- Ασυνηθιστες Κλησεις -
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
GERAKI
- Νικολάκης

απο το 1996 μεχρι το 2003 οδηγουσα χωρις διπλωμα και δεν με ειχαν σταματηση πουθενα. ειχα παρει θυμαμε το διπλωμα 12 το μεσιμερη μεχρι το βραδυ ολα καλα αλλα στης 1 το βραδυ το διπλωμα εκανε φτερα μου το ειχαν παρει τα στρουφ μαζι και πινακιδες και αδεια αυτοκινητου και προστημο 1686ευρω. πολυ καλα.
- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

Χοντεντ παρομοιο σκηνικο αλλα με σκασιμο σκαστρας εχω κανει εγω. Απο Θηβων μονοδρομο για Λιμανι Πειραια, στη πλατια κουρμπα πριν την ευθεια των λεωφορειων και ακριβως στο στενακι το πρωτο που κοβει αριστερα. Ειμαι με ενα φιλο και λεω να το πατησω να μπω θεαματικα στη στροφη (κλασικες μαλακιες). Πρωτη, δευτερα τελειωμενη κοντα στο στενακι, αφημα γκαζι, ΒΒΒΒΤΙΡΕΡΕΡΕΡΕ η σκαστρα σε αποσταση το πολυ 1 μετρο απο το σημειο οπου ενας μπατσος εγραφε μηχανακι για κρανος.
Μια εντελως αηδια κληση που εχω φαει ηταν στη παραλιακη κοντα στο Ασκληπειο με Ατος. Με σταματησανε επειδη το ρανταρ ταχυτητας με επιασε πανω απο το οριο (93 αντι για 90 χιλιομετρα)!!! Λεω παιδια δεν ειναι σοβαρο αυτο και μου λεει ο μπατσος μην ανησυχεις θα σε γραψω οτι πηγαινες με 89χλμ για να μη φας πολυ. Του λεω με 89χλμ δεν εχω κανει παραβαση!! Και μου λεει εχεις δικιο, μπορεις να φυγεις!!! ΕΛΕΟΣ!!
Μια εντελως αηδια κληση που εχω φαει ηταν στη παραλιακη κοντα στο Ασκληπειο με Ατος. Με σταματησανε επειδη το ρανταρ ταχυτητας με επιασε πανω απο το οριο (93 αντι για 90 χιλιομετρα)!!! Λεω παιδια δεν ειναι σοβαρο αυτο και μου λεει ο μπατσος μην ανησυχεις θα σε γραψω οτι πηγαινες με 89χλμ για να μη φας πολυ. Του λεω με 89χλμ δεν εχω κανει παραβαση!! Και μου λεει εχεις δικιο, μπορεις να φυγεις!!! ΕΛΕΟΣ!!
- HauntedPunto
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

Made Me Do It