Ποιοτητα ή δυναμη

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Στα ηχοσυστηματα αυτοκινητου τι προτιματε?

Ποιοτητα
48
86%
Δυναμη
8
14%

Total votes: 56

valantis-Sporting
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by valantis-Sporting » Wed Jun 14, 2006 9:18 pm

SQ και οποιος θέλει μόλις τελειώσει το ηχητικό στήσιμο μπορεί πολύ ευχαρίστως να το ακούσει.Aλλη μια διαφορα είναι ότι μελίγα χρήματα χτίζεις ένα δυνατό ηχοσύστημα αλλα για να στύσης κάτι ποιοτικό σωστά πρέπει να τα σκάσεις χοντρά

Image ImageImage
PUnToclub.gr ΑΝ ειστε κοτουλΕΣ στα κρεβατια σας...

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Wed Jun 14, 2006 9:58 pm

αχχχ....κατι ξερει ο κερατας...

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Thu Jun 15, 2006 8:09 am

Αυτο ακριβώς που είπε ο Βαλάντης!!!Α και κάτι τελευταίο,όλες αυτές οι εταιρίες που μας φαίνονται τρομερές και έτσι οι περισσότερες δουλεύουν φασον και δυτεραντζες. Rockford=JVC πχ αλλά τα δεύτερα της Jvc

tron
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by tron » Thu Jun 15, 2006 9:37 am

Εγω ψηφίζω ποιότητα γιατι πλέον μετα απο δύο χοντρες δουλειες αξίας 2 εκατομμυρίων και βάλε ανακάλυψα ότι ήμουν μεγάλο κορόιδο γιατι η μουσική δεν έχει όρια και μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας τρώνε τα λεφτά. όταν πήρα το κόρσα έκανα την μεγάλη ανατροπή, έβαλα μια μονάδα μπροστα Μakrom αξίας 550ευρώ κατι visaton οβαλ για μπάσο πίσω αξίας 100ευρώ μια πηγη παιονερ μπ3 και ένα τελικό που είχε ξεμείνει να οδηγεί την μονάδα μπροστα το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο αν το ακούγατε θα τρελενόσασταν χωρίς υπερβολή, τέλειο μπάσο υπέροχα πρίμα και λίγα χρήματα σε σχέση με τα προηγούμενα ουτε κουραση στα αυτία και ζαλάδες και πάνω απο ολα σκεφτητε οτί ακούτε μουσική ποιοτηκη εσείς και οχι μπαμ μπουμ για τους αλλους.
αυτα συγνώμη αν σας κούρασα

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Fri Jun 16, 2006 10:04 am

tron wrote:Εγω ψηφίζω ποιότητα γιατι πλέον μετα απο δύο χοντρες δουλειες αξίας 2 εκατομμυρίων και βάλε ανακάλυψα ότι ήμουν μεγάλο κορόιδο γιατι η μουσική δεν έχει όρια και μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας τρώνε τα λεφτά. όταν πήρα το κόρσα έκανα την μεγάλη ανατροπή, έβαλα μια μονάδα μπροστα Μakrom αξίας 550ευρώ κατι visaton οβαλ για μπάσο πίσω αξίας 100ευρώ μια πηγη παιονερ μπ3 και ένα τελικό που είχε ξεμείνει να οδηγεί την μονάδα μπροστα το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο αν το ακούγατε θα τρελενόσασταν χωρίς υπερβολή, τέλειο μπάσο υπέροχα πρίμα και λίγα χρήματα σε σχέση με τα προηγούμενα ουτε κουραση στα αυτία και ζαλάδες και πάνω απο ολα σκεφτητε οτί ακούτε μουσική ποιοτηκη εσείς και οχι μπαμ μπουμ για τους αλλους.
η λεξη ποιοτητα δεν ερχετε με τα οβαλ πισω!!!
Το ποιοτικο λιγοι απο εσας το ξερετε και θα το μαθετε!!!

Εγω οταν παρω το επομενο αμαξι μου μια MB εκει θα σκασω 3-4.000 για να πω οτι εχω ποιοτητα ομως μεχρι τοτε δεν μιλαω..

Το πουντο ειναι ενα αμαξι που μπορει να βγαλει μπασο και φωνη γιατι να του το στερησουμε?
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Fri Jun 16, 2006 10:20 am

Damian αν δεν ακούσεις ηχεία infinity με ενισχυτή infinity κτλ πίστεψε με δεν έχεις ακούσει τίποτα.Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν δίνει πουθενά σχεδόν τα ηχεία της και ενισχυτές έβγαλε 3 χρονιές και τους έκοψε γιατί ήταν ακριβοί.Έχω σε audi infinity speakers με πηγή Nakamitsi και πίσω 2 sub infinity τα οποία στο μέγεθος άνετα περνάνε για mid woofer+Ενισχυτής infinity και ειλικρινά βγαίνει ο πιο καθαρός ήχος που έχω ακούσει(μετά βεβαια από ένα colt που κέρδισε βραβείο ήχου).Καθαρός και τέρμα να τον βάλεις δεν σου χαλάει το αυτί.

tron
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by tron » Fri Jun 16, 2006 12:29 pm

damianpcb wrote:
tron wrote:Εγω ψηφίζω ποιότητα γιατι πλέον μετα απο δύο χοντρες δουλειες αξίας 2 εκατομμυρίων και βάλε ανακάλυψα ότι ήμουν μεγάλο κορόιδο γιατι η μουσική δεν έχει όρια και μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας τρώνε τα λεφτά. όταν πήρα το κόρσα έκανα την μεγάλη ανατροπή, έβαλα μια μονάδα μπροστα Μakrom αξίας 550ευρώ κατι visaton οβαλ για μπάσο πίσω αξίας 100ευρώ μια πηγη παιονερ μπ3 και ένα τελικό που είχε ξεμείνει να οδηγεί την μονάδα μπροστα το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο αν το ακούγατε θα τρελενόσασταν χωρίς υπερβολή, τέλειο μπάσο υπέροχα πρίμα και λίγα χρήματα σε σχέση με τα προηγούμενα ουτε κουραση στα αυτία και ζαλάδες και πάνω απο ολα σκεφτητε οτί ακούτε μουσική ποιοτηκη εσείς και οχι μπαμ μπουμ για τους αλλους.
η λεξη ποιοτητα δεν ερχετε με τα οβαλ πισω!!!
Το ποιοτικο λιγοι απο εσας το ξερετε και θα το μαθετε!!!

Εγω οταν παρω το επομενο αμαξι μου μια MB εκει θα σκασω 3-4.000 για να πω οτι εχω ποιοτητα ομως μεχρι τοτε δεν μιλαω..

Το πουντο ειναι ενα αμαξι που μπορει να βγαλει μπασο και φωνη γιατι να του το στερησουμε?
Δεν καταλαβες καθολου καλα την ποιοτητα την περνεις απο μπροστα τα πισω τα έχεις για τα μπασα
καλα που είσε εσύ και θα μας μάθεις απο ποιοτητα 8)

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Fri Jun 16, 2006 8:01 pm

Aν θεωρεις ποιοτητα να παιρνεις απο τα οβαλ μπασο τι να πω!!!

Πες καλυτερα οτι μεχρι τοσα διαθετω και με ικανονοποιει και οχι αυτο ειναι ποιοτητα!!

Παντως χαιρομε που ειστε τοσο εμπειροι και ξερετε απεξω την λεξη ποιοτητα.......

Εγω τουλαχιστον δεν το παιζω ποιοτικος....
Αν μπειτε σε αμαξια που ειναι ποιοτικα τοτε θα με καταλαβετε!!
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Sat Jun 17, 2006 12:57 am

δεν ξερω εμενα τα οβαλ δεν μου πηγαιναν στο αυτι...τα θεωρω λιγο βαρβαρα σαν ηχεια (κατασκευαστηκα ασχετα απο μαρκα) και καποια μερα καταλαβα οτι επρεπε να φυγουν για να "καθαρισει" λιγο ο ηχος...γενικα δεν ξερω παρα πολλα απο ηχο με μαρκες και τετοια...αυτο τον καιρο εχω φτιαξει κατι σεμνο σχετικα το οποιο ικανοποιει το δικο μου αυτι και στην ενταση που θελω (οχι πολυ δυνατα...) το οποιο εγινε με γνωμονα την ποιοτητα και οχι την δυναμη (στο βαθμο που με επερναν τα λεφτα μου).απο εκει και περα δεν με νοιαζει τπτ αλλο.πιθανως καποια στιγμη το αυτι μου να ζητησει περισσοτερα τοτε βλεπουμε.damian εχω για πηγη jvc avx1 και ειμαι αυχαριστημενος πολυ.πες μου την γνωμη σου για αυτη την πηγη.

tron
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by tron » Sat Jun 17, 2006 7:52 am

damianpcb wrote:Aν θεωρεις ποιοτητα να παιρνεις απο τα οβαλ μπασο τι να πω!!!

Πες καλυτερα οτι μεχρι τοσα διαθετω και με ικανονοποιει και οχι αυτο ειναι ποιοτητα!!

Παντως χαιρομε που ειστε τοσο εμπειροι και ξερετε απεξω την λεξη ποιοτητα.......

Εγω τουλαχιστον δεν το παιζω ποιοτικος....
Αν μπειτε σε αμαξια που ειναι ποιοτικα τοτε θα με καταλαβετε!!

Θα με σκάσεις ρε damian τα οβαλ πίσω ειναι midbass και παίζουν με crossover ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ (δεν περιγραφω άλλο με κουρασες για το τιποτα)

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Sat Jun 17, 2006 11:34 am

tron wrote: Θα με σκάσεις ρε damian τα οβαλ πίσω ειναι midbass και παίζουν με crossover ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ (δεν περιγραφω άλλο με κουρασες για το τιποτα)
Δεν θα συνεχεισω την αντιπαραθεση..

Εφοσον αυτο πιστευεις παω πασο!!!

Φιλικα παντα Δαμιανος!!
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Sat Jun 17, 2006 11:46 am

joykiller wrote:damian εχω για πηγη jvc avx1 και ειμαι αυχαριστημενος πολυ.πες μου την γνωμη σου για αυτη την πηγη.
Για την πηγη?
Θετικα:
Ειναι πολυ ωραια , εχει οθονη , ειναι dvd player και καλο equalizer.
Αρνητικα:
Αργει να διαβασει cd , δεν εχει fast forward , μετριο ηχο

Προσωπικα μαρεσει πολυ αν και δεν θα το επαιρνα , αλλα για την χρηση που το θες ειναι υπεραρκετο και πανεμορφο![/php]
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Sat Jun 17, 2006 1:31 pm

πολυ ακριβης εισαι.αυτο με το ff μου εχει κανει εντυπωση...επισης καλο ειναι το οτι διαβαζει dvd με mp3.οντως το εκουαλαιζερ ειναι αρκετα συμπαθητικο.εσυ τι πηγη αντιστοιχη πιστευεις βγαζει καλο ηχο?

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Sat Jun 17, 2006 1:34 pm

Α επισης για τους genesis τους ενισχυτες τι αποψη εχεις?νομιζω οτι η "αντιπαραθεση" δεν εχει ιδιαιτερο νοημα γιατι περα απο τα τεχνικα τα οποια δεν ειναι αμφισβητησημα το τι θελει ο καθενας ειναι τελειως υποκειμενικο.με λιγα λογια εμενα που τα οβαλ δεν μου λενε κατι και μου χαλανε παρα μου φτιαχνουνε τον ηχο σε ενα φιλαρακι μου το κολλανε πολυ στο αυτι και τα γουσταρει.

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Sun Jun 18, 2006 7:01 pm

joykiller wrote:πολυ ακριβης εισαι.αυτο με το ff μου εχει κανει εντυπωση...επισης καλο ειναι το οτι διαβαζει dvd με mp3.οντως το εκουαλαιζερ ειναι αρκετα συμπαθητικο.εσυ τι πηγη αντιστοιχη πιστευεις βγαζει καλο ηχο?
Eνα pionner p80 θα ηταν πολυ καλο , αν και καλυτερη επιλογη το 8600 !!
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

Post Reply