DIAKRITIKA........
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
tisfo
- Έβγαλα το Ν

- peristeriotis
- Έβγαλα το Ν

-
ottoman
- Μαθαίνω να στρίβω.

και εγω θα κανω το ιδιο στο μκ2 το δικο μου(τα πλαινα τα μαυρα)
δεν εχουν τρυπες νομιζω,πανω σε ταινιες ειναι κολημενα.
και μου ειπε ενας φιλος μου φαναρτζης που θα το κανουμε μαζι χρειαζεται και μια γομα για να φυγει η μαυριλα απ'την κολλα.
σκεφτομουν και να τα βαψω ολα ασπρα(στο χρωμα του αμαξιου) προφυλακτηρες,καθρεπτες,υαλοκαθαριστηρες,πλαινα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται,γινεται;
δεν εχουν τρυπες νομιζω,πανω σε ταινιες ειναι κολημενα.
και μου ειπε ενας φιλος μου φαναρτζης που θα το κανουμε μαζι χρειαζεται και μια γομα για να φυγει η μαυριλα απ'την κολλα.
σκεφτομουν και να τα βαψω ολα ασπρα(στο χρωμα του αμαξιου) προφυλακτηρες,καθρεπτες,υαλοκαθαριστηρες,πλαινα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται,γινεται;
- _Nikos_
- Schumacher

σε mk2 βγαινουν μια χαρα τα πλαινα,κολλα εχουν πισω, απλα προσοχη θελει να μην τα σπασεις (αν θελεις να τα ξαναβαλεις καποια στιγμη) και μετα με λιγο βενζινη εχουν φυγει και οι κολλες. και πραγματικα δειχνει ωραιο γιατι εχει και ενα κρυμενο νευρο απο κατω.
Απλα προσοχη στα ανοιγματα πορτας μετα. (το κλασσικο στον συνοδηγο "προσεχε την πορτα μ@λακα!")
Απλα προσοχη στα ανοιγματα πορτας μετα. (το κλασσικο στον συνοδηγο "προσεχε την πορτα μ@λακα!")
- _Nikos_
- Schumacher

α ξεχασα να πω οτι νομιζω ειναι ακριβως το ιδιο σε mk2b (ετσι νομιζω!)
μια χαρα γινεται.. μετα απο καιρο δεν ξερω τι θα γινει. (αλλα θα μου πεις τα ξαναβαφεις!)
μια χαρα γινεται.. μετα απο καιρο δεν ξερω τι θα γινει. (αλλα θα μου πεις τα ξαναβαφεις!)
-
ottoman
- Μαθαίνω να στρίβω.

done!τα πλαινα εφυγαν(οι κολλες με πεθαναν αλλα οινοπνευμα και βαμβακι βοηθαει)και θα βαψω το σαββατο χερουλια και καθρεπτες στο χρωμα του αυτοκινητου-ασπρο.πολυ ωραιο δειχνει.
p.s. _Nikos_ ειδα το αμαξι του την τεταρτη στη συναντηση και εδειχνε πραγματικα υπεροχο(για μενα το ομορφοτερο στη συναντηση)-τα φρυδακια 80 ευρω αβαφα δεν ειναι πολλα;;!!καπου διαβασα και για 40 και ψαχνω τωρα
p.s. _Nikos_ ειδα το αμαξι του την τεταρτη στη συναντηση και εδειχνε πραγματικα υπεροχο(για μενα το ομορφοτερο στη συναντηση)-τα φρυδακια 80 ευρω αβαφα δεν ειναι πολλα;;!!καπου διαβασα και για 40 και ψαχνω τωρα
- _Nikos_
- Schumacher

-
ottoman
- Μαθαίνω να στρίβω.

σορρυ και για το off topic
thanks νικο
thanks νικο
πριν...
και μετα...

http://www.youtube.com/watch?v=m51Lz1d7ECY
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=35981
και μετα...

http://www.youtube.com/watch?v=m51Lz1d7ECY
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=35981
- George HGT
- Schumacher

Ρε τον Πετρο...!skinboy wrote:egw sto diko mou exw afairesi ta panta apo panw , empros,pisw,plaina portwn, o logos aplos,mou aresoune oi flat epifaneies kai na min gualizei kati (px ta simata) , den mou aresei o allos na jerei ti montelo punto exw,as to katalavei!! ena mauro mk2 apla.....
kai exei kai to kalo sto plysimo oti ka8arizeis mpam me tin mia.
eimai mauros me fime kai me an8raki zanta (ama tin eixane mauri 8a tin agoraza kai auti mauri---den tin vafo omws) , exw k@ul@ me to mauro.
8a evgaza ta diakritika apo otidipote agoraza pisteuw ,akoma kai apo ferrari (alla oxi to empros)eimai komplejikos!!!
Ετσι ετσι!
Και οπως εχουμε ξαναπει: ελα να ανεβαινει το "Blacky club"!!!!!!
Ρε Νικο που ησουν και δεν δε ειδα?kokokos wrote:p.s. _Nikos_ ειδα το αμαξι του την τεταρτη στη συναντηση και εδειχνε πραγματικα υπεροχο(για μενα το ομορφοτερο στη συναντηση)-τα φρυδακια 80 ευρω αβαφα δεν ειναι πολλα;;!!καπου διαβασα και για 40 και ψαχνω τωρα
- _Nikos_
- Schumacher

δεν ακολουθησα στην βαρκιζα, γιατι απο εκει ερχομουν, ημουνα χαλια και αρκεστηκα στο να κατσω λιγο στο μαρινοπουλο μονο. Την επομενη θα ακολουθησω ομως!
ωραιο το μαυρο ρε παιδια δεν λεω, και εμενα μου αρεσει πολυ αλλα λερωνει για πλακα ρε γμτ!!!
ωραιο το μαυρο ρε παιδια δεν λεω, και εμενα μου αρεσει πολυ αλλα λερωνει για πλακα ρε γμτ!!!
- George HGT
- Schumacher

Σωστος και στα δυο!_Nikos_ wrote:δεν ακολουθησα στην βαρκιζα, γιατι απο εκει ερχομουν, ημουνα χαλια και αρκεστηκα στο να κατσω λιγο στο μαρινοπουλο μονο. Την επομενη θα ακολουθησω ομως!
Αλλα μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος!!!!!!!!!
- sakis kartas
- Νικολάκης

το να βγαλεις τα διακριτικα δεν ειναι καγκουρια μην ακουω χαζα.εγω οταν το πρωτοειδα στην αγγλια κανεις δεν το ειχε σκεφτει εδω κ ειμουν απο τους πρωτους που το εκαναν.η απλοτητα ειναι ομορφια.οποτε ξηλωμα σε οτι περριτο.αυτα το εργοστασιο υποχρεουται να να τα βαλει στο οχημα αλλα εσυ δεν εισαι υποχρεωμενος να τα κρατησεις.μην βγαλετε ομως τα σηματακια και βαλετε ενα κιλο αλλα αυτοκολλητα οπως πχ η λιστα στις πορτες(υπερδιαγαλαξιακη καγκουρια)
- agwnistikos
- Εμαθα να ξεκινάω.

- agwnistikos
- Εμαθα να ξεκινάω.