Κοστος service και απατεωνιές εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

punto_cc
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by punto_cc » Thu Oct 21, 2004 4:17 pm

επειδη κατι ειδα για κουκουλα και 10 σελιδες, ηθελα πισω τζαμι(ζελατινη δηλαδη),απο 290 που το ειχε η fiat χωρις τοποθετιση και 250 που ζηταγε ο πιο φτηνος ταπετσερης το αλλαξα με 100 και με 500 μου εφτιαχνε κουκουλα!οσο για το θεμα αντιπ/πειας αν δεν υπαρχει θεμα εγγυησης ειναι μεγαλη κοροιδια!εχω ξαναπει οτι δουλευω σε ανταλλακτικα fiat γνησια και ημιτα και οι καλυτεροι πελατες μας ειναι τα εξουσιοδοτημενα!

m3chan1c
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by m3chan1c » Thu Oct 21, 2004 11:14 pm

Αναρωτηθηκες ποτε γιατι?
Γιατι ο κοσμος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το γνησιο ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που βαζουν γνησια. ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝΙΖΩ 1 χρονο εγγυηση σε οτι βαζεις στο συνεργειο μου ΓΝΗΣΙΟ ... Εδω κανουνε σερβις και το πληρωνουνε σε 2 μηνες . και μιλαμε για σερβις 150 ευρω...
Οποτε φιλε παιζει πολυ το ιμι...
Οσο για το τζαμι ναι ειναι ακριβο πως να το κανουμε και σκεψου τι στοκ εχει μεινει σε ολοκληρο το κοσμο η σκεψου το κοστος παραγωγης του σαν ανταλλακτικο (γιατι δεν παραχθηκανε πολλα) και σκεψου και το κοστος ευκαιριας... Ενω κατι υψηλα αναλωσιμο εχει και ιδιετερα προσιτη τιμη.
Αρκετα για να μη σου πω καμια τιμη μοτερ υαλοκαθαριστηρα RENAULT.!
PUNTO GT
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS

PUNTOmania
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by PUNTOmania » Wed Nov 17, 2004 4:38 am

Δηλαδή ρε παιδία, εγώ που πλήρωσα 200 ευρώ στη φιατ Καβάλας για ιμάντες… πόσο θα πλήρωνα στην Αθήνα???
Από 28/02/2000 έχω ένα υπέροχο Fiat Punto Sporting 1,2 16v σε κοκκινάκι…!!!

iasonas
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by iasonas » Wed Nov 17, 2004 12:51 pm

θα σου πω την αλλη εβδομαδα puntomania, που θα αλλαξω κ εγω....
οχι σε εξουδιοτιμενο βεβαια, στη ΛΑΜΔΑ ειχα δωσει euro 150 για τα λαμπακια της κονσολας στους 3 μηνες, ειχε δουλεια λεει να τη λυσουν...
κ για ο,τι αλλο τους ζητησα (θορυβο τιμονιου οταν ειναι σταματημενο κ κατι αλλα για το πισω καθισμα) here is the answer:
"το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο κ δεν μπορουμε να επεμβουμε""....

iasonas

Post Reply