Κοστος service και απατεωνιές εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

MAFIA

Post by MAFIA » Tue Oct 19, 2004 1:04 am

εχει φιλτρο βενζινης απλα ειναιμεσα στην δεξαμενη μαζι με την αντλια!!!
και εγω τα μπουζι τα αλλαζω σε καθε service!

Dimitris F
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Dimitris F » Tue Oct 19, 2004 1:42 am

Ξέρω ρε Νίκο για το φίλτρο,απλά προσπάθησα να τα συνδέσω με τα λεγόμενα του μηχανικού με τις προδιαγραφές ρύπων.....Δηλαδή κάθε 15000km αλλάζεις και εσύ μπουζί;

MAFIA

Post by MAFIA » Tue Oct 19, 2004 1:44 am

ναι αλλαζω και εγω...αλλα γιατι το θελω, οχι γιατι μου το επιβαλει καποιος!

Nick_Puntakias
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nick_Puntakias » Tue Oct 19, 2004 10:30 am

m3chanic: Μάλιστα, τελικά στο forum δεν μπορείς να φανταστείς μερικές φορές ποιοί μπορεί να γράφουνε. :-)

Εγώ το μόνο που θα προσθέσω σε όλη αυτήν την ιστορία είναι πως υπάρχουνε σοβαρά εξουσιοδοτημένα, και υπάρχουνε και τα γνωστά "λαμόγια"... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Για μένα είναι ξεφτίλα να γνωρίζω τον Τόλια προσωπικά και να έχω καλύτερη αντιμετώπιση στο εξουσιοδοτημένο 'Χατζηγουλας' στο Βόλο που δεν με έχουν ξαναδεί οι άνθρωποι. Οχι ότι θα ήθελα διαφορετική αντιμετώπιση από τον Τολια μόνο και μόνο επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω, απλά το ανέφερα για να φανεί περισσότερο η διαφορά αντιμετώπισης.
Απο 'κει και πέρα, επειδή έχουμε φάει και την ζωή μας μέσα στα συνεργεία, γνωρίζω (και υποθέτω το ίδιο ισχύει και για άλλα άτομα από εδώ) το κόστος που πρέπει να έχει το κάθε service. Αλλωστε αμα το καλοσκεφτεί κανείς, οι περισσότερες εργασίες είναι απλές (λάδια, φίλτρα, μπουζί). Στα δύσκολα (ιμάντας εκκ., καμια καμμένη φλάντζα, σασμάν, κ.λ.π.) βλεπεις τι γίνεται.

Α και κάτι τελευταίο. Ειπες κάτι για την επέκταση της εγγύησης. Θα ήθελα να το εξηγήσεις λιγο γιατί αν όντως ο αντιπρόσωπος για να επιδώσει την επέκταση θέλει να πηγαίνεις πάντα εκεί για service τότε... καληνύχτα σας. Και δεν κατάλαβα, δηλαδή πρέπει να πήγαινα στον Τολια να του σκάσω από 200 ώς 300 euros για να μην έχει "παράπονο" και δεν μου στείλει την εγγύηση; Αν και δεν νομίζω να είναι έτσι (φυσικά δεν μιλάω για περίπτωση του να μην πηγαίνει κανείς καν σε εξουσιοδοτημένο για service), θα αναμένω μια διευκρίνηση.
-= GUIDATO DALLA PASIONE =-

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Tue Oct 19, 2004 12:49 pm

¨Ενα έχω να πω για τον απατεώνα τον Τόλια!!!Μπροστινό λάστιχο κουκούλας στη φιλική τιμή των 400€!!! :cry: ¨ελεος!!!
Εννοείται οτι δεν πρόκειται ποτέ να πάω τη μπουμπού για service εκει!!!
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!

m3chan1c
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by m3chan1c » Wed Oct 20, 2004 5:31 pm

Εχμμ οσον αφορα το καμπριο τα ανταλλακτικα και τα λαστιχα και γενικα το σετ κουκουλας ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. + οτι δεν μπορεις να εμπιστευθεις οποιον και οποιον να στην αλλαξει.
Υπαρχει 10σελιδο στο τεχνικο βιβλιο της Φιατ για την αντικατασταση της κατι που δεν εχουνε οι "εξω" .
Δεν ειναι τυχαιο που βλεπεις πολλους με σκισμενες κουκουλες η τελος παντων καταπονεμενες (δεν διατιθονται να τα σκασουν!).

Nick: Προσπαθουμε για το καλυτερο γιαυτο και κρατουμε ενα κλιμα πιο πολυ οικογενειακο/φιλικο και οχι straight επιχειρισιακο και snob.
Παλι ομως μερα με τη μερα βγαινουνε προβληματα στην επιφανεια.
Δεν εχω ορεξη να αναλυσω περιπτωσεις θα ηθελα αλλα το προτιμω σε προφορικο λογο αν ποτε γινει κανενα meeting εδω κοντα.
PUNTO GT
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS

Nightwalker
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Nightwalker » Wed Oct 20, 2004 6:13 pm

Εμαι ο nightwalker απο θεσ/νικη και παω το αμαξι στον ρουμελη και για σερβις και για λαδια, μπουζι και φιλτρο λαδιου παιρνει 170 με 200 ευρωπουλα. καλα δεν ειναι?

Nick_Puntakias
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nick_Puntakias » Thu Oct 21, 2004 8:29 am

Nightwalker: Θα έλεγα ότι σαν πολλά ακούγονται. 200 euros = 68.000 δρχ για λάδια, μπουζί και φίλτρα δεν είναι και λίγα...

Etnica
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Etnica » Thu Oct 21, 2004 8:38 am

Ναι πάρα πολλα θα έλεγα
PUNTO GT III '97 B

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Thu Oct 21, 2004 9:35 am

Γενικα προσοχη σε συνεργεια γιατι εχω δει πολλα που ονομαζονται εξουσιοδοτημενα και βλεπεις μεσα οποιαδηποτε αλλη μαρκα εκτος απο αυτην που αναφερεται στην ταμπελα.

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Thu Oct 21, 2004 10:16 am

φιλε υπαρχει μια μικρη διαφορα που την πατανε σχεδον ολοι..
αλλο εξουσιοδοτημενο και αλλο εξειδικευμενο....!!!!
Image

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Thu Oct 21, 2004 10:18 am

Μα δεν πρεπει να εισαι εξειδικευμενος για να παρεις την εξουσιοδοτηση??
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Thu Oct 21, 2004 11:33 am

οχι πανο δεν παιζει ρολο...ειναι μια οφθαλμαπατη ας πουμε...
λενε εξειδικευμενο σε μια μαρκα πχ.που σημαινει (οχι παντα) οτι ξερουν πολυ καλα τη συγκεκριμενη μαρκα,αλλα οτι δε πληρουν τις προδιαγραφες για να γινουν εξουσιοδοτημενοι...προσοχη λοιπον μη τα μπερδευετε!!!δεν εχουν σχεση μεταξυ τους οι 2 οροι..!!!!
α και δε σημαινει πως επειδη ειναι εξειδικευμενοι ξερουν και πολλα!!! αλλα απλως αν γραψουν εξουσιοδοτημενοι και δεν ειναι τρωνε τρελλη π*%τσα!!
Image

face
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by face » Thu Oct 21, 2004 12:10 pm

Dimitris F wrote:Ρε παιδιά,είδα πριν αυτά που έγραψε ο m3chanic,αλλά θα ξαναρωτήσω.Εμένα το mk2 μου δεν έχει φίλτρο βενζίνης (άσχετο απλά προσπαθώ να κάνω μια σύνδεση με κανονισμούς καυσαερίων),αλλά κάθε 15000 που μου έχουν πει να κάνω γενικό (και όχι 30000 ή 40000 που λέει το βιβλιαράκι) μου αλλάζουν και μπουζί.Μήπως μου πιάνουν τον ποπό;;; :roll: Υπόψιν το αμάξι είναι 4/2000.
ο Χριστός και η Παναγία.........

ρε που θα φτασουν μερικοι για να τα τσεπωσουν....

αυτο που είπε και μάφια......αν υπηρχε η δυνατοτητα (οικονομική) να αλλαζαμε και στα 10000 επειδη το θελαμε όχι να στο επιβαλλουν....

ουτε στα αγωνιστικα δεν αλλαζουν μπουζι τοσο γρηγορα.... :)
punto 75 ELX
stilo 1,6 16vT

Nick_Puntakias
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nick_Puntakias » Thu Oct 21, 2004 12:44 pm

Ρε εδώ πέρα μερικοί πας εκεί και έχουν και ένα στυλ λες και σου κάνουνε και χάρη κιόλας...
Αν μπορούσαν θα αλλάζαν και το τηλέφωνο για ραντεβού σε .. 090!!!!

Post Reply