NFS UNDERGROUND 2

Λίγο πολύ όλοι παίζουμε παιχνίδια.Εδώ θα γίνονται συζητήσεις που αφορούν παιχνίδια και παιχνιδομηχανες.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Fri Jan 28, 2005 6:20 pm

Chameleon wrote:Έχω 5 1/2 αστέρια visual rating... Λές να πάω στα 6 για να συνεχίσει...?
γενικα σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να τα κανεις οσο ποιο δυνατον λατερνες...... :x :x

http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

nick_NOS
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by nick_NOS » Fri Jan 28, 2005 6:26 pm

Gallatin wrote:
Chameleon wrote:Έχω 5 1/2 αστέρια visual rating... Λές να πάω στα 6 για να συνεχίσει...?
γενικα σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να τα κανεις οσο ποιο δυνατον λατερνες...... :x :x
γενικα θα πρεπει να το κανεις αηδια το τουτου για να συνεχισεις!!!!

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Fri Jan 28, 2005 10:20 pm

Εντάξει, έκανα το RX-8 που είχα 6,34 αστέρων και πέρασα στην 5η πίστα. Το άλλαξα με το Mustang GT και τώρα αφού ξεκλείδωσα και κάποια άλλα κομμάτια, το τουτού είναι 7,26 αστέρων...! Καλά αυτή η πίστα έχει φοβερά δύσκολες διαδρομές... Έχουν ανοίξει κάποιες φοβερές διαδρομές στο λιμάνι και στα Heights... Άσε που σου βγάζει την πίστη να νικήσεις...!
Το μόνο άσχημο σε αυτό το παιχνίδι είναι οτι δεν μπορείς να κρατήσεις τις βελτιώσεις όταν αλλάζεις αυτοκινητο. Εγώ πρίν αλλάξω, βγάζω όλα τα βελτιωτικά στο γκαράζ και τα ξαναλάζω με τα μαμά... Δεν θα έπρεπε όταν ξαναπάω στο γκαράζ με το καινούργιο αυτοκίνητο να έχω την δυνατότητα να τα ξαναβάλω πάνω..? Αφού βγάζοντάς τα, δεν παίρνω λεφτά... Μήπως παίζει κάτι άλλο εκεί...?

nick_NOS
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by nick_NOS » Fri Jan 28, 2005 10:35 pm

Chameleon wrote:Εντάξει, έκανα το RX-8 που είχα 6,34 αστέρων και πέρασα στην 5η πίστα. Το άλλαξα με το Mustang GT και τώρα αφού ξεκλείδωσα και κάποια άλλα κομμάτια, το τουτού είναι 7,26 αστέρων...! Καλά αυτή η πίστα έχει φοβερά δύσκολες διαδρομές... Έχουν ανοίξει κάποιες φοβερές διαδρομές στο λιμάνι και στα Heights... Άσε που σου βγάζει την πίστη να νικήσεις...!
Το μόνο άσχημο σε αυτό το παιχνίδι είναι οτι δεν μπορείς να κρατήσεις τις βελτιώσεις όταν αλλάζεις αυτοκινητο. Εγώ πρίν αλλάξω, βγάζω όλα τα βελτιωτικά στο γκαράζ και τα ξαναλάζω με τα μαμά... Δεν θα έπρεπε όταν ξαναπάω στο γκαράζ με το καινούργιο αυτοκίνητο να έχω την δυνατότητα να τα ξαναβάλω πάνω..? Αφού βγάζοντάς τα, δεν παίρνω λεφτά... Μήπως παίζει κάτι άλλο εκεί...?
δεν μπορεις να τα ξανα βαλεις πανω αρα τσαμπα τα βγαζεις!!!!

a
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by a » Wed Feb 16, 2005 4:32 am

re paidia eimai sto 97% tou paixnidiou....den exei tipota allo o xartis...ta aytokinita mou (5 synolo)einai 3 sto 10 rating kai ta alla sto 7...ti prepei na kano gia na pao sto 100%??xerei kanenans?please xreiazomai apantisi!opoios mporei as kanei kati!!!eimai apelpismenos....

a
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by a » Wed Feb 16, 2005 4:35 am

me liga logia thelo na xekleidoso tin teleytaia epilogi tou body kit...xerei kanenas pos?(ennow tin epilogi termadexia apo to body shop)thanks!

nick_NOS
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by nick_NOS » Wed Feb 16, 2005 1:46 pm

a wrote:me liga logia thelo na xekleidoso tin teleytaia epilogi tou body kit...xerei kanenas pos?(ennow tin epilogi termadexia apo to body shop)thanks!

καλως ηρθες φιλε!!! κανε ενα post στη ''γνωριμια μελων'' στην ενοτητα:
''καλως ηλθατε''

laskasp
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by laskasp » Wed Feb 16, 2005 2:20 pm

Φίλε μου a αν έπαιξες σαν τελευταίο event ένα sprint με ένα 'καμπριο' τύπο, και αν κερδισες φυσικά, και σου εβγαλε ένα βιντεάκι στο τέλος τότε έχεις τερματίσει το παιχνίδι. (Εμένα τερματίστικε στο 69%). Παρ'όλα αυτά δεν είχε ξεκλειδώσει τα πλαινά body kit. Έπαιξα μερικά quick races με διάφορα αυτοκίνητα που έφτιαξα. Την άλλη μέρα που ξαναμπήκα να παίξω στο quick race είδα με έκπληξη οτι είχε ξεκλειδώσει τα body kits. Δεν το συζητώ έτσι....

laskasp
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by laskasp » Wed Feb 16, 2005 2:26 pm

Δεν θα έλεγα πάντως οτι ήταν και αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Το τερμάτισα σε 3 μέρες. Βασικά είχα και προυπηρεσία:
Είχα λιώσει το NFSUG 1 καθώς και όλη τη σειρά των Gran Turismo.
Οσο για το καλύτερο αμάξι που παίζει μέσα στο παιχνίδι... ποιο άλλο skyline. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι γούσταρα πολύ και το RX. Για πολύ κώλο μιλάμε...

ΑΛΕΚΟΣ
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ΑΛΕΚΟΣ » Wed Feb 16, 2005 9:59 pm

εγω το τερματισα στο 74% και μου τα ξεκλειδωσε μονο του.παντως στο career μπορεις να τα βαλεις μονο σε ενα τουτου ενω στο quick race μπορεις σε ολα.
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ

a
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by a » Sun Feb 27, 2005 9:43 pm

emena anti gia to civic giati mou exei to peugeot 106 rallye???mporeite na mou peite????an kai to protimo!!!

ftskamins
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by ftskamins » Wed Mar 16, 2005 3:13 pm

Τι????Πως εγινε αυτο?
Punto Sporting mk2 1.2cc 80hp
Bravo t-jet 1.4cc 150hp Τουρμπιγιον!!

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Wed Mar 16, 2005 4:42 pm

ειναι διαφορετικες εκδωσεις η ευρωπης εχει το 106 η αμερικανικη το civic
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

a
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by a » Wed Mar 16, 2005 10:18 pm

pisteyo pantos oti to rallye leei pio polly na to fteiaxeis para to civic to opoio einai kai to cedan!!!!eleozzzzzzzzzzz........to rallye einai kai gamo ta amaxia pantos...trela gkazia!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Post by ΔΗΜΗΤΡΗΣ » Thu Mar 17, 2005 11:38 am

ΒODY KITS
Οταν τερματίσετε το παιχνίδι σε οπιοδήποτε % ποσοστό πρέπει να πάτε στο γκαράζ σας να πάτε στο World Map και να δείτε ποιες πίστες δεν έχετε τερματίσει για να πάτε στο 100% complete του carier mode!

Μετά αν πάτε για να παίξετε απλα τις πίστες θα έχουν ξεκλειδώσει ολα και Body kits - πορτες - αερογραφίες κλπ!

Post Reply