Τελικο καζανακι Fiat punto HGT

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
chrissennapap
Νικολάκης
Νικολάκης

Τελικο καζανακι Fiat punto HGT

Post by chrissennapap » Tue Jan 05, 2010 7:25 pm

Θελω να αλλαξω το τελικο καζανακι στο HGT μου.Τωρα φοραει το μαμα.Θλω να βαλω κατι σε στυλ οπως στις εικονες παρακατω.Μπορει καποιος να μου στειλει pm που μπορω να βρω και σε τι τιμες??
Image

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Re: Τελικο καζανακι Fiat punto HGT

Post by iceman_n » Tue Jan 05, 2010 7:49 pm

θα βαλεις αυτο το πραγμα να πεταει σαν ..... πισω απο τον προφυλακτηρα του hgt και καλα το εμφανισιακο κομματι, ολα τα υπολοιπα δεν τα σκεφτεσαι τι ηχο θα εχει, αν θα λειτουργει σωστα κτλ...

αν το θες τοσο πολυ πηγαινε φτιαξε ενα παρε την εικονα και ζητα να σου φτιαξουν ενα τετοιο...τι να πω

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Tue Jan 05, 2010 8:22 pm

iceman_n wrote:θα βαλεις αυτο το πραγμα να πεταει σαν ..... πισω απο τον προφυλακτηρα του hgt και καλα το εμφανισιακο κομματι, ολα τα υπολοιπα δεν τα σκεφτεσαι τι ηχο θα εχει, αν θα λειτουργει σωστα κτλ...

αν το θες τοσο πολυ πηγαινε φτιαξε ενα παρε την εικονα και ζητα να σου φτιαξουν ενα τετοιο...τι να πω
Όπα γούστα είναι αυτά ρε. Μη το πιάνεις από τα μούτρα το παιδί. :lol: :lol: Εμενα προσωπικά μου αρέσει απλά θα πρέπει να κοπεί ο προφυλακτήρας για να μπει σωστά και να δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στο κόψιμο.... Σου έστειλα 3 links από 3 μαγαζιά που μου ήρθαν στο μυαλό. Από το πρώτο έχω βάλει την δικια μου.
ImageImageImage

Image

chrissennapap
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by chrissennapap » Tue Jan 05, 2010 8:54 pm

Φιλε μου εχω δει παρομοιο σε HGT K μου αρεσε....Εξαλου στην μαμα εξατμιση εχω βαλει νικελο στο τελειωμα(στην διαμετρο του μαμα) κ εχω κοψει λιγο τον προφυλακτηρα(ενα μικρο μισοφεγγαρο φαντασου)ωστε να καθετε εκει.Οποτε σκεφτομαι κατι τετοιο οχι σε τρελη διαμετρο κ μπορει να κατσει στο ηδη υπαρχον κοψιμο...

Post Reply