Αγαπημένο παιχνίδι

Λίγο πολύ όλοι παίζουμε παιχνίδια.Εδώ θα γίνονται συζητήσεις που αφορούν παιχνίδια και παιχνιδομηχανες.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
ulysses
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Αγαπημένο παιχνίδι

Post by ulysses » Mon Aug 03, 2009 11:04 pm

Εφαγα 2 χρόνια απο τη ζωή μου σχεδόν γεμάτα για το Diablo 1.Το απόλυτα αγαπημένο παιχνίδι μου που έγινα ένα με αυτό.

Πάσχα ετοιμαζόταν ο παπάς να πει στην TV το Χριστός Ανέστη,συγγενής σπίτι και εγώ σκότωνα τον αρχηγό της 15 πίστας με κάτι βασιλικές πανοπλίες και "sword of haste" και είναι αυτό που λέμε "δεν καταλάβαινα Χριστό" :grin: :grin:

Τις επόμενες εκδόσεις δεν τις άγγιξα ούτε ένα second,αλλά αυτό δεν το αποχωρίστηκα ούτε ένα second..
Εκανα διατριβή,κόντεψα να γράψω και βιβλίο με τεχνικές αντιμετώπισης,σχόλια,εντυπώσεις και θα μπορούσαν να με κάνουν μασκότ της Blizzard :grin: :grin: :grin:

Ξέρω απίστευτα πολλά πράματα γιαυτό το παιχνίδι,η κοπέλα μου έλεγε "δεν το πιστεύω οτι ασχολήσε με τέτοιες Μ... και όχι μαζί μου"

Έδινα πανελλήνιες και στρωνόμουν στο PC μερόνυχτα,και ο πατέρας μου "θα σε διώξω αλήτη,όλο ηλεκτρονικά,πληρώνω φροντιστήριά κτλ" και του έλεγα "θα στα ξεπληρώσω με την πρώτη δουλειά,άσε με να παίξω...."
Αν έδινα πανελλήνιες στο diablo θα με παίρναν στη Nasa για εγκέφαλο προς μελέτη-παρατήρηση!

Οδυσσέας - Θεσσαλονίκη

Orange
Schumacher
Schumacher

Re: Αγαπημένο παιχνίδι

Post by Orange » Tue Aug 04, 2009 12:15 am

Οποτε να υποθεσουμε οτι εισαι κολλημενος με το πρωτο Diablo?? :)
Image

Kozanitis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Kozanitis » Tue Aug 04, 2009 8:15 am

UBER καψιμο

Monkey Island 3
Phantasmagoria 1 & 2
Larry 7
Gabriel knight the beast within
Delaware St. John Volume 1

Και ετσι πληροφοριακα για το Diablo

Diablo 1
.....Hellfire

Diablo 2
.....Lord of Destruction
.....The wanderer

Diablo 3
.....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

z3lios_punto
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by z3lios_punto » Tue Aug 04, 2009 12:56 pm

τι μου θυμησες τωρα....Diablo κ απειρες ωρες λιωσιματος να το τερματισω....ενα απ τα αγαπημενα μου παιχνιδια...αλλα πανω απο ολα "απ το σπιτι δε θα βγω πινω μπαφους κ παιζω προ" που λεει κ το τραγουδακι...
zelios the killer
Image ImageImage
z3lios_punto's new i.c.e project and engine tuning on the way...

Post Reply