αυτοκόλητα

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
takisloggos
Νικολάκης
Νικολάκης

αυτοκόλητα

Post by takisloggos » Thu Apr 17, 2008 12:19 pm

Παιδιά καλημέρα,είμαι καινούριος στην παρέα,συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά.Τελικά βρήκα μια παρέα που θα μπορώ να μιλάω για το αγαπημένο μου punto.Μια ερώτηση,ψάχνω πολύ καιρό και δεν μπορώ να βρω το αυτοκολητάκι με το σήμα του abarth να το κολήσω έξω από το αμάξι στο φλας,έχω δει πολλά αυτοκίνηητα που το έχουν,που θα μπορούσα να το βρω?Να σας πω πωε είμαι από Αίγιο και δεν έχουμε τα πάντα εδώ.Και κάτι άλλο το αυτοκόλητο puntoclub.gr για το πίσω τζάμι μπορώ να το βρω κάπου?Είναι πολύ καλό.Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Thu Apr 17, 2008 12:37 pm

Καλησπέρα Τάκη από το Λόγγο!Καλώς ήρθε στο Puntoclub αγαπητέ συμπολίτη!Καταρχήν κάνε ένα post στο παρακάτω Link λέγοντας 2 λόγια για σένα.Είναι υποχρεωτικό για όλα τα νέα μέλη.

http://puntoclub.info/viewtopic.php?t=4

Κατά δεύτερο,το αυτοκόλλητο του club θα το προμηθευτείς από εμένα αφού μου στ. με pm το τηλ σου ή κάτι με το οποίο θα μπορέσω να σε βρώ.

Κατά τρίτο,κάπου υπάρχει ανάλογο topic συγκεκριμένα για τα αυτοκόλλητα της abarth,θα το ψέξω και θα σου πώ,καποιος είχε βρεί πάντως.Μόλις βρώ το topic θα σε παραπέμψω εκει και θα κλειδωθεί αυτό...

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Thu Apr 17, 2008 1:12 pm

στειλε πμ στον Αχιλλεας GT.
θα σε φτιαξει...
Punto HGT SC Evo

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Thu Apr 17, 2008 1:22 pm

Είναι και αυτό...Σωστός ο skinboy!