εχει ενα τετρακαναλο xplod 600w λεει αλλα απο οτι ξερω και μου εχουν πει ουτε 100 rms δεν θα ναι!πηγη kenwood kdc 5090 R(λιγο παλια μου φαινεται)μπροστα ηχεια xplod στις πορτες (δεν ξερω watt)και πισω ειχε pioneer kai τα αλλαξα με κατι jbl pou eixa 170 w rms.tweeter kati sony μαπες,που πανε για αλλαγμα.και για μπασο ενα κυλινδρικο blaupunkt(den 3erw an varaei kala se sxesh me ta apla).και εχω ενισχυσει τα πισω ηχεια και το γουφερ με αποτελεσμα να ερχεται ολος ο ηχος απο πισω.(οταν ενισχυσα τα μπροστα δεν επαιζε καλα.)το rcd den exei e3odo gia goufer.τι λετε να αλλαξω?εκτος απο tweeter?kai kamia symvouli....τhanx guyzzz..
ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ???????!!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Marios_punto
- Εμαθα να ξεκινάω.

ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ???????!!
το αυτοκινητο το πηρα ετοιμο με ενα ηχοσυστηματακι...
εχει ενα τετρακαναλο xplod 600w λεει αλλα απο οτι ξερω και μου εχουν πει ουτε 100 rms δεν θα ναι!πηγη kenwood kdc 5090 R(λιγο παλια μου φαινεται)μπροστα ηχεια xplod στις πορτες (δεν ξερω watt)και πισω ειχε pioneer kai τα αλλαξα με κατι jbl pou eixa 170 w rms.tweeter kati sony μαπες,που πανε για αλλαγμα.και για μπασο ενα κυλινδρικο blaupunkt(den 3erw an varaei kala se sxesh me ta apla).και εχω ενισχυσει τα πισω ηχεια και το γουφερ με αποτελεσμα να ερχεται ολος ο ηχος απο πισω.(οταν ενισχυσα τα μπροστα δεν επαιζε καλα.)το rcd den exei e3odo gia goufer.τι λετε να αλλαξω?εκτος απο tweeter?kai kamia symvouli....τhanx guyzzz..
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

ολα ξεκινανε απο τα λεφτα που θα διαθεσεις.θα μπορουσες να βαλεις ενα καλο ενισχυτη και μια πηγη καλυτερη με εξοδους σωστες και να τα παιξεις ολα.τα πισω αυτα που εβαλες ειναι οκ κρατα τα.τα μπροστα τα σονυ με τα τγουιτερ τους αστα να πανε...πρεπει να αποφασισεις τι θες απο το ηχοσυστημα.ενταση?ποιοτητα?και τα 2 (πιο ακριβη εκδοχη).ξεκινα απο την πηγη ωστε να εχει καλυτερα ρυθμιστηκα και να παιξουν τα μπροστα καλυτερα.μετα πηγαινε δες κανα ηχειο μπροστα (εμενα ας πουμε μου αρεσουν τα peerless).