Πρώτον δεν ανέφερε αν τα καθαρίζει εξωτερικά λογικά έτσι όπως το είπε φάνηκε ότι τα καθαρίζει εσωτερικά και δεύτερον μην τρελαθείς κιόλας!!spartiatis wrote:βρε παιδια θα με τρελανετε τελειως!!!απο μεσα υπαρχουν μονο μεμβρανες!!!τι πειραζει να βαλεις azax εξωτερικα???
θεμα με φιμε
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

Όπα όπα ακη θα μας κανεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε οι "μεβρανες" φιλε μου καλε μπαίνουν από μέσα.Και το καλύτερο είναι να καθαρίζονται με νερό και λίγο σαπουνάκη η αλλιώς σαπουνόνεροL.R.C. wrote:Συνηθως τις βάζουν απο έξω!!!spartiatis wrote:βρε παιδια θα με τρελανετε τελειως!!!απο μεσα υπαρχουν μονο μεμβρανες!!!τι πειραζει να βαλεις azax εξωτερικα???
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- L.R.C.
- Administrator

δλδ δεν εχεις δει μεβράνες απο έξω???valantis-Sporting wrote:Όπα όπα ακη θα μας κανεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε οι "μεβρανες" φιλε μου καλε μπαίνουν από μέσα.Και το καλύτερο είναι να καθαρίζονται με νερό και λίγο σαπουνάκη η αλλιώς σαπουνόνεροL.R.C. wrote:Συνηθως τις βάζουν απο έξω!!!spartiatis wrote:βρε παιδια θα με τρελανετε τελειως!!!απο μεσα υπαρχουν μονο μεμβρανες!!!τι πειραζει να βαλεις azax εξωτερικα???
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
- tsioufff
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- L.R.C.
- Administrator

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

εμενα οι μεβράνες έχουν τοποθετηθεί εσωτερικά (απο μέσα),και όσο αφορά τον καθαρισμό της καθάριζα εσωτερικα με azax.Δεν βλέπω όμως να χει κάνει κάποια θολούρα η παραμόρφωση,απέναντιας βλέπω που έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ανοικτές και να μην είναι τόσο σκούρες όσο αφορα το χρώμα του.Μπορεί τελικώς να μην είναι η ιδέα μου αλλά να ναι και ο λόγος ο οποίος βλέπω να ανοίγουν χρησιμοποιώντας για καθαρισμό αζαχ.Δεν πειράζει όπως έιπε και ο φίλος μου θα μεγαλώσω και θα βγάλω και δοντάκια
.

Made Me Do It