Είμαστε πανέτοιμοι για την Κυριακή και σας περιμένουμε όλους!
Μαθαίνουμε ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη προετοιμαστεί (πλύσιμο και τάϊσμα punto) και είναι σε αναμονή για την μεγάλη μέρα!
Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το παρελθόν της παρούσας ανακοίνωσης ενημερώνουμε ότι το Puntoclub.gr την Κυριακή 08/03/2009 θα πραγματοποιήσει φωτογράφιση των «παιδιών» του καθώς επίσης και την ετήσια κοπή της πίτας!
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να δούμε ξανά στην παρέα μας παλιά μέλη που μας έχουν λείψει πολύ καθώς επίσης και ολόφρεσκες φάτσες! (κοινός αν είσαι νέος μην ντραπείς… όλοι από νέοι ξεκίνησαν!)
Για να συμμετέχεις κ εσύ …απλά έλα με Punto (ή αν είσαι από αυτούς που γέρασαν και το πούλησαν ή δανείσου ένα…ή έλα με το συμβατικό που πλέον έχεις διαλέξει για αυτοκίνητο σου!). Διάβασε παρακάτω προσεκτικά που θα βρεις punto εκείνη τη μέρα και απλά γίνε ένα από αυτά!
Για να μην χαθούμε:
Ραντεβού για τους Νότιους:
08/03/2009 – Σ.Ε.Φ. - 11:15 (στο στρογγυλό…στο σιντριβάνι… εκεί βρε παιδί μου που θα είναι ο Άγγελος με το άσπρο grande και ο Στέλιος με το μαύρο grande)
Ραντεβού για τους Βόρειους:
08/03/2009 – Κρυονέρι 12:00 (από Εθ. Αθηνών-Λαμίας, έξοδος Άγ. Στέφανος/Κρυονέρι. Στο φανάρι αριστερά και μετά τη γέφυρα σταματάτε γιατί θα δείτε εμένα!
Ε και αν χαθείς… τι τα έχουμε τα κινητά! Στο 6934000770 (το κινητό μας) θα ακούσεις τη μαγευτική φωνή του Χάρη που θα σε οδηγήσει απ’ ευθείας σε εμάς!
***για περισσότερες λεπτομέρειες αναζητήστε το αντίστοιχο topic στο forum!
καλά να περάσουμε και καλή μας διασκέδαση!
Να είστε όλοι εκεί!!!!!!
PuntoΣυνάντηση 08/03/09 (Φωτογράφιση & Πίτα)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Maria Puntova
- Schumacher

PuntoΣυνάντηση 08/03/09 (Φωτογράφιση & Πίτα)
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη