5x5
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- tsioufff
- Schumacher

- tsioufff
- Schumacher

-
castoras
- Schumacher

tsioufff wrote:αγγελε οποιος δε γραφει ελληνικα θα τρωει φατουρο; τι λενε οι κανονισμοι; χα χα χα
η θα του βαζουμε μπουκαλια κοκα κολας στην εξατμιση για τιμωρια;![]()
![]()
Μπουκαλια κοκα κολα στην εξατμηση?????
Ρε αχαρακτηριστε χθες ηθελα να σου κανω πλακα και ολο το απογευμα φυλουσα ενα κουτακι απο κοκα για να σου το βαλω στην κεραια οπως ειχε κανει ο Αγγελος,αλλα ειπα "Αστο,πρωτη φορα θα το δω το παιδι"!!!

- lolos
- Μαθαίνω να στρίβω.

ζήλεψες το μπουκάλι????την άλλη φορά ελβετέ να έχεις 2 κ για τις 2 εξατμίσεις...μη κάνεις μ@λ@κίες κ βάζεις μόνο στη 1....tsioufff wrote:αγγελε οποιος δε γραφει ελληνικα θα τρωει φατουρο; τι λενε οι κανονισμοι; χα χα χα
η θα του βαζουμε μπουκαλια κοκα κολας στην εξατμιση για τιμωρια;![]()
![]()
ΣΤΑ JUMBO ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ.....ΝΤΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.....!!!
- Gallatin
- Moderator

ευκολα....
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- tsioufff
- Schumacher

- L.R.C.
- Administrator

κάποια πραγματάκια...dleyteris wrote:ΡΕ ΦΙΛΕ HauntedPunto: ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ GREEKLISH H OXI ????
Γραφω παντα με ελληνικα οποτε δεν γραφω υπαρχει λογος που δεν γραφω (δεν ειναι εφικτο)
1) ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!
2) τους κανόνες τους έχεις διαβάσει???
αυτό εδώ που γράφουμε το έχεις τηρήσει??
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=5782
3) απο την στιγμή που έχεις αποδεχθεί κάποιους κανόνες... NAI θα απολογείσαι!!! Δλδ οι υπόλοιποι που σέβονται τους κανόνες τι είναι???
4) για αυτό τον λόγο υπάρχουν και τα pm δεν χρειάζεται να το γράφεις μέσα στο forum σε άσχετο topic!!!
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
- HauntedPunto
- Schumacher

Φίλε dleyteris όταν γράφει κάποιος με greeklish παίρνουν θάρρος και άλλοι και αρχίζουν όλοι και γράφουν greeklish με αποτέλεσμα το forum να γίνεται σκ@τ@..
Δεν μας αρέσει και μας να κάνουμε υποδείξεις όλη την ώρα γι΄αυτό σας ζητάμε και σεις να μας βοηθήσετε για να διατηρούμε όμορφο το site..
Δεν τρέχει μία, μιλάμε πάντα φιλικά και δεν θέλουμε να δημιουργούμε προβλήματα. Άλλωστε μια παρέα είμαστε.. Βοηθάμε και βοηθιόμαστε..
Πες μας σε παρακαλώ ότι διάβασες τα posts μας για να τα σβήσουμε γιατί είμαστε off-topic.
Φιλικά
HauntedPunto
Δεν μας αρέσει και μας να κάνουμε υποδείξεις όλη την ώρα γι΄αυτό σας ζητάμε και σεις να μας βοηθήσετε για να διατηρούμε όμορφο το site..
Δεν τρέχει μία, μιλάμε πάντα φιλικά και δεν θέλουμε να δημιουργούμε προβλήματα. Άλλωστε μια παρέα είμαστε.. Βοηθάμε και βοηθιόμαστε..
Πες μας σε παρακαλώ ότι διάβασες τα posts μας για να τα σβήσουμε γιατί είμαστε off-topic.
Φιλικά
HauntedPunto
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
-
dleyteris
- Νικολάκης

- ria
- Μαθαίνω να στρίβω.

dleyteris wrote:Φιλε L.R.C. κάποια πραγματάκια...
τους κανονες τους εχω διαβασει
δεν απολογουμε να ξερεις αν και απολογηθηκα λεγοντας οτι (δεν ειναι εφικτο) οταν ειμαι σε ενα standpc αεροδρομιου και δεν εχει ελληνικες γραμματοσειρες
εχει γινει ολοκληρο θεμα για μια γραμμη κειμενου
Εισαι λιγάκι εριστικός? Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να σεβόμαστε. Και καλό είναι να τους σέβεσαι και εσύ. Και αν είχες κάποιο προβλημα με τα ελληνικά να στείλεις ενα Pm στους Mods και να τους ενημερώσεις. Δεν θα είχε δημιουργηθει κανένα θέμα .
Nafplio city...
- lolos
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
dleyteris
- Νικολάκης

τελευταιο ποστ για να ληξει εδω. οταν ειναι οι αλλοι εριστικοι ειμαι και εγω
οταν εγραψα αυτην την γραμμη βρισκομουν στο αεροδρομιο σε ενα stand pc οπως προανεφερα δεν εχω προβλημα με τα ελληνικα ρια οποτε δεν υπαρχει λογος να στειλω pm στους mods απλος εκεινη την στιγμη ειδα το τοπικ και εγραψα και εγω. πιστευω να σταματησει αυτο το θεμα
οταν εγραψα αυτην την γραμμη βρισκομουν στο αεροδρομιο σε ενα stand pc οπως προανεφερα δεν εχω προβλημα με τα ελληνικα ρια οποτε δεν υπαρχει λογος να στειλω pm στους mods απλος εκεινη την στιγμη ειδα το τοπικ και εγραψα και εγω. πιστευω να σταματησει αυτο το θεμα