ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ CAR TV/DVD PLAYER WITH GPS ΣΕ FIAT PUNTO MK2 A

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
chrissennapap
Νικολάκης
Νικολάκης

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ CAR TV/DVD PLAYER WITH GPS ΣΕ FIAT PUNTO MK2 A

Post by chrissennapap » Wed Oct 21, 2009 11:50 am

Παιδια θα ηθελα οποιος ξερει να με βοηθησει λιγο..θελω να αγορασω μια οθονη ALL IN ONE CAR TV/DVD PLAYER WITH GPS για το αυτοκινητο απλα δεν ξερω σε ποιον να παω για την τοποθετηση(κ με τι κοστος?) ή αν ειναι ευκολο να την βαλω μονος μου(γινεται κ πως?)..αν καποιος εχει τοποθετησει οθονη σε punto MK2 A ας στειλει οδηγιες..εχω ακουσει επισης οτι για την τηλεοραση χρειαζεται να αγορασω εξτρα κεραια...θα ηθελα πληροφοριες..thanks

Orange
Schumacher
Schumacher

Re: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ CAR TV/DVD PLAYER WITH GPS ΣΕ FIAT PUNTO MK2 A

Post by Orange » Wed Oct 21, 2009 3:18 pm

Μεταφορα στη θεματικη ενοτητα "Ηχος" που ταιριαζει καλυτερα.

Στο ερωτημα σου τωρα, μπορεις να παρεις ολες τις πληροφοριες που θες, σ' ενα οποιοδηποτε μαγαζι με Car Audio.
Φυσικα μεσα απο τις σελιδες του forum απαγορευετε να δινονται τετοιες πληροφοριες και οποιος χρηστης μπορει και θελει, σου στελνει "πμ", καποια μαγαζια.

Να το βαλεις μονος σου, ειναι σχετικα ευκολο, αν πιανουν λιγο τα χερια σου.
Μια τετοια συσκευη, δεν διαφερει ωε προς την συνδεσμολογια, με αν κανονικο ραδιο/cd.
Αρκει να ειναι επωνυμο μηχανημα, ωστε να ειναι τυποποιημενο κατα DIN και να μην χρειαστει να γινει καμια εναλαγη στη φυσα του αυτοκινητου, που συνδεεται.
Image

chrissennapap
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ CAR TV/DVD PLAYER WITH GPS ΣΕ FIAT PUNTO MK2 A

Post by chrissennapap » Wed Oct 21, 2009 4:47 pm

thanks φιλε μου,αυτο που θελω να αγορασω ειναι επωνυμο κ τυποποιημενο κατα 1din δεν θα υπαρχει προβλημα σ αυτο..κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι εχω την 5αρα cdιερα κ αυτο ειναι που με ανησυχει..ειναι ευκολο να το κανεις μονος σου λοιπον?οι υποδοχες της εργοστασιακης πενταρας ειναι προδιαγραφων ή θα θελει καποια μετατροπη?

Post Reply