Νέα δοκιμαστική έκδοση του Internet Explorer 7 διαθέσιμη..

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Νέα δοκιμαστική έκδοση του Internet Explorer 7 διαθέσιμη..

Post by P.A.D.R.C » Tue Apr 25, 2006 12:51 pm

Η Microsoft παρουσίασε την Τρίτη μια νέα δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος πλοήγησης στο Διαδίκτυο, Internet Explorer, η οποία επιλύει προβλήματα συμβατότητας που είχαν αναφερθεί στις προηγούμενες δοκιμές και αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια για τους χρήστες σε σχέση με τη σημερινή έκδοση 6.

Η νέα έκδοση beta διατίθεται δωρεάν για τους αγγλόφωνους χρήστες και διορθώνει ατέλειες λόγω των οποίων το λογισμικό αδυνστούσε να προβάλλει σωστά ορισμένες ιστοσελίδες, δήλωσε ο Ντιν Χασάμοβιτς, επικεφαλής της ανάπτυξης του Internet Explorer 7.

Τα περισσότερα προβλήματα αφορούσαν τις τραπεζικές συναλλαγές online καθώς και την προβολή ειδησεογραφικών δικτυακών τόπων. Αιτία, στις περισσότερες περιπτώσεις, ήταν οι αυστηρότερες ρυθμίσεις ασφάλειας στη νέα έκδοση του προγράμματος.

Στη νέα έκδοση beta η Microsoft προσφέρει επίσης καύτερη καθοδήγηση για τη χρήση του λεγόμενου «tabbed browsing», δηλαδή την προβολή πολλών ιστοσελίδων στο ίδιο παράθυρο του IE.

Πρόκειται για την τρίτη δοκιμαστική έκδοση του Internet Explorer που διατίθεται στο ευρύ κοινό και, σύμφωνα με τον Χασάμοβιτς, υπάρχουν σχέδια για ακόμα μία. Η Microsoft συγκεντρώνει από τους χρήστες αναφορές για προβλήματα ώστε να τα διορθώσει στις επόμενες εκδόσεις.

Η τελευταία beta έρχεται ενώ ο Internet Explorer αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλα προγράμματα, όπως ο Firefox, ο οποίος προσφέρει εδώ και καιρό δυνατότητα tabbed browsing. Ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν το Firefox για λόγους ασφάλειας, δεδομένου ότι ο ΙΕ είναι συχνά στόχος επιθέσεων.

Η τελική έκδοση του Internet Explorer 7 αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2006, την ίδια περίοδο που η νέα έκδοση των Windows θα γίνει διαθέσιμη στους εταιρικούς χρήστες. Τα Windows Vista θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα τον Ιανουάριο.

news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Tue Apr 25, 2006 11:12 pm

εγώ πάντως όταν το δοκίμασα, παρατήρησα ότι είναι λίγο καλύτερο αν και beta! Πάντως θα τα βγάλουν (Windows Vista, IE 7, Microsoft office 12)! Κάτι ετοιμάζει ο Bill! Και μάλιστα θα πετάξει αρκετές εταιρίες εκτός συναγωνισμου, αφού ήταν σε αποχή ουσιαστικά αυτά τα δύο και λιγότερο χρόνια!
Image
knightmaregr Image
Image

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Wed Apr 26, 2006 10:23 pm

Εννοείς αγορασμένα? Γιατί και εγω με αντιγραφή που τα έχω κανονικά το "τρέχει"
Image
knightmaregr Image
Image

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Wed Apr 26, 2006 10:37 pm

Mozilla 4 ever!!
XATZIS RACING !!!

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Wed Apr 26, 2006 11:08 pm

N1GHTM4R3 wrote:Mozilla 4 ever!!
Φανατικά το Mozilla Firefox 1.5.0.2! Αν και χρησιμποιεί πολύ RAM, τη δουλειά του τη κάνει θεσπέσια! Περιμένω να βγει η έκδοση Alpha! Ξέρει κανεις τίποτα για την κυκλοφορία του?
Image
knightmaregr Image
Image

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Wed Apr 26, 2006 11:16 pm

pio poli ram troei o IE!!
XATZIS RACING !!!

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Thu Apr 27, 2006 7:37 am

Ναι παιδια Mozilla δαγκωτο!!!!!

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Thu Apr 27, 2006 12:40 pm

ykon wrote:
knightmaregr wrote:Εννοείς αγορασμένα? Γιατί και εγω με αντιγραφή που τα έχω κανονικά το "τρέχει"
Ισως πρεπει να αλλάξω serial ,συνδεοταν με microsoft και μου έλεγε οτι δεν μπορω να το εγκαταστήσω λόγω CD Key.
Κατά τη γνώμη μου ποτέ μην "κατεβάζεις" updates, μονο τα Service Pack "x" είναι καλά! Εάν θες μπορώ να σου δώσω εγω serial μεσω πμ!
Image
knightmaregr Image
Image

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Thu Apr 27, 2006 6:54 pm

ykon wrote: ...microsoft genuine advantage γι αυτό την πάτησα.
Πολύ :evil: update!!!
Image
knightmaregr Image
Image

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”