Ηχοσύστημα σε Punto μκ1

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

pantierakos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by pantierakos » Wed Jun 18, 2008 6:42 pm

Μου αρέσει πάρα πολύ. θα το κατεβάσεις σε κανένα διαγωνισμό;

:) Pantierakos

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Fri Jun 20, 2008 3:56 pm

Iσως Βass Race αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα!
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

grnemo
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by grnemo » Tue Jul 08, 2008 12:01 am

Μιας και η συζήτηση είναι για MK1 και εγώ αν και παμπάλαιο δεν παύω να έχω MK1 αποφάσισα να κάνω την ερώτηση εδώ, από το να άνοιγα καινούριο thread.
Έχω ένα παλιό punto του 95 το οποίο είναι στα 55hp, 1100cc. Δυναμό απλό στα 40Α αν δεν κάνω λάθος.
Έχω έναν ενισχυτή GM-6300F και ηχεία TS-A6921. Όλα βαίνουν καλώς, απλά σκέφτομαι να προσθέσω και ένα subwoofer. Το θέμα είναι ότι είμαι άπειρος σε τέτοια θέματα και θα ήθελα την άποψή σας καθώς σκεφτόμουν να αγοράσω τον Pioneer - TS-WX301. Λογικά όμως αφού θα το έχω σε 4-κάναλο mode και το Maximum Output Power που θα βγαίνει από τον ενισχυτή μου θα είναι σε ισχύ 120 Watt δεν θα μπορεί να οδηγηθεί σωστά το woofer όταν χρειάζεται nominal power 150 Watt. Σωστά; Αν όντως δεν είναι αυτό το sub κατάλληλο για μένα έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Thx!!!
Puntaki 55S-95' μεταχειρισμένο για πρώτο αμαξάκι....
το νεύρο το έχει ακόμα...και το κρατά γερά :)

Personal Webpage

staikos
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by staikos » Mon Dec 15, 2008 7:36 pm

faliriotis

Παιδια το προβλημα ειναι πολυ απλο,κολλαει μονο στις λεπτομεριες.

Εχω ενα ΜΚ1 55S tou '95.
Μια πηγη Pioneer,οπου εχω αλλαξει τα 2 μαμα μπροστα ηχεια που εχει με κατι αλλα blaupunkt,μιας και δεν δυσκολευτηκα να τα καψω.Καπου στο 35€ τα πηρα και τα εβαλα μονος,παρεα με ενα κατσαβιδακι.

Το θεμα ειναι αλλου.Επειδη με 2 μονο μπροστα ηχεια δεν μπορεις παρα μονο ραδιο στα μεσαια να ακους,θελω να βαλω και πισω 2 ηχεια.Δεν με νοιαζει αν ειναι 2 η 3 δρομων,αρκει να ακουω και κατι πιο μπασο απο τα πισω καθισματα για να "γεμιζει" λιγο το αυτι μου.

Και ερωτω:
Ειναι ευκολο να παρω μονος μερικα μετρα καλωδιο,ενα ζευγαρι οβαλ ηχεια ας πουμε,καπου στα 50-60€,και δεδομενου οτι η πηγη βγαζει ηχο για πισω,να τα τοποθετησω?
Καλωδιωση για πισω ετοιμη να φανταζομε πως δεν παιζει,αρα θα πρεπει μονος να περναω μαυροκοκινα καλωδια?Να το επιχειρησω?

Οπως ειπα το αμαξι ειναι παλιο,τα εβγαλε τα χιλιομετρα του,αρα αισθητικο αποτελεσμα δεν με αφορα και τοσο,παρα μονο να γεμισω λιγο πιο πολυ τις συχνοτητες,με κυριο γνωμονα το κοστος.

μεταφέρθηκε εδώ!!!
ImageImage

Post Reply