γενικα σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να τα κανεις οσο ποιο δυνατον λατερνες......Chameleon wrote:Έχω 5 1/2 αστέρια visual rating... Λές να πάω στα 6 για να συνεχίσει...?
NFS UNDERGROUND 2
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Gallatin
- Moderator

http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- nick_NOS
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Chameleon
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εντάξει, έκανα το RX-8 που είχα 6,34 αστέρων και πέρασα στην 5η πίστα. Το άλλαξα με το Mustang GT και τώρα αφού ξεκλείδωσα και κάποια άλλα κομμάτια, το τουτού είναι 7,26 αστέρων...! Καλά αυτή η πίστα έχει φοβερά δύσκολες διαδρομές... Έχουν ανοίξει κάποιες φοβερές διαδρομές στο λιμάνι και στα Heights... Άσε που σου βγάζει την πίστη να νικήσεις...!
Το μόνο άσχημο σε αυτό το παιχνίδι είναι οτι δεν μπορείς να κρατήσεις τις βελτιώσεις όταν αλλάζεις αυτοκινητο. Εγώ πρίν αλλάξω, βγάζω όλα τα βελτιωτικά στο γκαράζ και τα ξαναλάζω με τα μαμά... Δεν θα έπρεπε όταν ξαναπάω στο γκαράζ με το καινούργιο αυτοκίνητο να έχω την δυνατότητα να τα ξαναβάλω πάνω..? Αφού βγάζοντάς τα, δεν παίρνω λεφτά... Μήπως παίζει κάτι άλλο εκεί...?
Το μόνο άσχημο σε αυτό το παιχνίδι είναι οτι δεν μπορείς να κρατήσεις τις βελτιώσεις όταν αλλάζεις αυτοκινητο. Εγώ πρίν αλλάξω, βγάζω όλα τα βελτιωτικά στο γκαράζ και τα ξαναλάζω με τα μαμά... Δεν θα έπρεπε όταν ξαναπάω στο γκαράζ με το καινούργιο αυτοκίνητο να έχω την δυνατότητα να τα ξαναβάλω πάνω..? Αφού βγάζοντάς τα, δεν παίρνω λεφτά... Μήπως παίζει κάτι άλλο εκεί...?
- nick_NOS
- Μαθαίνω να στρίβω.

δεν μπορεις να τα ξανα βαλεις πανω αρα τσαμπα τα βγαζεις!!!!Chameleon wrote:Εντάξει, έκανα το RX-8 που είχα 6,34 αστέρων και πέρασα στην 5η πίστα. Το άλλαξα με το Mustang GT και τώρα αφού ξεκλείδωσα και κάποια άλλα κομμάτια, το τουτού είναι 7,26 αστέρων...! Καλά αυτή η πίστα έχει φοβερά δύσκολες διαδρομές... Έχουν ανοίξει κάποιες φοβερές διαδρομές στο λιμάνι και στα Heights... Άσε που σου βγάζει την πίστη να νικήσεις...!
-
a
- Νικολάκης

- nick_NOS
- Μαθαίνω να στρίβω.

- laskasp
- Νικολάκης

Φίλε μου a αν έπαιξες σαν τελευταίο event ένα sprint με ένα 'καμπριο' τύπο, και αν κερδισες φυσικά, και σου εβγαλε ένα βιντεάκι στο τέλος τότε έχεις τερματίσει το παιχνίδι. (Εμένα τερματίστικε στο 69%). Παρ'όλα αυτά δεν είχε ξεκλειδώσει τα πλαινά body kit. Έπαιξα μερικά quick races με διάφορα αυτοκίνητα που έφτιαξα. Την άλλη μέρα που ξαναμπήκα να παίξω στο quick race είδα με έκπληξη οτι είχε ξεκλειδώσει τα body kits. Δεν το συζητώ έτσι....
- laskasp
- Νικολάκης

Δεν θα έλεγα πάντως οτι ήταν και αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Το τερμάτισα σε 3 μέρες. Βασικά είχα και προυπηρεσία:
Είχα λιώσει το NFSUG 1 καθώς και όλη τη σειρά των Gran Turismo.
Οσο για το καλύτερο αμάξι που παίζει μέσα στο παιχνίδι... ποιο άλλο skyline. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι γούσταρα πολύ και το RX. Για πολύ κώλο μιλάμε...
Είχα λιώσει το NFSUG 1 καθώς και όλη τη σειρά των Gran Turismo.
Οσο για το καλύτερο αμάξι που παίζει μέσα στο παιχνίδι... ποιο άλλο skyline. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι γούσταρα πολύ και το RX. Για πολύ κώλο μιλάμε...
- Gallatin
- Moderator

ειναι διαφορετικες εκδωσεις η ευρωπης εχει το 106 η αμερικανικη το civic
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΒODY KITS
Οταν τερματίσετε το παιχνίδι σε οπιοδήποτε % ποσοστό πρέπει να πάτε στο γκαράζ σας να πάτε στο World Map και να δείτε ποιες πίστες δεν έχετε τερματίσει για να πάτε στο 100% complete του carier mode!
Μετά αν πάτε για να παίξετε απλα τις πίστες θα έχουν ξεκλειδώσει ολα και Body kits - πορτες - αερογραφίες κλπ!
Οταν τερματίσετε το παιχνίδι σε οπιοδήποτε % ποσοστό πρέπει να πάτε στο γκαράζ σας να πάτε στο World Map και να δείτε ποιες πίστες δεν έχετε τερματίσει για να πάτε στο 100% complete του carier mode!
Μετά αν πάτε για να παίξετε απλα τις πίστες θα έχουν ξεκλειδώσει ολα και Body kits - πορτες - αερογραφίες κλπ!