Τελικο καζανακι Fiat punto HGT
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- chrissennapap
- Νικολάκης

Τελικο καζανακι Fiat punto HGT
Θελω να αλλαξω το τελικο καζανακι στο HGT μου.Τωρα φοραει το μαμα.Θλω να βαλω κατι σε στυλ οπως στις εικονες παρακατω.Μπορει καποιος να μου στειλει pm που μπορω να βρω και σε τι τιμες??

- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: Τελικο καζανακι Fiat punto HGT
θα βαλεις αυτο το πραγμα να πεταει σαν ..... πισω απο τον προφυλακτηρα του hgt και καλα το εμφανισιακο κομματι, ολα τα υπολοιπα δεν τα σκεφτεσαι τι ηχο θα εχει, αν θα λειτουργει σωστα κτλ...
αν το θες τοσο πολυ πηγαινε φτιαξε ενα παρε την εικονα και ζητα να σου φτιαξουν ενα τετοιο...τι να πω
αν το θες τοσο πολυ πηγαινε φτιαξε ενα παρε την εικονα και ζητα να σου φτιαξουν ενα τετοιο...τι να πω
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Όπα γούστα είναι αυτά ρε. Μη το πιάνεις από τα μούτρα το παιδί.iceman_n wrote:θα βαλεις αυτο το πραγμα να πεταει σαν ..... πισω απο τον προφυλακτηρα του hgt και καλα το εμφανισιακο κομματι, ολα τα υπολοιπα δεν τα σκεφτεσαι τι ηχο θα εχει, αν θα λειτουργει σωστα κτλ...
- chrissennapap
- Νικολάκης

Φιλε μου εχω δει παρομοιο σε HGT K μου αρεσε....Εξαλου στην μαμα εξατμιση εχω βαλει νικελο στο τελειωμα(στην διαμετρο του μαμα) κ εχω κοψει λιγο τον προφυλακτηρα(ενα μικρο μισοφεγγαρο φαντασου)ωστε να καθετε εκει.Οποτε σκεφτομαι κατι τετοιο οχι σε τρελη διαμετρο κ μπορει να κατσει στο ηδη υπαρχον κοψιμο...