sprint booster σε grande punto sporting

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

sprint booster σε grande punto sporting

Post by grandeBILL » Tue May 30, 2006 5:45 pm

χαιρεται!!! ειμαι κατοχος ενος κατακοκκινου grande punto sporting εδω και 20 μερες :D :D
το πρωτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να βαλω το sprint booster...Ξερει κανεις εαν μπαινει ή αν δημιουργει προβληματα??
οσοι φιλοι μου το εχουν βαλει ειναι ικανοποιημενοι α;λλα δεν εχω βρει καποιον με fiat να μου πει εαν πηγαν ολα καλα... τι με συμβουλευεται??
υπαρχει περιπτωση για ομαδικη παραγγελεια???

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Tue May 30, 2006 6:41 pm

απο οσα εχω ακουσει και διαβασει σε διαφορα forum, πολλα λεφτα για το τιποτα. καλυτερα βαλε ενα φιλτρακι και μια εξατμιση μπας και παρεις τιποτα χαμηλα...

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Tue May 30, 2006 9:48 pm

φιλτρο ελευθερας ή βαρελακι?? και στην εξατμιση θα εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση??

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue May 30, 2006 9:53 pm

ναι κι εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για sprint booster στα punto. Εν αντιθεση με αλλα ηλεκτρογκαζα.

Εγω προτεινω να χαρεις λιγο το αμαξακι αφου μολις το πηρες. Στρωστο λιγακι , κανε ταξιδακι και μετα βλεπουμε.

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Tue May 30, 2006 10:23 pm

ειμαι 2500χλμ!!! πηγα πατρα κορινθο και δυο φορες χαλκιδα... θα κανω αλλαγη λαδιων και θα αρχισω να το ανοιγω σιγα σιγα πανω απο τις 3500σαλ που το παω τωρα...

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Tue May 30, 2006 10:44 pm

Μην είσαι ανυπόμονος.
Κάθε πράμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο λέει μια παροιμία.

Στην περίπτωσή σου πήγαινε και κάνε καμια 10.000 χιλιόμετρα και μετά βάλε ότι θες. Φίλτρο ελευθέρας είναι καλό κι εύκολο σε καθαρίσματα κ.τ.λ και κάτι θα πάρεις. Με το βαρελάκι θα πάρεις και κάτι παραπάνω, μόνο που είναι μπέρδεμα στο πλύσημο και δεν συνήσταται αν περνάς συχνά από χωματόδρομους κ.τ.λ διοτι αφήνει αρκετά να περάσουν.

'Οσο για την εξάτμιση, το πολύ να πάρεις έως και 2 άλογα αλλάζοντας και μεσαίο καζανάκι, οπότε πάπαλα. Και γιατί αυτο; Γιατι το Fiatάκι είναι μπουκομένο από μπροστά. Πολλαπλή εξαγωγής με τον ερμητικά κλειστό ενσωματωμένο προκαταλύτη, που κόβει πολλά. Οι επιλογές δικές σου, με προσοχή όμως. Περίμενε και λιγάκι, να γεμίσει λίγο η αγορά με after market επιλογές...

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Tue May 30, 2006 10:50 pm

δεν βιαζομαι κι εχω υποψιν μου οτι μετατροπη κανω μετα τα 10000χλμ απλα ψαχνομαι για να ξερω τι να κανω και δεν θελω να χασω την εγγυηση

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Wed May 31, 2006 10:50 am

Στο δικό μου πάντως δεν δούλεψε σωστά (mk2a sporting). Στο τέρμα γκάζι εκοβε και πέταγε check engine. Εχω ακούσει κι απο άλλους οτι σε punto δεν δουλεύει σωστά. Παντως όπως σου είπανε μη βιαστείς να κάνεις κάτι, ασε πρώτα να στρωθεί καλά και να βγουν δοκιμασμενες λύσεις για το μοτερ.
Image
.

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Wed May 31, 2006 11:07 am

Φιλε με το grande καταρχην καλοριζικο και καλοταξιδο.Εκεινο που θα σε συμβουλευα ειναι να "τσουλησει" λιγο εμπορικα το αυτοκινητο σου και να βγουν καποια δοκιμασμενα aftermarket βελτιωτικα ειδη γιατι με πειραματα την πατησαν πολλοι εστω και αν προκειται για ενα ελευθερο φιλτρο.Καλυτερα να δεις αποτελεσματα απο αλλους παρα να εισαι εσυ ο πρωτος που θα κανει δοκιμη.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Wed May 31, 2006 11:17 am

swstos....
oso gia to pragmataki auto 8a sou elega makria...
kai an kolisei to sima k den kleinei h petalouda sou ????

kane xiliometra k upomoni...
arxise meta apo ta vasika...
anapnoi kinitira
ekpnoi kinitira
fai kinitira...
Punto HGT SC Evo

PUNTiasa
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by PUNTiasa » Fri Jun 02, 2006 12:02 pm

grandeBILL, καλορίζικο και καλοτάξιδο. Έχω και εγώ το 77αρι, το πήρα Φεβρουάριο, κόκκινο μεταλλικό. Πολύ σωστά σε συμβουλευούν όλοι να περιμένεις, πρώτα να το στρώσεις, να κυκλοφορήσει στην αγορά και να βγούν και τίποτα καλούδια.
Μιας και ανέφερες για λάδια, πες μου πότε θα τα αλλάξεις (ή αν τα έχεις αλλάξει) και τι έβαλες (στην αντιπροσωπεία?), γιατί είμαι και εγώ έτοιμος για αλλαγή. Στο βιβλιαράκι του γράφει για τα Selenia K (5W-40), όμως αυτά δεν υπάρχουν στην αγορά και οι αντιπροσωπείες βάζουν το StAR 5W-40. Πάντως μην συμπληρώσεις με StAR γιατί έχει κάπως διαφορετικά χαρακτηριστικά (είχα στείλει mail στην Selenia), απλώς αλλαξέ τα (αλήθεια και πόσο κάνουν). (Κοίτα και Selenia.com).

Nisok
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nisok » Fri Jun 02, 2006 12:33 pm

Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου. Εγώ θα το είχα κανονικά την προηγούμενη Τεττάρτη αλλά η αντιπροσωπεία μου έκανε λάδια (όχι ότι δεν το περίμενα) . Τελικά έρχεται Τρίτη και περιμένω για πινακίδες.... (άντε να δούμε). Πως σου πάει στο δρόμο? Τι του έβαλες?
Και εγώ θα σε συμβούλευα να το χαρείς ώς έχει και να περιμένεις να δείς αμά σου βγάλει κανα ελάτωμα( μη ρισκάρεις την εγγύηση). Εγώ απο τα πρώτα που θα κάνω είναι καμιά μεβράνη στα τζαμάκια, αμέσως θα δείξει διαφορετικά.
Όσον αφορά για ομαδικές παραγγελείες να με έχεις στα υπόψιν όταν θα φτάσει η ώρα.

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Fri Jun 02, 2006 1:22 pm

anapnoi kinitira
ekpnoi kinitira
fai kinitira...

αχ αυτο το φαϊ κινιτηρα.......

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Fri Jun 02, 2006 1:57 pm

Nisok wrote:Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου. Εγώ θα το είχα κανονικά την προηγούμενη Τεττάρτη αλλά η αντιπροσωπεία μου έκανε λάδια (όχι ότι δεν το περίμενα) . Τελικά έρχεται Τρίτη και περιμένω για πινακίδες.... (άντε να δούμε). Πως σου πάει στο δρόμο? Τι του έβαλες?
Και εγώ θα σε συμβούλευα να το χαρείς ώς έχει και να περιμένεις να δείς αμά σου βγάλει κανα ελάτωμα( μη ρισκάρεις την εγγύηση). Εγώ απο τα πρώτα που θα κάνω είναι καμιά μεβράνη στα τζαμάκια, αμέσως θα δείξει διαφορετικά.
Όσον αφορά για ομαδικές παραγγελείες να με έχεις στα υπόψιν όταν θα φτάσει η ώρα.
αντε να σου ερθει να χαρεις!!! καταρχην ειναι κουκλι!!! το μονο που εβαλα ειναι το mp3 ... φιμε μου τα εκανε δωρο η αντιπρωσοποια... στο δρομο ειναι παρα πολυ καλο πιο καλο απ'οτι μπορει να περιμενεις!!!! στριβει εκπλικτικα!!!!!! απο βδομαδα θα κανω αλλαγη λαδιων γιατι φτανω τις 2500χλμ!!! και μετα θα αρχισω να το ανοιγω σιγα σιγα!!! οσο για ομαδικες το πρωτο που προτυνω ειναι κερεακια...

Nisok
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nisok » Fri Jun 02, 2006 3:34 pm

Τι εννοείς καρεακια?? (μικρότερη κεραία?)

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”