ΑΕΡΟΤΟΜΗ AFTER MARKET ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

babis_pnt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by babis_pnt » Wed Jun 14, 2006 4:38 pm

Έχετε δικιο σε όλα αυτά. Εγώ έβαλα αεροτομη τησ lester που είναι θυγατρική της abarth.Η αεροτομή είναι για πούντο απλά ο λαλακασ δεν ήξερε να την βάλει.Τεσπα.Πάντως όταν πήγα και μου την έβαλε ο φανοποιός ούτε θόρυβο κάνει ούτε κόβει και γενικά μου καθήζει το αμάξι.
Απλά δεν θα το ξαναέκανα αυτό.Δυστηχώς η μαμα φιατ δεν έχει ποικιλία όπως άλλες εταιρίες[.Πώς μπορώ να ανεβάσω εικόνα να δείτε????[/img]

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Jun 14, 2006 9:02 pm

δεν λεω οτι δεν γινονται μελετες λεω οτι δεν γινονται ΣΩΣΤΕΣ μελετες.

Σιγουρα τα σημερινα αυτοκινητα ειναι κατα πολυ πιο μελετημενα απο παλαιοτερα αλλα δεν παυουν να υπαρχουν εταιριες με πολυ περισσοτερη μελετη στο θεμα αεροδυναμικης απο οτι η fiat.

twilight
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by twilight » Wed Jun 14, 2006 9:46 pm

babis_pnt wrote:Πώς μπορώ να ανεβάσω εικόνα να δείτε????[/img]
Κάνε κλικ http://www.imageshack.us/ και ανέβασε μια εικόνα εκεί. Μετά το επιτυχές upload κάνε copy εκεί που λέει thumbnail for forum και paste στο μήνυμα σου.
Μέσαντζείζ ιν γκρικλίς σήριουσλη ριστρέην γιορ κομιουνικέϊσον αμπίλιτυ

babis_pnt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by babis_pnt » Wed Jun 14, 2006 10:13 pm

Αυτη είναι αλλα θέλει και άλλο λίγο κατέβασμα....

Image

HauntedPunto: :wink:

SIRXAN
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by SIRXAN » Thu Jun 15, 2006 6:23 pm

Συγνωμη ρε παιδια , αλλα αν λετε οτι σιγα μην εχουν αεροσυρ. , σιγα μην επενδυουν για τετοια πραγματα ή σιγα μην κανουν σωστες μελετες οπως πρεπει, τοτε γιατι πηρατε φιατ? Να περνατε BMW ή MERCENTES.
Πρεπει να καταλαβετε οτι οδηγατε αμαξια παραγωγης και οχι αμαξια πιστας. Οτι εχει γινει μελετη σιγουρα εχει γινει , αλλα δεν εχουν τον καλυτερο συντελεστη αεροδυναμικης για το λογο οτι δεν κατασκευαζονται γι΄αυτο τον λογο.Το οτι καποιοι νομιζουν οτι πηραν ferrari και το κανουν το αμαξι (οποιασδηποτε εταιριας) σαν να βγηκε απο τον δρομο με τις λευκες Νο19 με ενα καρο βοηθηματα που θεος να βοηθησει να ειναι βοηθηματα,τοτε προβλημα τους , γιατι οι περισσοτεροι που τα βαζουν δεν ξερουν καν τι κανουν , τα βαζουν απλα για ομορφια.
Παιδια ηρεμηστε λιγο.
Και για να μην υπαρχει καμοια παρεξηγηση, δεν απευθυνομαι σε κανενα προσωπικα, απλα ειναι μια παρατηρηση λογω της εργασιας μου που τα βλεπω καθημερινα.

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Thu Jun 15, 2006 9:39 pm

αλλα αν λετε οτι σιγα μην εχουν αεροσυρ.
δεν εχουν αεροσυραγγα, το προνομιο αυτο απο οσο θυμαμαι το εχουν 3-4 εταιριες μονο. Οι μελετες γινονται με αλλο τροπο πιο οικονομικο.

τοτε γιατι πηρατε φιατ? Να περνατε BMW ή MERCENTES.

δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω Μ3 ή SLR δυστυχως. Fiat εγω προσωπικα πηρα γιατι εχω μια αδυναμια στα ιταλικα αυτοκινητα καλως η κακως.
Οτι εχει γινει μελετη σιγουρα εχει γινει , αλλα δεν εχουν τον καλυτερο συντελεστη αεροδυναμικης για το λογο οτι δεν κατασκευαζονται γι΄αυτο τον λογο.

πληροφοριακα, ενα 106 εχει χαμηλοτερο συντελεστη Cd που αφορα το σχημα του αυτοκινητου που παιζει ρολο στην οπισθελκουσα δυναμη , απο μια 355. Βεβαια μια ferrari εχει σαφως μικροτερη συνολικα τετοια δυναμη εφοσον υπαρχουν και αλλοι συντελεστες και οχι μονο ο Cd.

Απλα το αναφερω οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να κανεις κατι καλο.

γιατι οι περισσοτεροι που τα βαζουν δεν ξερουν καν τι κανουν , τα βαζουν απλα για ομορφια.

ΚΑΙ για ομορφια σιγουρα.
Και για να μην υπαρχει καμοια παρεξηγηση, δεν απευθυνομαι σε κανενα προσωπικα
Παντα φιλικα :wink:

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”