BMC OTA
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Hacker
- Νικολάκης

- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: BMC OTA
Εντυπωσιακό με ωραία χρώματα !!! Ας το μεταφέρει ένας mod στην "Επικαιρότητα" μιας και είναι σε λάθος κατηγορια 
- Orange
- Schumacher

Εγω θα 'λεγα να το παμε αλλου, μιας και δεν εξυπηρετει και κατι.RUD wrote:Εντυπωσιακό με ωραία χρώματα !!! Ας το μεταφέρει ένας mod στην "Επικαιρότητα" μιας και είναι σε λάθος κατηγορια
Ρε συ φιλε "tzagasdog", κανεις ενα νεο θεμα, στα τεχνικα θεματα, βελτιωση κινητηρα, εμπλουτισε το λιγο, με καποιες πληροφοριες, με κατι ουσιαστικο τελος παντων, να 'χει καποια αξια.

- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Να το πάμε όπου θες Μητσάρα !! Σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη φιλε !Orange wrote:Εγω θα 'λεγα να το παμε αλλου, μιας και δεν εξυπηρετει και κατι.RUD wrote:Εντυπωσιακό με ωραία χρώματα !!! Ας το μεταφέρει ένας mod στην "Επικαιρότητα" μιας και είναι σε λάθος κατηγορια
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

φιλε orange και εμενα ειδοποιηση μου ηρθε απο το newsletter της bmc οτι ξερεις ξερω απο εκει και περα... Ξερω ακομα οτι οταν ειχε γινει παρουσιαση της bmc απο το power ειχαν αναφερθει στο ΟΤΑ και στα πολυ καλα αποτελεσματα που ειχε. Αυτα.Orange wrote:Εγω θα 'λεγα να το παμε αλλου, μιας και δεν εξυπηρετει και κατι.RUD wrote:Εντυπωσιακό με ωραία χρώματα !!! Ας το μεταφέρει ένας mod στην "Επικαιρότητα" μιας και είναι σε λάθος κατηγορια
Ρε συ φιλε "tzagasdog", κανεις ενα νεο θεμα, στα τεχνικα θεματα, βελτιωση κινητηρα, εμπλουτισε το λιγο, με καποιες πληροφοριες, με κατι ουσιαστικο τελος παντων, να 'χει καποια αξια.
- Orange
- Schumacher

Οποτε φιλε "tzagasdog", το θεμα σου παει στα Happy Time>>Επικαιροτητα, οπως λεει η αδελφη ψυχη, Στελαρας the "RUD"!!!

- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Να είσαι καλά ρε Μητσάρα που για άλλη μια φορα με δικαίωσες ως προς το χάρισμα της προενορασης που έχω στα topicsOrange wrote:Οποτε φιλε "tzagasdog", το θεμα σου παει στα Happy Time>>Επικαιροτητα, οπως λεει η αδελφη ψυχη, Στελαρας the "RUD"!!!![]()
![]()
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

happy time το καινουργιο φιλτρο της bmc? ο αντικαταστατης του CDA? τεσπα παιδια καντε οτι θελετε
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά την φιλοσοφία δομής των topics στο forum φιλε μου. Το θέμα σου μπήκε εκεί που έπρεπε, στην "επικαιρότητα" μιας και γνωρίζουμε μονο την ύπαρξη του νέου αυτού φίλτρου και όχι αλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.tzagasdog wrote:happy time το καινουργιο φιλτρο της bmc? ο αντικαταστατης του CDA? τεσπα παιδια καντε οτι θελετε