Τιμές φιμέ τζαμιών

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Sun Nov 04, 2007 7:31 pm

φιμε τζαμια... περιεργη και αμαρτωλη υποθεση....
ο νομος πριν τη τελευταια αναθεωρηση ελεγε πως ο οδηγος πρεπει να ειναι διακριτος μεσα απο το αυτοκινητο...αυτο πρακτικα απαγορευε τη χρηση φιμε χωρις ουσιαστικα να αναφερεται πουθενα η λεξη ''φιμε-αυτοκολητες μεμβρανες''
με λιγα λογια απο τις εταιριες αν εχετε δει,φιμε υπαρχουν μονο στα πισω τζαμια...πουθενα αλλου....εργοστασιακα μιλαμε ετσι...τωρα αν θελει ο πελατης μπαινει εξτρα και στα μπροστινα τζαμια...ομως απαγορευεται κανονικοτατα....η αδεια δε γραφει φιμε τζαμια...οπως δε γραφει για ηλιοροφη,ουτε για κοτσαδορο πλεον...ολα αυτα ειναι φιμες...στο κτεο δε μπορεις να το δηλωσεις,αρα το μονο που μπορεις να κανεις γιατι το ειχα ψαξει ειναι βγαλεις χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο-δερματολογο που να λεει οτι εχεις καποιο τυπο δερματιτηδας και οτι δε πρεπει να εκτειθεσαι στον ηλιο...και παλι μπορει να σε γραψουν,αλλα σιγουρα στο δικαστηριο αθωονεσαι...
εγω ας πουμε εχω το μεσαιο τυπο και οταν βλεπω υποπτα πραγματα ή μπλοκο ανοιγω τα μπροστινα τζαμια και αναβω πλαφονιερα κι ετσι δε δινεις τουλαχιστον στοχο!!!
στο εξωτερικο υπαρχει ενα οργανο που λεγεται φασματογραφος,και βασει αυτου μετρανε τη σκουραδα του τζαμιου...στην ελλαδα φυσικα που ειμαστε μαεστροι,το ματι κανει τη δουλεια των συσκευων!!!!

Image

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Sun Nov 04, 2007 7:40 pm

puntogtman wrote:...οταν βλεπω υποπτα πραγματα ή μπλοκο ανοιγω τα μπροστινα τζαμια και αναβω πλαφονιερα κι ετσι δε δινεις τουλαχιστον στοχο!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: Ωιμέ!Τί σκέψη!!!ΕΙΣΑΙΘΕΟΣΤΕΛΟΣ!! :grin:
Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Sun Nov 04, 2007 7:55 pm

αστα...!!!που να δεις να το κανω καταχειμωνο με αλλους μεσα!!!τρελη καφριλα,αλλα τη βγαζεις λαδι!!!
α επισης οταν αναβω πλαφονιερα κανω πως κατι ψαχνω εγω η ο συνοδηγος,για να μη μυριστουν την απατεωνια!!!
Image

tasosph
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by tasosph » Thu Nov 29, 2007 11:43 pm

παιδια μπορειτε να πατε σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και να παρετε ενα χαρτι απο οφθαλμιατρο για φωτοεβαισθησια λιγοι το δινουν

manthosgrandepunto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgrandepunto » Fri Dec 07, 2007 1:28 am

Παιγια ποσο ειναι το προστιμο για τα φιμε??
θελω grande με ωροσκοπο σκορπιο...

vasilis10
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by vasilis10 » Fri Dec 07, 2007 9:40 am

νομίζω 100 ε!

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Fri Dec 07, 2007 9:49 am

300 ειναι....

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by andrew » Fri Dec 07, 2007 10:46 am

manthosgrandepunto wrote:Παιγια ποσο ειναι το προστιμο για τα φιμε??
80 ευρω(και αν τα πληρωσεις εντος 10 ημερων 40 ευρω)+αφαιρεση πινακιδων,αδειας κυκλοφοριας και διπλωματος οδηγησης για 10 μερες!!!

να βαλουν τον νεο Κ.Ο.Κ στον..... αυτοι που το εβγαλαν! :x
See you in another life . . .

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Fri Dec 07, 2007 11:03 am

Και οι υπουργοί και οι διάσημοι ''ντε και καλά'' που οι mercedares τους είναι θεοσκότεινες ποιός τους γράφει;

manthosgrandepunto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgrandepunto » Fri Dec 07, 2007 11:34 am

Spartiatis No2 wrote:Και οι υπουργοί και οι διάσημοι ''ντε και καλά'' που οι mercedares τους είναι θεοσκότεινες ποιός τους γράφει;
Και οι υπουργοί και οι διάσημοι ''ντε και καλά'' που οι mercedares τους είναι θεοσκότεινες ποιός τους γράφει;
ελα ντε....αχ ρε ελλαδαραααααααααααααααααα
θελω grande με ωροσκοπο σκορπιο...

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Fri Dec 07, 2007 11:36 am

pssssss σιγα μη τους γραφουν σου λεει ειναι περσονα ο τυπος κ δε θελει να φαινεται..ρε παιδια, δλδ ειμαστε ολοι παρανομοι, ακομα κ με τη ποιο ανοιχτη σκαλα εγω;;;τεεσπα αμα θεέι να σε γραψει ο αλλος...

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Fri Dec 07, 2007 2:40 pm

Εγώ πάντως με τον καιρό μια αντηλιακή θα την βάλω, γιατι ο ήλιος έχει καταντήσει έτσι το καλοκαίρι είδικά που κανει και σε πετύχει σε σκότωσε.

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Fri Dec 07, 2007 2:50 pm

Ειναι σε ποιον θα πεσειs και τι οψη εχει το αμαξι νομιζω,.......

Γνωμη μου ειναι οτι ενα τουμπανο αμαξι που κανει πολυ φασαρια και εχει φυμε πολυ σκουρα δυσκολα την γλυτωνει (ειδικα αν δεν κανει αυτα που κανει ο ταριφαs....χεχεχε...)

Ενα σχετικα νορμαλ με οχι καταμαυρα φυμε πιθανοτατα να γλυτωσει,....μπορει και οχι βεβαια,...

Εμενα 1 φορα με σταματησε τυποs στο Φαληρο και μου λεει...."απο μπροστα δεν φαινεσαι καθολου μεσα.." του λεω "γιατι ?" μου λεει δεν φαινεσαι...." του λεω " δεν εχω φυμε μπροστα,....γιατι δεν φαινομαι?"....καλα μου λεει φυγε......

Τι να πω,....
ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Fri Dec 07, 2007 2:52 pm

Ρε παιδια,αλλο αντιηλιακη προστασια (προστασια απο τις υπεριωδεις και μη ακτινοβολιες) και αλλο να μην φαινεσαι.Η τεχνολογια ειναι τετοια σημερα που πετυχαινεις μειωση στο 50% με ενα "φιμε" τοσο ανοιχτο που δεν φοβασαι κανεναν..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Sat Dec 08, 2007 12:55 am

+1 κ εγω τετοια εχω βαλει μερα σε βλεπουν οολοι βραδυ επισης εκτος κ αν ειναι θεοκοτεινα εξω..εχει μια μαυριλα αλλα φαινεσαι...κ εγω λογω ακτινοβολιας τα εβαλα γτ ειχα καθε μερα πονοκεφαλο κ μετα ηρεμησα, ασε που εδεσε κ εμφανησιακα το αμαξι μου κ φυσικα σπαρτιατη το καλοκαιρι με το αιρ κοντισιον θα ειναι η καλυτερη σου...believe me...

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”