Φρικιαστικο θεαμα..
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

Φρικιαστικο θεαμα..
Δειτέ πως γίνονται οι γούνες.Είναι ένα βίντεο.
Το έχει το blackstate
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝΕ
http://www.okafenes.gr/images/gounes_ad ... anezoi.wmv
ΥΓ Αν διαβασετε τον σύνδεσμο,οι λεξεις τα λενε όλα
Το έχει το blackstate
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝΕ
http://www.okafenes.gr/images/gounes_ad ... anezoi.wmv
ΥΓ Αν διαβασετε τον σύνδεσμο,οι λεξεις τα λενε όλα
- P.A.D.R.C
- Schumacher

-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
ti kanoun gia na vgaloun to pswmi tous gmt ti???
k ta forane k kamaronoun ta diafora poutanakia....
k ta forane k kamaronoun ta diafora poutanakia....
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
- tsioufff
- Schumacher

το ειδα ολο το βιντεο, δε μπαινουν καν στον κοπο να τα σκοτωσουν πρωτα πριν κανουν οτι κανουν. αυτο ειναι βασανιστηριο. να δεις μεχρι που φτανει ο πολιτισμος αυτων των ανθρωπων. μετα ειναι ρατσισμος αν ειμαστε προκατειλημενοι για καποιες φυλες-εθνικοτητες??? δεν νομιζω
δεν ειμαστε εμεις ρατσιστες,αυτοι ειναι αυτο που ειναι...
να δω αν θα τους αρεσε να παθαιναν το ιδιο. πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ.
δεν ειμαστε εμεις ρατσιστες,αυτοι ειναι αυτο που ειναι...
να δω αν θα τους αρεσε να παθαιναν το ιδιο. πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ.
- Gallatin
- Moderator

εγω δεν προκειται να το δω με τιποτα!
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- lolos
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Gallatin
- Moderator

ο πουλιδοπαϊτερης ειναι...... suboy.................
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

-
Angel
- Εμαθα να ξεκινάω.

Το είδα.... το βιντεάκι θα το κρατήσω, μόλις μου μιλήσει κάποια γυναίκα για αληθινές γούνες θα το δει. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλο και κάποια θα μου πει "ναι αλλά εγώ θέλω τη γούνα.....".
Απλά δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο σε ΖΩΝΤΑΝΑ ζώα.... δεν υπάρχουν λέξεις......
Απλά δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο σε ΖΩΝΤΑΝΑ ζώα.... δεν υπάρχουν λέξεις......
- tsioufff
- Schumacher

δεν ειναι αλλο ο ανθρωπος και αλλο το ζωακι. κι αυτα πονανε οπως εμεις. αυτο ηταν βασανιστηριο. μπορουσαν τουλαχιστον να τα σκοτωσουν πρωτα. σε καποια φαση ηταν το κακομοιρο χωρις καθολου γουνα μεσα στα αιματα και ΖΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ. πολυ βασανιστηριο. ασε που τα αφηναν να ξεψυχησουν απο τους πονους και ουτε μετα τα σκοτωναν. ΑΛΗΤΕΣ._Nikos_ wrote:ελεος... ηταν ακομα ζωντανα.. Δεν μπορεσα να το δω , ειδα 2 λεπτα και πιστευω ητανε αρκετα.
Μπορει καποιος να μου πει αλλο ο ανθρωπος και αλλο το ζωακι αλλα πραγματικα ευχομαι να παθουν το ιδιο.
-
Vas_Punto_HGT
- Έβγαλα το Ν

Θα συμφωνήσω με την άποψη του Kostas X 69, συνήθως αυτοί οι άνθρωποι το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους, Θέλω να πιστεύω ότι δεν το ευχαριστιούνται κιόλας γιατί αλλιώς δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι.
Τους έχουν πεί ότι τα ζώα πρέπει μα είναι ζωντανά για να μην χαλάει το τρίχωμα.
Το κάνουν αυτό γιατί κάποιοι βγάζουν τρελλά λεφτά από τις πωλήσεις και για να πουλήσουν πρέπει να υπάρχει ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.
Εδώ είναι το θέμα κατά την γνώμη μου, ποιος δημιουργεί και διαμορφώνει αυτό το αγοραστικό κοινό.
Είναι οι διάφοροι σχεδιαστές μόδας, Γαβαλάδες και Κοστέτσοι που κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα στην Μύκονο με γούνες γαι να δείξουν πόσο εκκεντρικοί είναι, όπως επίσης και οι διάφοροι στάρ (Ρουβάς, Μαζωνάκης), οι νέοπλουτες κυρίες που ακολουθούν το παράδειγμα τους αλλά και οι παραδοσιακές πλούσιες (Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, σύζυγος Μπούς, Μπέρ κλπ.).
Αυτοί τις φοράνε, τα περιοδικά μόδας και τα ΜΜΕ τα προβάλουν, και τρέχουν όλες να τους αντιγράψουν.
Γι' αυτό λοιπόν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Φίλε Gallatin σου προτείνω να το δείς όπως και όλοι οι άλλοι και να υποχρεώσετε όσες γυναίκες ξέρετε να το δούν, όπως θα κάνω κι εγώ.
Μόνο αν σοκαριστούν απ' το θέαμα, όπως κι εμείς, μπορεί να γίνει κάτι.
Sorry αν σας κούρασα αλλά το θέαμα νομίζω είναι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο gyubrush που ανέβασε το βίντεο και ξύπνησε την οικολογική μας συνείδηση.
Τους έχουν πεί ότι τα ζώα πρέπει μα είναι ζωντανά για να μην χαλάει το τρίχωμα.
Το κάνουν αυτό γιατί κάποιοι βγάζουν τρελλά λεφτά από τις πωλήσεις και για να πουλήσουν πρέπει να υπάρχει ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.
Εδώ είναι το θέμα κατά την γνώμη μου, ποιος δημιουργεί και διαμορφώνει αυτό το αγοραστικό κοινό.
Είναι οι διάφοροι σχεδιαστές μόδας, Γαβαλάδες και Κοστέτσοι που κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα στην Μύκονο με γούνες γαι να δείξουν πόσο εκκεντρικοί είναι, όπως επίσης και οι διάφοροι στάρ (Ρουβάς, Μαζωνάκης), οι νέοπλουτες κυρίες που ακολουθούν το παράδειγμα τους αλλά και οι παραδοσιακές πλούσιες (Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, σύζυγος Μπούς, Μπέρ κλπ.).
Αυτοί τις φοράνε, τα περιοδικά μόδας και τα ΜΜΕ τα προβάλουν, και τρέχουν όλες να τους αντιγράψουν.
Γι' αυτό λοιπόν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Φίλε Gallatin σου προτείνω να το δείς όπως και όλοι οι άλλοι και να υποχρεώσετε όσες γυναίκες ξέρετε να το δούν, όπως θα κάνω κι εγώ.
Μόνο αν σοκαριστούν απ' το θέαμα, όπως κι εμείς, μπορεί να γίνει κάτι.
Sorry αν σας κούρασα αλλά το θέαμα νομίζω είναι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο gyubrush που ανέβασε το βίντεο και ξύπνησε την οικολογική μας συνείδηση.