Tomb Rider Legend
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
PUNTO GT3
- Νικολάκης

Tomb Rider Legend
Ρε παιδια το εχει κανενας?
Εχω κολήσει στην πιστα που συναντα την παλια της φιλη και πολεμα ενα τερας.
Πως σκοτωνεται αυτή η μ@λ@κι@ ?
Εχω κολήσει στην πιστα που συναντα την παλια της φιλη και πολεμα ενα τερας.
Πως σκοτωνεται αυτή η μ@λ@κι@ ?
- kollatos
- Νικολάκης

Λοιπόν, χρησιμοποιείς το σπαθί που έχει η Λάρα. Μ' αυτό χτυπάς το τέρας μέχρι να πέσει κάτω. Μόλις πέσει πάς κοντά και χρησιμοποιώντας το κουπί "interact" χτυπάς το τέρας μια φορά. Θα δείς τη ζωή του τέρατος να πέφτει λίγο. Αυτό θα το κάνεις 4 φορές και μετα το τέρας "σκοτώνεται". Αυτά, ελπίζω να βοήθησα αρκετά.
Fiat Punto Sporting mk2!!! 
- babis_pnt
- Νικολάκης

Ρε παιδιά μάλλον κι εγώ εκεί έχω κολλήσει.Εγώ είμαι εκεί που μπαίνει η λάρα σε ένα δομάτιο που έχει ένα μηχάνημα τραβάσ 6 μοχλούς η φίλη τησ είναι πάνω σε ένα δωμάτιο και εγώ το πολεμάω με το μεγάλο όπλο.Αλλά δεν σκοτώνετε.Πού αίναι το σπαθί δεν μπορώ να το βγάλω.Please help έχω σπάσει ήδη ένα πληκτρολόγιο
- _Nikos_
- Schumacher

παιδια νομιζω οτι μιλατε για διαφορετικο πραγμα. για τον punto gt3 νομιζω οτι καταλαβα σωστα.
για σενα babis_pnt πρεπει να προλαβεις να τραβηξεις και τους εξι μοχλους ωστε πανω απο την "θεση" που κοντρολαρεις την μεγαλη μπαλα να κατεβει το κομματι και να το τραβηξεις με το σκοινι σου.
αυτη η μεγαλη ηλεκτρομαγνητικη μπαλα χρισιμευει ωστε να απομακρυνεις το τερας για να μην σε πιανει οταν προσπαθεις να τρεχεις για τους μοχλους.
για σενα babis_pnt πρεπει να προλαβεις να τραβηξεις και τους εξι μοχλους ωστε πανω απο την "θεση" που κοντρολαρεις την μεγαλη μπαλα να κατεβει το κομματι και να το τραβηξεις με το σκοινι σου.
αυτη η μεγαλη ηλεκτρομαγνητικη μπαλα χρισιμευει ωστε να απομακρυνεις το τερας για να μην σε πιανει οταν προσπαθεις να τρεχεις για τους μοχλους.
- Jim Gt
- Νικολάκης

Φιλε μου εσυ πρεπει να εισαι σε διαφορετικο σημειο εκει που τραβαει κατι σαν μοχλους (σφαιρες) κ δημιουργει κατι σαν μαγνητικο πεδιο εκει δεν λες?Νομιζω τραβας 2-3 τετοιους μοχλους να δημιουργηθει μαγνητικο πεδιο κ μετα κατεβαινεις απο το μηχανημα κ πυροβολας ακριβως απο πανω σου μια τετοια παρομοια σφαιρα...αν θυμαμαι καλα αυτο πρεπει να κανεις,αν καποιο αλλο παιδι ξερει καλυτερα ας ποσταρειbabis_pnt wrote:Ρε παιδιά μάλλον κι εγώ εκεί έχω κολλήσει.Εγώ είμαι εκεί που μπαίνει η λάρα σε ένα δομάτιο που έχει ένα μηχάνημα τραβάσ 6 μοχλούς η φίλη τησ είναι πάνω σε ένα δωμάτιο και εγώ το πολεμάω με το μεγάλο όπλο.Αλλά δεν σκοτώνετε.Πού αίναι το σπαθί δεν μπορώ να το βγάλω.Please help έχω σπάσει ήδη ένα πληκτρολόγιο
Punto GT