι διορθωσε με αν ειμαι λαθος αλλα νομιζω οτι στο θεμα ραδιοκασετοφωνου για να γινει αλλαγη πρεπει οντως η blaupunk να δωσει αδεια αντικαταστασης και νομιζω οτι η εγγυηση για το ραδιοκασετοφωνο ειναι πιο μικρη απο το αμαξι αν θυμαμαι καλα απο το βιβλιαρακι της εγγυησης που ειχα στα χερια μου
Κωστα, δεν υπαρχει διαφορετικη εγγυηση, για τα επιμερους τμηματα του αυτοκινητου.
Την εγγυηση την περνεις απο τον κατασκευαστη του αυτοκινητου, σαν συνολο.
Το τι μας λενε εδω, ειναι αλλο πραγμα.
Το ραδιο cd, του αυτοκινητου, το εργοστασιακο, μονο η Fiat μπορει να στο αλλαξει.
Δεν ειναι και λογικο, να μπει "ξενο" χερι, στο αμαξι. :wink:
Image

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by dimnim » Thu Jan 21, 2010 9:47 am

P.A.D.R.C wrote:Οποτε αν εσενα περιγραφεται ως mp3 τοτε γραψε ενα δισκακι και δοκιμασε το - Ο τεχνικος πως σου απεδειξε οτι δεν ειναι mp3?
Δεν ξέρω αν έχεις δει πως είναι μέσα το σύστημα αλλά ο μηχανισμός του cd είναι ξεχωριστό κομμάτι μέσα σε όλο το στερεοφωνικό, το οποίο συνδέεται με την πλακέτα με μια καλωδιοταινία που έχει ένα φισάκι στην άκρη.Ο μηχανισμός που διαβάζει mp3 έχει άλλο φισάκι από τον απλό μηχανισμό. Το είδα αυτό γιατί ήμουν μπροστά όταν ο τεχνικός έκανε την "εγχείριση" και δεν μπόρεσε να βάλει τον μηχανισμό από mp3, σε απλό που είναι το δικό μου.
Εκτός από αυτό για να το επιβεβαιώσει κιόλας όταν το έφτιαξε δοκίμασε ένα δικό του cd με mp3 καθώς δοκίμασα και γω ένα που είχα πάρει μαζί αλλά τζίφος.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Jan 21, 2010 12:09 pm

Οχι δεν εχω δει εσωτερικα πως ειναι.
Αφου μου λες πως δοκιμασατε cd mp3 και δεν επαιξε,τοτε θα επρεπε να πας και απο την αντιπροσωπεια μια βολτα!
Image

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by dimnim » Thu Jan 21, 2010 4:50 pm

Μίλησα με την αντιπροσωπεία και όντως παραδέχτηκαν ότι μου είπαν λάθος για το mp3 και προσφέρθηκαν να μου το αλλάξουν με ένα μαμά mp3. Έπειτα από μερικά τηλεφωνήματα που έκαναν με το service της αντιπροσωπείας, μου είπαν ότι το mp3 δεν θα είναι συμβατό με τα χειριστήρια του απλού και τους ρώτησα "Αν βάλουμε τα χειριστήρια του mp3 στο δικό μου τι γίνετε?" μου είπαν ότι το mp3 βγαίνει χωρίς χειριστήρια!!!!! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο?
Βέβαια θέλω να μιλήσω και με τον τεχνικό στην Blaupunkt αλλά τους έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απάντησαν οπότε υπέθεσα ότι θα έχουν κλείσει για σήμερα.

Παιδιά θέλω βοήθεια.Υπάρχει κάποιος που να έχει το μαμά "mp3" και με χειριστήρια τιμονιού που να δουλεύουν?
Εγώ έχω αυτό το στερεοφωνικό!
Image
Last edited by P.A.D.R.C on Thu Jan 21, 2010 5:01 pm, edited 1 time in total.
Reason: επιδιορθωση λινκ εικονας

Post Reply