Audi A1: Αποκάλυψη τώρα!

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Audi A1: Αποκάλυψη τώρα!

Post by jimmm » Mon Oct 18, 2010 10:13 pm

BLUE SCORPION wrote:εισαι πολυ σιγουρος για αυτο που λες και εισαι λαθος φιλε μου
με 160 να παω λαμια το πολυ να παει 6 λιτρα εδω με το απλο πουντο και η καταναλωση ηταν 7 που πιεζοταν για τα 160

παρτο φιλε μου και μετα τα λεμε..........τωρα τι εκανες με το punto,ασε να μην το συζητησουμε,με ποσα πηγαινες !!!!!!!!!!

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Tue Oct 19, 2010 6:02 am

jimmm wrote:
polatov wrote:καπου δε σε πιανω...το συγκεκριμενο αμαξι εχει 5,5 λιτρα καταναλωση..που κολλαει η βενζινη???
μονο ενα 1,1 diesel ή ενα smart ή αντε και το καινουργιο swift εχουν τοσο χαμηλες καταναλωσεις

ετσι λενε?με τι ταχυτητα ?80 χλμ ανα ωρα?πηγαινε το εσυ με 160 στο κοντερ και ελα μετα να μου πεις για το συγκεκριμενο αμαξι με τα 5.5 λιτρα .................μια βολτιτσα μεχρι λαμια και μετα βλεπουμε, τα 11 λιτρα που θα φτασει... τα χαρτια απο τον δρομο, τα εχουμε δει
Καλά, μην τα παραλέμε. Όχι και 5,5lt και 160 χλμ, αλλά όχι και 11. Με το LEON TSI των 155 ίππων και των 1350 κιλών έχω δει μέση κατανάλωση σε ταξίδι μέχρι 9,8lt και οι ταχύτητες μου στο Αθήνα - Ξανθη έπαιζαν μέχρι και 200+, με αρκετή ώρα να πηγαίνω με cruise control στα 180, ειδικά στην Εγνατία.
Το θέμα όμως είναι άλλο. 18500 ευρώ με το κλειδί στο χέρι, για ένα αμάξι supermini 86 ίππων και με μηχανικό A/C είναι πολλά λεφτά, ότι αφρώδη υλικά και να έχει το ταμπλό. Αξιοπρεπώς θα κινείται, αλλά κανένα σύγχρονο αμάξι 86 ίππων, έστω και με ψηλή ροπή, δε μπορεί να κάνει... θαύματα με αυτό το βάρος που του προσδίδει ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.
Βέβαια, δείτε πόσο πάει ένα Fiat 500 1.4 100Ps αν του βάλεις 2-3 πραγματάκια σε εξοπλισμό και μετά το ξανασυζητάμε για το θέμα τιμής.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Tue Oct 19, 2010 4:45 pm

jimmm wrote:
BLUE SCORPION wrote:εισαι πολυ σιγουρος για αυτο που λες και εισαι λαθος φιλε μου
με 160 να παω λαμια το πολυ να παει 6 λιτρα εδω με το απλο πουντο και η καταναλωση ηταν 7 που πιεζοταν για τα 160

παρτο φιλε μου και μετα τα λεμε..........τωρα τι εκανες με το punto,ασε να μην το συζητησουμε,με ποσα πηγαινες !!!!!!!!!!
φιλε μου τα 5,5 λιτρα ειναι μια νορμαλ καταναλωση.
εμενα το punto μεσα στην πολη φτανει 7,8 λιτρα με το ζορι..
σε ταξιδι με 100 110 καιει 6.0 λιτρα το πολυ.
συνεπως και με 160 που ειναι τσιτα θα καιει λιγοτερο απο οτιδηποτε αλλο και παλι.πανω απο 7 7,5 λιτρα δεν θα καψει.
το 11 που λες ειναι εκτος πραγματικοτητας.
οπως και να χει ομως συγκριτικα με τα αλλα θα καιει λιγοτερο οσα λιτρα και να ναι.
οι εταιρειες δε λενε ψεματα απλα οι μετρησεις τους ειναι σε ΥΠΕΡΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθηκες.
sorry κιολας που η καθε εταιρεια υπολογιζει μια χρηση πολης και οχι το απεραντο parking των Αθηνων...
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Oct 19, 2010 5:08 pm

Συνελθετε με τις καταναλωσεις..Εγω συμφωνω με τον jimmm οτι δεν θα καιει τοσο ,αλλα ολοι ξερουμε ποσο λαθος εκφραζεται και χανει το δικιο του.
Οι καταναλωσεις αυτες γραφονται με 0 υποπιεση,0 πιεση..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Tue Oct 19, 2010 5:10 pm

καλα μη δενεις το 11...............το 9.5 η 10 σε βολευει?και δεν το λεω τωρα για το συγκεκριμενο, αλλα για το καθε τι turbato

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Tue Oct 19, 2010 5:21 pm

Pani_EVO wrote: Καλά, μην τα παραλέμε. Όχι και 5,5lt και 160 χλμ, αλλά όχι και 11. Με το LEON TSI των 155 ίππων και των 1350 κιλών έχω δει μέση κατανάλωση σε ταξίδι μέχρι 9,8lt και οι ταχύτητες μου στο Αθήνα - Ξανθη έπαιζαν μέχρι και 200+, με αρκετή ώρα να πηγαίνω με cruise control στα 180, ειδικά στην Εγνατία.

το συγκεκριμενο θα καιει πιο πολλα απο το 155 ιππων.αλλο ενας 1.8 λιτρα και αλλο ενας 1.4 τσιταρισμενος-καταιδρωμενος να παλευει ....................βλεπω το tjet που εχω με 4000στρ - 155 χλμ καιει τα ιδια με το fr (1.8Τ)που και αυτο παει ακριβως τα ιδια στρ-χλμ (μονο που το tjet θελει καποια κυβικα ακομα)...........οτι ειδα στο δρομο,και απο ροπη μερα με τη νυχτα........τελοσπαντων απο τον δρομο βλεπω οτι ενας μικρος με πολλα αλογα καιει πιο πολλα απο ενα μεγαλο με τα ιδια αλογα,,,,για τα 80-100 χλμ καλες ειναι οι μετρησεις για παραπανω,χανουν την μπαλα οι εταιριες (παντα για turbo μιλαω )

καθε αλλη διαπιστωση δεκτη

GDRIVER
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by GDRIVER » Wed Oct 20, 2010 2:46 pm

jimmm wrote:
Pani_EVO wrote: Καλά, μην τα παραλέμε. Όχι και 5,5lt και 160 χλμ, αλλά όχι και 11. Με το LEON TSI των 155 ίππων και των 1350 κιλών έχω δει μέση κατανάλωση σε ταξίδι μέχρι 9,8lt και οι ταχύτητες μου στο Αθήνα - Ξανθη έπαιζαν μέχρι και 200+, με αρκετή ώρα να πηγαίνω με cruise control στα 180, ειδικά στην Εγνατία.

το συγκεκριμενο θα καιει πιο πολλα απο το 155 ιππων.αλλο ενας 1.8 λιτρα και αλλο ενας 1.4 τσιταρισμενος-καταιδρωμενος να παλευει ....................βλεπω το tjet που εχω με 4000στρ - 155 χλμ καιει τα ιδια με το fr (1.8Τ)που και αυτο παει ακριβως τα ιδια στρ-χλμ (μονο που το tjet θελει καποια κυβικα ακομα)...........οτι ειδα στο δρομο,και απο ροπη μερα με τη νυχτα........τελοσπαντων απο τον δρομο βλεπω οτι ενας μικρος με πολλα αλογα καιει πιο πολλα απο ενα μεγαλο με τα ιδια αλογα,,,,για τα 80-100 χλμ καλες ειναι οι μετρησεις για παραπανω,χανουν την μπαλα οι εταιριες (παντα για turbo μιλαω )

+100 . punto t-jet φίλου με 120 αλογα ειλικρινα ο ανθρωποσ ειχε αγανακτησει απο την καταναλωση. ειχε βαρεθει να πηγαινει χαλαρα με 90-100 στην εθνικη για να μην καιει,αλλα και παλι ηταν καπου 7,5 με 8 λιτρα. στο δικο μου μια απο τα ιδια. πανω απο 100 η καταναλωση αυξανεται εκθετικα σε αυτα τα αμαξια. επισης audi a6 1.8tq θειου συνταξιδοτηθηκε λογω υπερβολικησ καταναλωσης. αγορασε ενα μεταχειρισμενο 1.1 σιτροεν zx για να ξεχναει να βαζει βενζινη. αλλος γνωστος συνταξιοδοτησε το ιμπιζα με τα 150 λογω καταναλωσης. σκοοτερ πηρε τ-μαχ.ασε η βενζινη εχει παει στο θεο. ελεεινοι!!!!!
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Wed Oct 20, 2010 8:33 pm

1. Το Leon TSI μου είναι 1400 με πρόγραμμα και όχι 1800, αλλά επιμένω ότι είναι πιο οικονομικό από το multiair turbo μου, και ειδικά μέσα στην πόλη.
2. Αυτή τη στιγμή είμαι στη Σλοβακία. Έχω νοικιάσει από την Κυριακή ένα GP 1.3 Multijet diesel και στα 900 χλμ που έχω κάνει, σε εθνικές, επαρχιακό και πόλη έχω μέση κατανάλωση 5,1lt/100 km. Αρκεί βέβαια να συμβιβαστείς με τον πολύ θόρυβο που παράγει το μοτέρ αυτό (με ανοιχτά παράθυρα στην πόλη σου παίρνει τα αυτιά) και με το ότι δεν αρπάει καθόλου χαμηλά. Όταν πιάσει χιλιόμετρα στην εθνική τα κρατάει μια χαρά ακόμη και σε ανηφορικά κομμάτια (ελέω ροπής).
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Oct 21, 2010 5:13 pm

jimmm wrote:

δε καταλαβαινω που παει η κουβεντα και ποιο το νοημα σου φιλε.
συζηταμε για το αν η γη ειναι στρογγυλη???σαφως και το 1,4 Α1 με 185 αλογα θα καιει λιγοτερο απο το 1,2 οταν πηγαινει με 160.
και ενα ενα 1,8 tsi μοτερ με 160 χλμ παλι θα και λιγοτερο..τι σχεση εχει αυτο??
συγκρινουμε πανω κατω ομοια πραγματα και οτι απο ενα 1,4 ας πουμε multiair ατμοσφαιρικο θα καιει λιγοτερο.
επισης το swift και αυτα τα japan νεας γενιας ατμοσφαιρικα και τερμα να το πηγαινεις δε καιει.πως να το κανουμε.
επισης το θεμα της υποπιεσης ειναι παλι ακυρο.τα αμαξια αυτα φουσκωνουν λιγο πιανεις τα χλμ και μετα δουλευεις υποπιεση.δε σου μετραει κανεις τις καννιβαλιες να δουλευεις ολη την ωρα over για νακανεις την τρελλα σου.
μιλαγαμε για Α1 1,2 και αυτοκινητα αντιστοιχης κατηγοριας και κατα ποσο ειναι εφικτο να γραψεις χαμηλη καταναλωση.ετσι λοιπον παραθεσαμε καποιες γνωμες και ειπαμε οτι υπο προυποθεσεις μπορεις να καις ελαχιστα.
εγω μεσα στην πολη εχω 7,1 λιτρα με οικονομικη οδηγηση και σπανια ξεμπουκωματα και σε συνεχη ταξιδια και μονο ταξιδι εθνικη το χω φτασει 5,8 λιτρα.το αμαξι εχει και εξατμιση απο σπιραλ και πισω και πιο ελευθερη εισαγωγη.
συνεπως ολα γινονται υπο προυποθεσεις.
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Thu Oct 21, 2010 5:28 pm

polatov wrote:
jimmm wrote:

δε καταλαβαινω που παει η κουβεντα και ποιο το νοημα σου φιλε.
συζηταμε για το αν η γη ειναι στρογγυλη???σαφως και το 1,4 Α1 με 185 αλογα θα καιει λιγοτερο απο το 1,2 οταν πηγαινει με 160.
και ενα ενα 1,8 tsi μοτερ με 160 χλμ παλι θα και λιγοτερο..τι σχεση εχει αυτο??
συγκρινουμε πανω κατω ομοια πραγματα και οτι απο ενα 1,4 ας πουμε multiair ατμοσφαιρικο θα καιει λιγοτερο.
επισης το swift και αυτα τα japan νεας γενιας ατμοσφαιρικα και τερμα να το πηγαινεις δε καιει.πως να το κανουμε.
επισης το θεμα της υποπιεσης ειναι παλι ακυρο.τα αμαξια αυτα φουσκωνουν λιγο πιανεις τα χλμ και μετα δουλευεις υποπιεση.δε σου μετραει κανεις τις καννιβαλιες να δουλευεις ολη την ωρα over για νακανεις την τρελλα σου.
μιλαγαμε για Α1 1,2 και αυτοκινητα αντιστοιχης κατηγοριας και κατα ποσο ειναι εφικτο να γραψεις χαμηλη καταναλωση.ετσι λοιπον παραθεσαμε καποιες γνωμες και ειπαμε οτι υπο προυποθεσεις μπορεις να καις ελαχιστα.
εγω μεσα στην πολη εχω 7,1 λιτρα με οικονομικη οδηγηση και σπανια ξεμπουκωματα και σε συνεχη ταξιδια και μονο ταξιδι εθνικη το χω φτασει 5,8 λιτρα.το αμαξι εχει και εξατμιση απο σπιραλ και πισω και πιο ελευθερη εισαγωγη.
συνεπως ολα γινονται υπο προυποθεσεις.

PDT_Armataz_01_37 ........................... :offtopic

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”