Τιμές φιμέ τζαμιών
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntogtman
- Schumacher

φιμε τζαμια... περιεργη και αμαρτωλη υποθεση....
ο νομος πριν τη τελευταια αναθεωρηση ελεγε πως ο οδηγος πρεπει να ειναι διακριτος μεσα απο το αυτοκινητο...αυτο πρακτικα απαγορευε τη χρηση φιμε χωρις ουσιαστικα να αναφερεται πουθενα η λεξη ''φιμε-αυτοκολητες μεμβρανες''
με λιγα λογια απο τις εταιριες αν εχετε δει,φιμε υπαρχουν μονο στα πισω τζαμια...πουθενα αλλου....εργοστασιακα μιλαμε ετσι...τωρα αν θελει ο πελατης μπαινει εξτρα και στα μπροστινα τζαμια...ομως απαγορευεται κανονικοτατα....η αδεια δε γραφει φιμε τζαμια...οπως δε γραφει για ηλιοροφη,ουτε για κοτσαδορο πλεον...ολα αυτα ειναι φιμες...στο κτεο δε μπορεις να το δηλωσεις,αρα το μονο που μπορεις να κανεις γιατι το ειχα ψαξει ειναι βγαλεις χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο-δερματολογο που να λεει οτι εχεις καποιο τυπο δερματιτηδας και οτι δε πρεπει να εκτειθεσαι στον ηλιο...και παλι μπορει να σε γραψουν,αλλα σιγουρα στο δικαστηριο αθωονεσαι...
εγω ας πουμε εχω το μεσαιο τυπο και οταν βλεπω υποπτα πραγματα ή μπλοκο ανοιγω τα μπροστινα τζαμια και αναβω πλαφονιερα κι ετσι δε δινεις τουλαχιστον στοχο!!!
στο εξωτερικο υπαρχει ενα οργανο που λεγεται φασματογραφος,και βασει αυτου μετρανε τη σκουραδα του τζαμιου...στην ελλαδα φυσικα που ειμαστε μαεστροι,το ματι κανει τη δουλεια των συσκευων!!!!
ο νομος πριν τη τελευταια αναθεωρηση ελεγε πως ο οδηγος πρεπει να ειναι διακριτος μεσα απο το αυτοκινητο...αυτο πρακτικα απαγορευε τη χρηση φιμε χωρις ουσιαστικα να αναφερεται πουθενα η λεξη ''φιμε-αυτοκολητες μεμβρανες''
με λιγα λογια απο τις εταιριες αν εχετε δει,φιμε υπαρχουν μονο στα πισω τζαμια...πουθενα αλλου....εργοστασιακα μιλαμε ετσι...τωρα αν θελει ο πελατης μπαινει εξτρα και στα μπροστινα τζαμια...ομως απαγορευεται κανονικοτατα....η αδεια δε γραφει φιμε τζαμια...οπως δε γραφει για ηλιοροφη,ουτε για κοτσαδορο πλεον...ολα αυτα ειναι φιμες...στο κτεο δε μπορεις να το δηλωσεις,αρα το μονο που μπορεις να κανεις γιατι το ειχα ψαξει ειναι βγαλεις χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο-δερματολογο που να λεει οτι εχεις καποιο τυπο δερματιτηδας και οτι δε πρεπει να εκτειθεσαι στον ηλιο...και παλι μπορει να σε γραψουν,αλλα σιγουρα στο δικαστηριο αθωονεσαι...
εγω ας πουμε εχω το μεσαιο τυπο και οταν βλεπω υποπτα πραγματα ή μπλοκο ανοιγω τα μπροστινα τζαμια και αναβω πλαφονιερα κι ετσι δε δινεις τουλαχιστον στοχο!!!
στο εξωτερικο υπαρχει ενα οργανο που λεγεται φασματογραφος,και βασει αυτου μετρανε τη σκουραδα του τζαμιου...στην ελλαδα φυσικα που ειμαστε μαεστροι,το ματι κανει τη δουλεια των συσκευων!!!!

- TOLAROS
- Schumacher

- puntogtman
- Schumacher

- manthosgrandepunto
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
SilverPunto
- Schumacher

- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- manthosgrandepunto
- Εμαθα να ξεκινάω.

Spartiatis No2 wrote:Και οι υπουργοί και οι διάσημοι ''ντε και καλά'' που οι mercedares τους είναι θεοσκότεινες ποιός τους γράφει;
ελα ντε....αχ ρε ελλαδαρααααααααααααααααααΚαι οι υπουργοί και οι διάσημοι ''ντε και καλά'' που οι mercedares τους είναι θεοσκότεινες ποιός τους γράφει;
θελω grande με ωροσκοπο σκορπιο...
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Sporti
- Schumacher

Ειναι σε ποιον θα πεσειs και τι οψη εχει το αμαξι νομιζω,.......
Γνωμη μου ειναι οτι ενα τουμπανο αμαξι που κανει πολυ φασαρια και εχει φυμε πολυ σκουρα δυσκολα την γλυτωνει (ειδικα αν δεν κανει αυτα που κανει ο ταριφαs....χεχεχε...)
Ενα σχετικα νορμαλ με οχι καταμαυρα φυμε πιθανοτατα να γλυτωσει,....μπορει και οχι βεβαια,...
Εμενα 1 φορα με σταματησε τυποs στο Φαληρο και μου λεει...."απο μπροστα δεν φαινεσαι καθολου μεσα.." του λεω "γιατι ?" μου λεει δεν φαινεσαι...." του λεω " δεν εχω φυμε μπροστα,....γιατι δεν φαινομαι?"....καλα μου λεει φυγε......
Τι να πω,....
Γνωμη μου ειναι οτι ενα τουμπανο αμαξι που κανει πολυ φασαρια και εχει φυμε πολυ σκουρα δυσκολα την γλυτωνει (ειδικα αν δεν κανει αυτα που κανει ο ταριφαs....χεχεχε...)
Ενα σχετικα νορμαλ με οχι καταμαυρα φυμε πιθανοτατα να γλυτωσει,....μπορει και οχι βεβαια,...
Εμενα 1 φορα με σταματησε τυποs στο Φαληρο και μου λεει...."απο μπροστα δεν φαινεσαι καθολου μεσα.." του λεω "γιατι ?" μου λεει δεν φαινεσαι...." του λεω " δεν εχω φυμε μπροστα,....γιατι δεν φαινομαι?"....καλα μου λεει φυγε......
Τι να πω,....
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Ρε παιδια,αλλο αντιηλιακη προστασια (προστασια απο τις υπεριωδεις και μη ακτινοβολιες) και αλλο να μην φαινεσαι.Η τεχνολογια ειναι τετοια σημερα που πετυχαινεις μειωση στο 50% με ενα "φιμε" τοσο ανοιχτο που δεν φοβασαι κανεναν..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

+1 κ εγω τετοια εχω βαλει μερα σε βλεπουν οολοι βραδυ επισης εκτος κ αν ειναι θεοκοτεινα εξω..εχει μια μαυριλα αλλα φαινεσαι...κ εγω λογω ακτινοβολιας τα εβαλα γτ ειχα καθε μερα πονοκεφαλο κ μετα ηρεμησα, ασε που εδεσε κ εμφανησιακα το αμαξι μου κ φυσικα σπαρτιατη το καλοκαιρι με το αιρ κοντισιον θα ειναι η καλυτερη σου...believe me...