ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
PUNTOGT2
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
παιδια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω πως ηδη με 2 μαγαζια που μιλησα ειναι 100% προθυμοι να συνεργαστουν μαζι μας, κανοντας εκπτωσεις στα μελη.
το ενα ειναι μαγαζι με αμορτισερ , ελατηρια, ζαμφορ κ.α.
και το αλλο τα παντα απο ηλεκτρολογικα απο ψυγειο καλοριφερ(εκει αλλαξα εγω.τέλεια) μεχρι συναγερμους,ραδιοcd.
περισσοτερες λεπτομερειες εντος των ημερων.
θα σας δωθουν και λιστες με τα μαγαζια
το ενα ειναι μαγαζι με αμορτισερ , ελατηρια, ζαμφορ κ.α.
και το αλλο τα παντα απο ηλεκτρολογικα απο ψυγειο καλοριφερ(εκει αλλαξα εγω.τέλεια) μεχρι συναγερμους,ραδιοcd.
περισσοτερες λεπτομερειες εντος των ημερων.
θα σας δωθουν και λιστες με τα μαγαζια
-
PUNTOGT2
N1GHTM4R3 wrote:ego pou psaxnome gia amortiser bilstein kitrina me elatiria apex 6 ponton poso paei to mali??
ime apo eparxia mpori na gini sinergasia me antikatavoli?
φιλε μου πρωτα απ'ολα ειδα οτι εισαι απο ροδο.
αυτο σημαινει οτι πρεπει να κανεις λιγακι υπομονη ωστε να δουμε τι θα κανουμε με τα μελη εκτος αθηνων και θεσσαλονικης (ταυτοτητα μελους,συνδρομες κλπ)
το συγκεκριμενο μαγαζι με τα αμορτισερ εχει αυτα που θες αν θυμαμαι καλα. δεν εχω τις καρτες των μαγαζιων μαζι ,ειμαι εκτος αθηνων.
παντως θυμαμαι οτι κανει 15% εκπτωση.
συντομα θα παρεις απαντηση.
- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
- kostas x 69
- Schumacher

- kostas x 69
- Schumacher

-
PUNTOGT2
- m3chan1c
- Μαθαίνω να στρίβω.

προταση για αποκτιση καλυτερων τιμων/προσφορων
Παιδια δεν γνωριζω πολλα για το club και δεν ξερω αν εχετε εκδοσει καποιες καρτες μελων.
Πιστευω πως πρεπει να γινει ωστενα φενεται η οργανωση προσ τα εξω και στους καταστηματαρχες για να μπορεσετε να παρετε καλυτερες τιμες αλλιως ο καθενας θα μπορουσε να λεει : ειμαι απο το club..
Διαπραγματευομαι την καλυτερη εξυπηρετιση και διευκολυνση σε αξεσουαρ ανταλλακτικα fiat aπο αντιπροσωπεια αυτοκινητων που
σε λιγο καιρο θα διοικω
Καλα θα ητανε καποια στιγμη να μαζεψω και τουε βολιωτες λατρες του Punto και να γινει κατι αξιολογο και στα μερη μας.
Αλλωστε ειναι ισαξια αποσταση απο Θεσσαλονικη/ Αθηνα σχεδον και φανταζομαι θα βολευε για ενα meeting (αφου ξελασκαρω λιγο με την θυτεια μου εχω ακομα ).
Εχει ο θεος
Πιστευω πως πρεπει να γινει ωστενα φενεται η οργανωση προσ τα εξω και στους καταστηματαρχες για να μπορεσετε να παρετε καλυτερες τιμες αλλιως ο καθενας θα μπορουσε να λεει : ειμαι απο το club..
Διαπραγματευομαι την καλυτερη εξυπηρετιση και διευκολυνση σε αξεσουαρ ανταλλακτικα fiat aπο αντιπροσωπεια αυτοκινητων που
σε λιγο καιρο θα διοικω
Καλα θα ητανε καποια στιγμη να μαζεψω και τουε βολιωτες λατρες του Punto και να γινει κατι αξιολογο και στα μερη μας.
Αλλωστε ειναι ισαξια αποσταση απο Θεσσαλονικη/ Αθηνα σχεδον και φανταζομαι θα βολευε για ενα meeting (αφου ξελασκαρω λιγο με την θυτεια μου εχω ακομα ).
Εχει ο θεος
PUNTO GT
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
-
MAFIA