puntogtman wrote:καλα ολα αυτα αλλα μιλαμε για ενα αμαξι του '05 με ενα του '94!!!φυσιολογικα και με τη θεωρια της εξελιξης του Δαρβινου θα επρεπε να μας ριχνατε στα αφτια για πλακα!!!αλλα....!!!αν λοιπον αναπροσαρμωσουμε τα δεδομενα και χωσουμε μια αναρτηση στο gt και 15αρες τοτε θα πραγματα δυσκολευουν πολυ....!!!χεχεχεχε!!!και φυσικα αφου ειδε η φιατ τι εκανε...ιεροσυλια...αναγγελει πως το hgt δεν ειναι ο αντικαταστατης του gt....αυτο τα λεει ολα!!!
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...με τη λογική αυτή και το Civic 1,6 VTEC με τα 160 άλογα είναι καλύτερο από το GT αφού είναι γρηγορότερο σε ευθεία...τι να το κάνεις όμως που δεν στρίβει το έρμο;;; γι'αυτό λέω ότι το κριτήριο για το ποιό αυτοκίνητο είναι καλύτερο δεν είναι μόνο η ταχύτητα στην ευθεία. Το έχω ξαναπει και σε προηγούμενα ποστ, το GT ρίχνει του HGT στην ευθεία, χάνει όμως σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις...
Ακόμα και ανάρτηση και 15άρες να βάλεις στο GT, δεν θα έχεις την ακαμψία του πλαισίου και την αντοχή στις καταπονήσεις του αμαξώματος kai την ομοιογένεια στην συμπεριφορά του HGT και είναι λογικό, αφού είναι αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας με 5 χρόνια διαφορά σε εξέλιξη ( του 94 το πλαίσιο του GT, toy 99 του HGT ).
Μιλάτε για άνοιγμα στη Βούτα...εγώ, που είμαι και Πατρινός, θα σας μιλήσω για ανάβαση στον Ομπλό, στην Πιτίτσα, στην Χαλανδρίτσα...εκεί να δούμε τι γίνεται...
( θα έχουν άραγε μπροστινά λάστιχα στο τέλος της διαδρομής τα GT;;;)