Κοστος service και απατεωνιές εξουσιοδοτημένων συνεργείων.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- punto_cc
- Νικολάκης

επειδη κατι ειδα για κουκουλα και 10 σελιδες, ηθελα πισω τζαμι(ζελατινη δηλαδη),απο 290 που το ειχε η fiat χωρις τοποθετιση και 250 που ζηταγε ο πιο φτηνος ταπετσερης το αλλαξα με 100 και με 500 μου εφτιαχνε κουκουλα!οσο για το θεμα αντιπ/πειας αν δεν υπαρχει θεμα εγγυησης ειναι μεγαλη κοροιδια!εχω ξαναπει οτι δουλευω σε ανταλλακτικα fiat γνησια και ημιτα και οι καλυτεροι πελατες μας ειναι τα εξουσιοδοτημενα!
- m3chan1c
- Μαθαίνω να στρίβω.

Αναρωτηθηκες ποτε γιατι?
Γιατι ο κοσμος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το γνησιο ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που βαζουν γνησια. ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝΙΖΩ 1 χρονο εγγυηση σε οτι βαζεις στο συνεργειο μου ΓΝΗΣΙΟ ... Εδω κανουνε σερβις και το πληρωνουνε σε 2 μηνες . και μιλαμε για σερβις 150 ευρω...
Οποτε φιλε παιζει πολυ το ιμι...
Οσο για το τζαμι ναι ειναι ακριβο πως να το κανουμε και σκεψου τι στοκ εχει μεινει σε ολοκληρο το κοσμο η σκεψου το κοστος παραγωγης του σαν ανταλλακτικο (γιατι δεν παραχθηκανε πολλα) και σκεψου και το κοστος ευκαιριας... Ενω κατι υψηλα αναλωσιμο εχει και ιδιετερα προσιτη τιμη.
Αρκετα για να μη σου πω καμια τιμη μοτερ υαλοκαθαριστηρα RENAULT.!
Γιατι ο κοσμος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το γνησιο ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που βαζουν γνησια. ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝΙΖΩ 1 χρονο εγγυηση σε οτι βαζεις στο συνεργειο μου ΓΝΗΣΙΟ ... Εδω κανουνε σερβις και το πληρωνουνε σε 2 μηνες . και μιλαμε για σερβις 150 ευρω...
Οποτε φιλε παιζει πολυ το ιμι...
Οσο για το τζαμι ναι ειναι ακριβο πως να το κανουμε και σκεψου τι στοκ εχει μεινει σε ολοκληρο το κοσμο η σκεψου το κοστος παραγωγης του σαν ανταλλακτικο (γιατι δεν παραχθηκανε πολλα) και σκεψου και το κοστος ευκαιριας... Ενω κατι υψηλα αναλωσιμο εχει και ιδιετερα προσιτη τιμη.
Αρκετα για να μη σου πω καμια τιμη μοτερ υαλοκαθαριστηρα RENAULT.!
PUNTO GT
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
- PUNTOmania
- Έβγαλα το Ν

- iasonas
- Εμαθα να ξεκινάω.

θα σου πω την αλλη εβδομαδα puntomania, που θα αλλαξω κ εγω....
οχι σε εξουδιοτιμενο βεβαια, στη ΛΑΜΔΑ ειχα δωσει euro 150 για τα λαμπακια της κονσολας στους 3 μηνες, ειχε δουλεια λεει να τη λυσουν...
κ για ο,τι αλλο τους ζητησα (θορυβο τιμονιου οταν ειναι σταματημενο κ κατι αλλα για το πισω καθισμα) here is the answer:
"το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο κ δεν μπορουμε να επεμβουμε""....
iasonas
οχι σε εξουδιοτιμενο βεβαια, στη ΛΑΜΔΑ ειχα δωσει euro 150 για τα λαμπακια της κονσολας στους 3 μηνες, ειχε δουλεια λεει να τη λυσουν...
κ για ο,τι αλλο τους ζητησα (θορυβο τιμονιου οταν ειναι σταματημενο κ κατι αλλα για το πισω καθισμα) here is the answer:
"το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο κ δεν μπορουμε να επεμβουμε""....
iasonas