Bελτίωση κινητήρα T-Jet
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

- sp95tb
- Εμαθα να ξεκινάω.

- vdsracing
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ρωτάω γιατί στο επόμενο 6μηνο σκέφτομαι να αλλάξω αμάξι και προυπόθεση είναι οτι πάρω να μην εχει esp...Οπότε αν κάποιος επιχειρήσει να βγάλει το esp,μόνιμα ή με κουμπάκι on-off και αξιόπιστα, ας μας ενημερώσει να το εχουμε στα υπόψην...
Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ενα αυτοκίνητο να είναι sport και ευχάριστο αν είναι μόνιμα υποστροφικό.Γιατί κατα τ'άλλα το t-jet είναι άψογο...!!
Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ενα αυτοκίνητο να είναι sport και ευχάριστο αν είναι μόνιμα υποστροφικό.Γιατί κατα τ'άλλα το t-jet είναι άψογο...!!
-Βαγγέλης-
- sp95tb
- Εμαθα να ξεκινάω.

Βγαινει εκτος to esp γιατι ο εγκεφαλος διαβαζει πολυ διαφορετικα δεδομενα (πολυ πλουσιο μιγμα) απο τα "κανονικα" του και νομιζοντας οτι υπαρχει προβλημα μπαινει σε ενα ειδος "safe mode". Το ιδιο γινεται σιγουρα και σε πειραγμενα audi TT.
Punto Sporting Mk2b Turbo...If u see it in your mirror...move away...
- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

-
giannisafropasalimani
- Έβγαλα το Ν

Σημερα το πρωι ειχα παει στον Παζαροπουλο και ο υπευθυνος service λιγο πριν φυγω με ενημερωσε σχετικα με αυτο το προγραμμα.δινει περιπου συν 20 αγογα και 2kg ροπης. φυσικα δεν προκειται για επισημη αναβαθμιση της FIAT αλλα για επαναπρογραμματισμο που κανει η αντιπροσωπεια του Παζαροπουλου χωρις να ακυρωνει την εργοστασιακη εγγυηση.τα χρηματα δεν μου φαινονται πολλα αν η αναβαθμιση μας βοηθησει πραγματι να τρωμε τα καταραμενα σαξοραλα και fr χωρις να γινει καμια εκτεταμενη επεμβαση στον κινητηρα και εχοντας το κεφαλι ησυχο με την εγγυηση. το μονο κακο ειναι οτι δεν θα υπαρχει καποιος διακοπτης οπως πχ στο ibiza που απενεργοποιει οποτε θελησουμε το προγραμμα με αποτελεσμα λογω περισσοτερης ιπποδυναμης και μεγαλυτερη καταναλωση... το ιδανικοτερο θα ηταν να ερχοταν με την μορφη διακοπτη sport boost οπως στο abarth αλλα αλλα αλλα.....HauntedPunto wrote:Λοιπόν αυτό που έλεγα στο άλλο τοπικ για τα t-jet για αύξηση της ιπποδύναμης από 120 στα 140 μου το επιβεβαίωσε ο επικεφαλής από συνεργείο αντιπροσωπείας.. Τώρα αν λέει μπαρούφες μη βαράτε εμένα..
Το μόνο που αλλάζει μου είπε, είναι η χαρτογράφηση του εγκεφάλου..
Κόστος 900 ευρώ.. το ξέρω είναι πολλά αλλά σκεπτόμενος ότι δεν χάνεις την εγγύηση φαίνονται πιο λίγα..
Εγώ προσωπικά δεν το σκέφτομαι να το κάνω, τουλάχιστον ακόμα.. απλά ήθελα να ενημερώσω για κάποιον που τυχών ενδιαφέρεται..
- TOLAROS
- Schumacher

Σε καμμία περίπτωση δεν είναι υποστροφικό,το t jet όπως και το απλό sporting γυρίζει με άσε το γκαζιού μεσ τη στροφή ή με κοφτή τιμονιά(σε αργές-μέτριες στροφές).Το esp σε αφήνει να παίξεις.Στα πατημένα κομμάτια όμως είναι βράχος,πολύ σταθερό(και καλά κάνει..).Είναι απ'τα πιο fun προσθιοκίνητα αμάξια,όχι μόνο στα λ7 του...vdsracing wrote:Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ενα αυτοκίνητο να είναι sport και ευχάριστο αν είναι μόνιμα υποστροφικό.Γιατί κατα τ'άλλα το t-jet είναι άψογο...!!
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

P.A.D.R.C wrote:Aυτο το εχετε δοκιμασει?Ο λογος που ρωταω ειναι γιατι το esp χρησιμοποιει τους αισθητηρες του ABS για να καταλαβει τα γλιστριματα καθως επισης και την μοναδα για να επεμβει..andrew wrote:sp95tb wrote:Απ'οσο ξερω παντως τα κυκλωματα του esp και τα κυκλωματα του abs ειναι ανεξαρτητα.
στα δικα μας mk2b sporting το esp απενεργοποιειται απο μια ασφαλεια στην ασφαλειοθηκη και μαζι του απενεργοποιουνται asr+hill holder OXI το abs!
δλδ συμφωνω με τον sp95!
κατι αντοιστοιχο λογικα θα γινεται και με το t-jet!
δοκιμασμενο στο αμαξι του crab εδω κα 1,5 χρονο!
See you in another life . . .
- P.A.D.R.C
- Schumacher

ΛΑΘΟΣ..με 180 ενεργοποιειται και σου κλεινει και το ματι(λαμπακι)Απλα λογω τουρμπο στα ανοιγματα 5ης - 6ης βγαινει αυτοματα εκτος το esp/asr/hill holder! Το abs εξακολουθει να δουλευει κανονικοτατα, δοκιμασμενα!
Ασε που δεν θα ειχε ουσια να μην ενεργοποιουνταν μετα απο καποια χλμ..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

- sp95tb
- Εμαθα να ξεκινάω.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

? να σβυσω ποιο πραγμα και γιατι?Εσυ ειπες οτι επενεργοποιειται σε πατηματα 5-6ης..
Επισης αν καποιος βαριτει να γραψει το ονομα μου σωστα καλυτερα να μην το αναφερει καθολου..andrew
Επισης αν καποιος βαριτει να γραψει το ονομα μου σωστα καλυτερα να μην το αναφερει καθολου..andrew
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- HauntedPunto
- Schumacher

Made Me Do It