ΑΕΡΟΤΟΜΗ AFTER MARKET ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

babis_pnt
Νικολάκης
Νικολάκης

ΑΕΡΟΤΟΜΗ AFTER MARKET ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Post by babis_pnt » Sun Jun 11, 2006 3:50 pm

Είμαι ένας κάτοχος mk2b και αποφάσισα να βάλω αεροτομή.Της μαμάς φιατ δεν μου άρεσαν καθόλου και έτσι αποφάσισα να βάλω απο άλλη ετερία΄.Έτσι λοιπόν ψάχνοντας πήγα σε ένα μαγαζί και είδα μια πανέμορφη απο την lester.Χωρισ δεύτερη σκέψη την παράγγηλα.Όταν ήταν έτοιμη μου είπε ο μαγαζάτορασ να πάω να την βάλουμε.Η αεροτομή λόγο του οτι δεν ήταν μονο για punto είχε δια βάσεισ πολύ μεγάλες για να κάτσει η αερομη.Ο τύπος που δεν είχε ιδέα τελικά στην τοποθέτηση δεν τις έκοψε και δεν φτάνει μόνο που ήταν σαν ταμπέλα...
[img] αλλα έπαθα και ζημια.Πήρα το αμάξι και πήγα σπίτι.Ανοίγω το πορτ παγκαζ και ακούω ένα κρακ.Καλα καταλάβατε και έφυγε η αεροτομή και λακούβα στον ουρανό.Πάω πίσω όλο νεύρα και αρχίζει να τα μασάει.μουλέει
-κοιτα να δεισ ρε φίλε...Δεν έχω ξαναβάλει τέτοια αεροτομή..
-δεν με αφορά τα λεφτά πίσω και πάμε το αμάξι για τον ουρανό.
μην τα πολυλογω πήρα τα λεφτά και την αεροτομη φυσικά και 300 ευρω για τον ουρανο διότι μετα απο πέντε μέρεσ πήγα με τον αδερφό μου που είναι δικηγόρος και τον απίλησα.Έτσι πήγα σε γνωστό φανοποιω και έκανα την δουλεία μου.

Έτσι να μην πάτε ποτέ σε ένα μαγαζί πάνω στην πέτρου ράλλη που έχει την ονομασία DT και απέξω γράφει windows tinting.Σόρυ αν σας κούρασα αλλα ή θελα να προϊδοποιήσω :!: [/img]

twilight
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by twilight » Sun Jun 11, 2006 7:16 pm

Να μην προτιμας αλλες αεροτομες εκτος απο της φιατ για το πουντακι γιατι δεν εισαι ποτε σιγουρος αν θα ταιριαξουν πληρως.

Το 2ο θεμα ειναι αν τελικα αποφασισεις να τ βαλεις μια τετοια να πας σε ενα καλο μαστορα να λαβει υπ' οψη του ολες τις παραμετρους οπως και τον ουρανο που ειχες το προβλημα.

Η Abarth η αεροτομη δεν σου αρεσει; Την εχεις δει απο κοντα; Νομιζω ειναι καλη, ασχετα πως φαινεται σε φωτο.
Μέσαντζείζ ιν γκρικλίς σήριουσλη ριστρέην γιορ κομιουνικέϊσον αμπίλιτυ

twilight
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by twilight » Sun Jun 11, 2006 7:19 pm

Επισης εγω εχω μια αρχη.

Οτιδηποτε κανω στο αυτοκινητο, σερβις, βαψιμο, πλυσιμο κτλ ειμαι μπροστα να το βλεπω με οποιοδηποτε κοστος.

Ουτε με πιανουν κοτσο αλλα και μαθαινω.

babis_pnt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by babis_pnt » Sun Jun 11, 2006 7:22 pm

Την έχω δει ρε φίλε μου αλ΄λα τώρα την πήρα και είχε κανει και τρύπες.Τεσπα σε αυτο εχείς δίκιο και εγω απο εδω και πέρα αυτο θα κάνω.

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Sun Jun 11, 2006 7:24 pm

Εννοείται,αν δεν είσαι πάνω από το αμάξι σου δεν πρόκειται να το λυπηθούν σε τίποτα,δεν είναι δικό τους βλέπεις...

babis_pnt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by babis_pnt » Sun Jun 11, 2006 7:32 pm

Αυτο πλήρωσα και εγώ.Τώρα έμαθα. Τουλάχιστων ο φανόποιος που πήγα την έβαλε μαι χαρά γιατι την πρώτη φορά μου έφυγε με 110χλμ.Τώρα με τον φανοποιό πήγα κόρινθο με 150 και δεν ακουγόταν

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Mon Jun 12, 2006 1:27 am

παλι καλα που δεν εκτελεσες κανεναν αθωο οταν εφυγε η αροτομη γιατι η αδρανεια της με 110 χαω θα εκανε μαγκα οτι και αν πετυχενε...

SIRXAN
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by SIRXAN » Wed Jun 14, 2006 9:29 am

Οταν ειναι να βαλετε καποιο αεροδυναμικο βοηθημα, καλο θα ειναι η να βαζετε το εργοστασιακο ή αν βαλετε after market που να εχει εγκριση τυπου.
Ο λογος ειναι ο εξης, στην πρωτη περιπτωση το αμαξι εχει δοκιμαστει μεσα σε τουνελ και ετσι και δεν θα κανει θορυβο και θα λειτουργει.Στην δευτερη περιπτωση παλι , σημαινει οτι εχουν την εγκριση της φιατ για να την βαλουν ,αρα θεωρητικα παλι θα λειτουργει οπως πρεπει και παντα να μπαινει απο εξειδικευμενο προσωπικο.
Μην βαζετε αεροτομες οι οποιες τις βαζετε μονο και μονο για ομορφια , χωρις να ξερετε τι ρολο βαρανε και δυστηχως απ΄οτι βλεπω στο δρομο σε διαφορα αμαξια , υπαρχουν καποιοι που βαζουν κατι αεροτομες που κανουν μονο για τα πανυγηρια και επισης μπορει να σας ’κοβει’ και χιλιομετρα (για τους γρηγορους).

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Jun 14, 2006 11:00 am

παλι καλα που δεν εκτελεσες κανεναν αθωο οταν εφυγε η αροτομη γιατι η αδρανεια της με 110 χαω θα εκανε μαγκα οτι και αν πετυχενε...

ουτε καν να φανταστω δεν μπορω τι θα εκανε στο επερχομενο αυτοκινητο και στους επιβατες του.......

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Jun 14, 2006 11:03 am

εχει δοκιμαστει μεσα σε τουνελ
νομιζω λες για αεροσυραγγα και δεν νομιζω να εχει η fiat. Απο οσο ξερω λιγες εταιριες εχουν αεροσυραγγα.

L.R.C.
Administrator
Administrator

Post by L.R.C. » Wed Jun 14, 2006 1:19 pm

_Nikos_ wrote:
νομιζω λες για αεροσυραγγα και δεν νομιζω να εχει η fiat. Απο οσο ξερω λιγες εταιριες εχουν αεροσυραγγα.
To οτι δεν εχει η ιδια δεν παει να πει οτι δεν χρησιμοποιει κιόλας... :wink: :wink:

Αλλιως η αεροδυναμικη θα ηταν ενας ορος για γελια...
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916

Punto GT2 in progress...

bill33
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by bill33 » Wed Jun 14, 2006 1:29 pm

L.R.C. wrote:
_Nikos_ wrote:
To οτι δεν εχει η ιδια δεν παει να πει οτι δεν χρησιμοποιει κιόλας... :wink: :wink:

Η Ferrari στην Φιατ δεν ανηκει;

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Jun 14, 2006 1:47 pm

Δεν ειναι? Αμφιβαλλω αν γινονται μελετες σωστες σε αμαξια μαζικης παραγωγης.

Η Ferrari στην Φιατ δεν ανηκει;
Ενα gruppo ειμαστε ολοι ε?? :lol: :lol: :lol:

Η Fiat ανηκει στο Gruppo Fiat, και η Ferrari και Lancia και Alfa romeo και Maserati.

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Wed Jun 14, 2006 2:59 pm

_Nikos_ wrote: Αμφιβαλλω αν γινονται μελετες σωστες σε αμαξια μαζικης παραγωγης.
Δεν ειναι δυσκολο να παρεις το πρωτοτυπο νεο μοντελο, να το δοκιμασεις στη συραγγα και να το αντιγραψεις 10 εκατομυρια φορες.
ImageImage ImageImage

twilight
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by twilight » Wed Jun 14, 2006 3:36 pm

_Nikos_ wrote:Αμφιβαλλω αν γινονται μελετες σωστες σε αμαξια μαζικης παραγωγης.
Κάνεις λάθος. Τα καινούρια αυτοκίνητα πλέον πάντα υποβάλονται σε τεστ αεροδυναμικής για να βρουν τον συντελεστή τους καθώς αυτός συμβάλει αρνητικά στην κατανάλωση.

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”