BMC OTA

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
tzagasdog
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

BMC OTA

Post by tzagasdog » Wed Jun 17, 2009 3:52 pm

Το νεο φιλτρο της bmc

http://www.ota-project.com/op/

Hacker
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: BMC OTA

Post by Hacker » Thu Jun 18, 2009 7:29 pm

πρέπει να τα σπάει
<object><param></param><param></param><embed></embed></object>

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Thu Jun 18, 2009 8:43 pm

Εντυπωσιακό με ωραία χρώματα !!! Ας το μεταφέρει ένας mod στην "Επικαιρότητα" μιας και είναι σε λάθος κατηγορια :)
ImageImageImage

Image

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Thu Jun 18, 2009 8:50 pm

RUD wrote:Εντυπωσιακό με ωραία χρώματα !!! Ας το μεταφέρει ένας mod στην "Επικαιρότητα" μιας και είναι σε λάθος κατηγορια :)
Εγω θα 'λεγα να το παμε αλλου, μιας και δεν εξυπηρετει και κατι.

Ρε συ φιλε "tzagasdog", κανεις ενα νεο θεμα, στα τεχνικα θεματα, βελτιωση κινητηρα, εμπλουτισε το λιγο, με καποιες πληροφοριες, με κατι ουσιαστικο τελος παντων, να 'χει καποια αξια. :wink:
Image

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Thu Jun 18, 2009 9:01 pm

Orange wrote:
RUD wrote:Εντυπωσιακό με ωραία χρώματα !!! Ας το μεταφέρει ένας mod στην "Επικαιρότητα" μιας και είναι σε λάθος κατηγορια :)
Να το πάμε όπου θες Μητσάρα !! Σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη φιλε ! :grin: Όντως καλο θα ήταν να αναφερθούν διαφορες παλιών και αυτού πχ του φίλτρου της BMC για να καταλάβουμε και τι άλλαξε ! Πάντως αρχικά από σχεδίαση βάζω άριστα ! Επίσης τιμή ξέρουμε ?
ImageImageImage

Image

tzagasdog
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tzagasdog » Fri Jun 19, 2009 5:32 pm

Orange wrote:

Ρε συ φιλε "tzagasdog", κανεις ενα νεο θεμα, στα τεχνικα θεματα, βελτιωση κινητηρα, εμπλουτισε το λιγο, με καποιες πληροφοριες, με κατι ουσιαστικο τελος παντων, να 'χει καποια αξια. :wink:
φιλε orange και εμενα ειδοποιηση μου ηρθε απο το newsletter της bmc οτι ξερεις ξερω απο εκει και περα... Ξερω ακομα οτι οταν ειχε γινει παρουσιαση της bmc απο το power ειχαν αναφερθει στο ΟΤΑ και στα πολυ καλα αποτελεσματα που ειχε. Αυτα.

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Sat Jun 20, 2009 12:38 am

Οποτε φιλε "tzagasdog", το θεμα σου παει στα Happy Time>>Επικαιροτητα, οπως λεει η αδελφη ψυχη, Στελαρας the "RUD"!!! :lol: :lol: :lol:
Image

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Sat Jun 20, 2009 1:55 am

Orange wrote:Οποτε φιλε "tzagasdog", το θεμα σου παει στα Happy Time>>Επικαιροτητα, οπως λεει η αδελφη ψυχη, Στελαρας the "RUD"!!! :lol: :lol: :lol:
Να είσαι καλά ρε Μητσάρα που για άλλη μια φορα με δικαίωσες ως προς το χάρισμα της προενορασης που έχω στα topics :lol: :lol: :lol: !!
ImageImageImage

Image

tzagasdog
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tzagasdog » Sat Jun 20, 2009 1:19 pm

happy time το καινουργιο φιλτρο της bmc? ο αντικαταστατης του CDA? τεσπα παιδια καντε οτι θελετε

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Sat Jun 20, 2009 1:29 pm

tzagasdog wrote:happy time το καινουργιο φιλτρο της bmc? ο αντικαταστατης του CDA? τεσπα παιδια καντε οτι θελετε
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά την φιλοσοφία δομής των topics στο forum φιλε μου. Το θέμα σου μπήκε εκεί που έπρεπε, στην "επικαιρότητα" μιας και γνωρίζουμε μονο την ύπαρξη του νέου αυτού φίλτρου και όχι αλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. :)
ImageImageImage

Image

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”