dota allstars
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

dota allstars
μιας και ειμαι φανατικος του warcraft και κατα προτιμησην του frozen throne....ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα....παιζει κανενας dota???DOTA ομως...οχι γενικα warcraft 3...αν ναι τι ηρωες παιρνετε???τι αντικειμενα φτιαχνετε???εγω προσωπικα παιζω ενα χρονο και εχω μαθει παρα πολλα απο μεγαλουσ δασκαλους της dota...o αγαπημενος μου ηρωας ειναι ο crixalis o γνωστος σε οσουσ παιζουν dota, λευκος σκορπιος....αυτος ο παιχτης κοβει τρελα αν του φτιαξετε:
1)2 bracer
2)power treads
3)heart of tarrasque
4)monkey king bar
και το damage που ανεβαζει???
43-59+122!!!!!!!πολυ καλο.....
και για να κοψεις καποιον με αυτον τον παιχτη δεν χρειαζεται πολλα πολλα.....πας διπλα του..κανεις stunt kai to ultimate attack και τελειωσε...αυτα για οσους παιζουν dota...
οι αγαπημενοι μου παιχτες ειναι αυτοι,μαλλον αυτοι ειναι μερικοι απο τους αγαπημενους μου...
SVEN
BALANAR
LUCIFER
MORTRED
BUTCHER
SNIPER
PANDA
OMNIKNIGHT
ZEUS
LINA
LUNA
TINY kai
OGRE MAGI....για πειτε.....
παιζει κανεις dota?
1)2 bracer
2)power treads
3)heart of tarrasque
4)monkey king bar
και το damage που ανεβαζει???
43-59+122!!!!!!!πολυ καλο.....
και για να κοψεις καποιον με αυτον τον παιχτη δεν χρειαζεται πολλα πολλα.....πας διπλα του..κανεις stunt kai to ultimate attack και τελειωσε...αυτα για οσους παιζουν dota...
οι αγαπημενοι μου παιχτες ειναι αυτοι,μαλλον αυτοι ειναι μερικοι απο τους αγαπημενους μου...
SVEN
BALANAR
LUCIFER
MORTRED
BUTCHER
SNIPER
PANDA
OMNIKNIGHT
ZEUS
LINA
LUNA
TINY kai
OGRE MAGI....για πειτε.....
παιζει κανεις dota?
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ
-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

- ΑΛΕΚΟΣ
- Μαθαίνω να στρίβω.

δεν το εχω ακουστα......κατεβασε την dota apo to www.getdota.com και θα δεις....θα κολησσεις..ειναι πολυ γαματη
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ
-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.

Οσο και να μου αρεσε τελικα δεν καταφερε να με ξεκολλησει απο το μεγαλο κολλημα και ερωτα Diablo2 LOD.
Παιζω φανατικα απο τοτε που βγηκε και ακομα ειμαι τρελα κολλημενος. Σορρυ για το off topic απλα να πω και εγω οτι οποιος δεν εχει παιξει dota και το δοκιμασει θα κολλησει.
Τασος
Παιζω φανατικα απο τοτε που βγηκε και ακομα ειμαι τρελα κολλημενος. Σορρυ για το off topic απλα να πω και εγω οτι οποιος δεν εχει παιξει dota και το δοκιμασει θα κολλησει.
Τασος
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.

Σορρυ αλλα παιζουν 2 πραγματα αυτη τη στιγμη.ΑΛΕΚΟΣ wrote:ρε τασοοοο.....ξερεις ποιος αλεκος ειμαι????απο το ιντερνετ καφε. ρεεε......χαχα...δεν σε ειχα καταλαβει μεχρι που ειδα οτι εισαι απο το ιλιον....
1ον εγω δεν λειτουργω σωστα γιατι ειμαι στο γραφειο και εχει σταματησει το ρημαδο μυαλο μου και δεν θυμαμαι ποιος εισαι.
2ον και πιο πιθανο, κανεις λαθος γιατι εγω ποτε δεν παιζω σε internet καφε και δεν παιζω χυμα στο Bnet. Ειμαι σε community στο οποιο ειμαι ο μονος Ελληνας 3 χρονια τωρα και εχουμε δικα μας κλειστα παιχνιδια.
Τι απο τα δυο γινεται?????
Τασος
- tsioufff
- Schumacher

- tsioufff
- Schumacher

-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.