Mk2 Looks
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

θελω να ρωτησω το εξης πειτε οτι παιρνω το πισω σποιλερ της cadamuro το θεμα ειναι θα ειναι οπως στη φωτο τι εννοω στη φωτο φαινεται να ειναι ενομενο με τον μαμα προφυλακτηρα χωρις να φαινεται σαν ενα ξεχωριστο κομματι γινεται αυτο η βγαζει η cadamuro ξεχωριστο ολοκληρο προφυλακτηρα ο οποιος ειναι ετσι δηλαδη να ειναι ενομενος και να φαινεται σαν ενας???γιατι ειδα κατι στο site της και μπερδευτικα λιγο.
- _Nikos_
- Schumacher

για την ιδια εταιρεια δεν ξερω θα σε γελασω. Δεν εχω βαλει ποτε spoiler οποτε δεν ξερω. Παντως θελει απο τη αρχη ολος ο προφυλακτηρας βαψιμο δηλαδη βαλε λεφτακια.
Δεν μου λες ρε συ? Γιατι δεν παιρνεις εναν ολοκληρο προφυλακτηρα? Το πολυ πολυ με το spoiler να γλιτωσεις 50euro ενω με προφυλακτηρα μην ξεχνας οτι θα εχεις και τον μαμα για παν ενδεχομενο.
Δεν μου λες ρε συ? Γιατι δεν παιρνεις εναν ολοκληρο προφυλακτηρα? Το πολυ πολυ με το spoiler να γλιτωσεις 50euro ενω με προφυλακτηρα μην ξεχνας οτι θα εχεις και τον μαμα για παν ενδεχομενο.
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

- _Nikos_
- Schumacher

ρε συ σιγουρα 100 δεν ειναι για πεταμα.
Αλλα και 380 για ολοκληρο προφυλακτηρα αβαφτος πολλα μου φαινονται. Για κοιτα και πουθενα αλλου. Ψαξτο λιγο ρε αδερφακι μου!!
Και μην ξεχνας αυτο που ειπα πριν, σου μενει και ο μαμα....... μπορει τωρα να λες και καλα χεστηκα για τον μαμα αλλα μπορει να τον χρειαστεις αργοτερα η να τον πουλησεις η η η....

Αλλα και 380 για ολοκληρο προφυλακτηρα αβαφτος πολλα μου φαινονται. Για κοιτα και πουθενα αλλου. Ψαξτο λιγο ρε αδερφακι μου!!
Και μην ξεχνας αυτο που ειπα πριν, σου μενει και ο μαμα....... μπορει τωρα να λες και καλα χεστηκα για τον μαμα αλλα μπορει να τον χρειαστεις αργοτερα η να τον πουλησεις η η η....
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

- _Nikos_
- Schumacher

- Vazouras
- Νικολάκης

Ο μαμα θα πιασει 150 μονο αν αυτος που θα τον παρει του κανει και στο χρωμα για να γλυτωσει λεφτα. Εγω πουλησα το δικο μου πριν 2 βδομαδες 120 €. Εβαλα τον Abarth τον οποιο τον πηρα βισματικα 260 € (κανονικα εχει 337 € μαζι με το φ.π.α. απο την Fiat ) και τον εβαψα επισης βισματικα 80 €. Σημερα ειδα το Maggiora και ειναι πολυ ομορφο, μπρος και πισω.