ατυχημα με 106 rallye και παρατηρησεις!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- _Nikos_
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.

Λοιπον λογω δουλειας το μονο που μπορω να πω ειναι οτι η περιπτωση λακουβας και νερου δεν ειναι το ιδιο πραγμα.
Απο την μερια μιας ασφαλιστικης εταιριας μπορω να σου πω οτι η λακουβα το επομενο πρωι θα ειναι εκει ενω το νερο μαλλον οχι και να το τραβηξεις και καποιος απο το δημο παει και ρυθμισει τα ποτιστικα και βαρανε σωστα μετα τζιφος. Απλα θα εχεις πληρωσει το δικηγορο και τελος.
Η λακουβα μπορει να πεσεις με 40 και να χασεις τον ελεγχο του αυτοκινητου ενω το νερο δεν ειναι ετσι. Ο δημος θα σου πει οτι ειχες περασει το οριο ταχυτητας και οτι ετρεχες οποτε εισαι παρανομος.
Και διαφορα αλλα τετοια. Απλα παραθετω τα ανωτερω γιατι ειναι πραγματα που μπορει να ακουσεις η να γινουν. Η περιπτωση ειναι εξαιρετικα δυσκολη και επαναλαμβανω οτι δεν εχει καμια σχεση με περιπτωσεις κακοτεχνιας δρομου.
Αν θες κατι εχω το τηλεφωνο του γραφειου μου στο προφιλ παρε με.
Τασος
Απο την μερια μιας ασφαλιστικης εταιριας μπορω να σου πω οτι η λακουβα το επομενο πρωι θα ειναι εκει ενω το νερο μαλλον οχι και να το τραβηξεις και καποιος απο το δημο παει και ρυθμισει τα ποτιστικα και βαρανε σωστα μετα τζιφος. Απλα θα εχεις πληρωσει το δικηγορο και τελος.
Η λακουβα μπορει να πεσεις με 40 και να χασεις τον ελεγχο του αυτοκινητου ενω το νερο δεν ειναι ετσι. Ο δημος θα σου πει οτι ειχες περασει το οριο ταχυτητας και οτι ετρεχες οποτε εισαι παρανομος.
Και διαφορα αλλα τετοια. Απλα παραθετω τα ανωτερω γιατι ειναι πραγματα που μπορει να ακουσεις η να γινουν. Η περιπτωση ειναι εξαιρετικα δυσκολη και επαναλαμβανω οτι δεν εχει καμια σχεση με περιπτωσεις κακοτεχνιας δρομου.
Αν θες κατι εχω το τηλεφωνο του γραφειου μου στο προφιλ παρε με.
Τασος
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Maevius
- Έβγαλα το Ν

Μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει ο Τάσος. Πρώτα απ 'όλα ας ανάψει το παιδί μια λαμπάδα που είναι καλά. Τώρα και να αποδείξει ότι είχε νερά αν φανεί ότι πήγενε γ..ώντας ή έκανε κόντρα τι γίνεται? Θα σου πούνε ότι αν πήγενες μέσα στο όριο δεν θα σου έκανα πρόβλημα τα νερά. Τώρα εάν σιγουρευτείς για αυτόν που υποψιάζεσαι τότε σκίστον το μπινε. Με τέτοια στούκα η σκούπα και αεροτομή επέζησαν?
- gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

Ναι αλλα εαν βαλει και ενα φιλο του και πει οτι και ο ιδιος γλυστρισε απο πισω αλλα καταφερε μετα βιας να μην χασει το ελεγχο του οχηματος,τοτε τι γινεται?Δυο περιπτωσεις αυτοματως.Βεβαια το θεμα ειναι τι εχει καταγραψει και η Τροχαια..Εαν εχει σημειωσει υπερβολικη ταχυτητα η αυτοσχεδιους αγωνες στην αναφορα της,τοτε τα πραγματα ειναι οντως δυσκολα..
-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.

- skinboy
- Schumacher

-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.

Εγω απλα αναφερω περιστατικα που εχω δει στη δουλεια και θελω να τον κανω να καταλαβει οτι η υποθεση λακουβας με αυτη δεν ειναι το ιδιο.
Τωρα το αν θα το ψαξει ειναι καθαρα δικο του θεμα και μακαρι να δικαιωθει απλα να προσεχει γιατι εκτος απο το οτι ειναι δυσκολη περιπτωση υπαρχουν και πολλοι δικηγοροι οι οποιοι το μονο που θα κανουν ειναι να του πουν "ολα καλα και ναι θα το κερδισουμε" να παρουν λεφτα και μετα "συγνωμη δυστυχως χασαμε".
Τασος
Τωρα το αν θα το ψαξει ειναι καθαρα δικο του θεμα και μακαρι να δικαιωθει απλα να προσεχει γιατι εκτος απο το οτι ειναι δυσκολη περιπτωση υπαρχουν και πολλοι δικηγοροι οι οποιοι το μονο που θα κανουν ειναι να του πουν "ολα καλα και ναι θα το κερδισουμε" να παρουν λεφτα και μετα "συγνωμη δυστυχως χασαμε".
Τασος
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

σας ευχαριστω ολους παιδια!οντως η κατασταση ειναι δυσκολη.τοσα αμαξια παιρνουν απο την καβαλας και δεν γλυστρισαν το συγκεκριμενο βραδυ και αυτο γιατι πηγαιναν με 60χιλ. και οχι με 140+.οποτε το 1ο πραγμα που θα μας πουν ειναι οτι δεν υπαρχουν νερα στο δρομο(με τετοια ζεστη αν κλεισουν τα ποτιστικα σε 2 λεπτα θα στεγνωσουν!!) και το 2ο οτι το αμαξι κινουνταν με υπερβολικη ταχυτητα(που ειναι και η αληθεια
).
αλλωστε η τροχαια μετα το ατυχημα ηταν πολυ αρνητικη οταν ειδε οτι το αμαξι ειναι ραλυ.αρχισαν να λενε οτι αυτα γινονται καθε βραδυ και απειλουνται ζωες και...και...και...χωρις βεβαια να ξερουν οτι το αμαξι που τρακαρε εκανε κοντρα.γι αυτο σας λεω τα πραγματα ειναι δυσκολα...
αλλωστε η τροχαια μετα το ατυχημα ηταν πολυ αρνητικη οταν ειδε οτι το αμαξι ειναι ραλυ.αρχισαν να λενε οτι αυτα γινονται καθε βραδυ και απειλουνται ζωες και...και...και...χωρις βεβαια να ξερουν οτι το αμαξι που τρακαρε εκανε κοντρα.γι αυτο σας λεω τα πραγματα ειναι δυσκολα...