Ζητάω την προσοχή σας

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Ζητάω την προσοχή σας

Post by knightmaregr » Sat Apr 01, 2006 5:51 pm

Δεν ξέρω εάν αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, πάντως κάποιος χωρίς να εχω δώσει την άδεια μου, έκανε εγγραφή στο saxo sport club! Τώρα θα μου πείτε πώς ξέρω ότι ειναι κάποιος από δω! Συγκεκριμένα κάποιος χρήστης στις 3.41 (Μεσάνυχτα δλδ) έκανε εγγραφή ακριβώς τα ίδια στοιχεία που έχω στο punto club στο saxo sport club! Το μόνο που είχα διαφορετικό ήταν η ημερομηνία γέννησης! Μπορεί θα μου πείτε τώρα πως είναι κάποιος άλλος! Όπως και punto vlub, αμέσως μετά από την εγγραφή στέλνουν ένα e-mail για να ειδοποιήσουν τον χρήστη ότι έγινε δεκτός! Εγώ αυτή τη στιγμή έλαβα τα συγκεκριμένα e-mails! Δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ούτε έχω δώσει και την άδεια μου σε κάποιον για να το κάνει! Η πράξη αυτή είναι ανέντιμη και ανήθικη! Ίσως θα το έκανε κάποιος για πλάκα! Αλλά το να βλέπει και να αντιγράφει τα στοιχεία μου, ε αυτό παραπάει!
Κάνω σ' αυτό το θέμα νεα δημοσίευση, διότι πουθενά αλλου δε βρίσκω κάποιο θέμα που να ταιριάζει στην περίπτωση μου!
Ευχαριστώ!

ria
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ria » Sun Apr 02, 2006 9:23 am

Τι να σου πώ φίλε? Ο καθένας μπορεί να πάρει τα στοιχεία μας και να γραφτεί σε πολλά φόρουμ. Αν έχεις πρόβλημα πρέπει να απευθυνθείς στους υπέυθυνους του άλλου club να σε διαγράψουν ή κάτι τέτοιο. Αφού στο punto club είναι όλα καλά τότε κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. ...
Nafplio city...

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Apr 02, 2006 9:54 am

φιλε μου οταν κανουμε μια αγγελια λεμε πληροφοριες μεσω πμ μας γραφετε στα @ρχιδια σας και δινετε τηλ,μαιλ,κλπ σας κανουμε edit και μας κραζετε απο πανω.
δες αγγελια σου που δινεις μαιλ
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=6968&highlight=
και πες μου δεν τα ζηταει ο κ0λ0ς σου???
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Apr 02, 2006 9:59 am

Συμφωνώ με την ria,άλλωστε τα στοιχεια σου δεν φαινονται μόνο στο Puntoclub φιλε μου.Ο κάθενας απο τους φίλους σου,όπως και γω με τους φίλους μου για παράδειγμα ξέρει το e-mail σου και άλλα στοιχειά δικά σου.Αλλωστε η κάθε εγγραφή σε οποιοδήποτε club ως προς την ``φόρμα`` στα στοιχεια εγγραφής δεν διαφέρει και τόσο η μία με την άλλη.Μίλα με τους υπέυθυνους του άλλου club να σε διαγράψουν εαν θές εσυ΄...

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sun Apr 02, 2006 1:48 pm

Θα ζητήσω να το διαγράψουν! Έτσι και αλλιώς έχω μιλήσει με τους υπεύθυνους! Φίλοι μου ή κάτι τέτοιο αποκλείεται να είναι διότι κανένας δεν ξέρει ότι είμαι εγγεγραμένος στο puntoclub!
Gallatin συγνώμη που στο λέω, αλλά το αναφέρεις, λες και έχω κάνει κάτι κακό και με καταδικάζουν κάποιοι και συ συμφωνεις με όλο αυτό! Εγκληματίας είμαι και συ ο δικαστής? θα σε παρακαλούσα να μιλάς και λίγο καλύτερα (έαν συμφωνούν και οι άλλοι διαχειριστές) διότι δε φταίω και σε τίποτα!! Εκτός αυτού, εμένα δε με πείραξε το e-mail! Έτσι και αλλιώς ο καθένας μπορεί να το πάρει αλλά για να στείλει διάφορα! Άλλοι έχουν δώσει αριθμούς τηλεφώνων στα προφιλ τους! δεν έχω δει κανέναν να παίρνει το/τα τηλ και να τα δημοσιεύει κατά ανήθικο τροπο! Πιστεύω να το λέω σωστά όλο αυτό! "Τι δλδ τα θέλει ο ...... μου"! Ίσα ίσα το έδωσα για να μου στείλουν τη προτίμηση τους!
Εμένα με πείραξε, ξαναμανα το λέω, η χωρίς άδεια μου εγγραφή σε άλλο club! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν κάποιοι? Είναι κάτι εντελώς ανώριμο και το αναφέρω διότι μπορεί να συμβεί και σε άλλους αυτό που συνέβη σε μένα και να προσέξουν! Ίσως το κάνω και εγώ λίγο παρατραβηγμένο όλο αυτό, που δίνω τέτοια διάσταση, αλλά και σεις το ίδιο θα αντιδρούσατε πιστευώ!
Σε δύο βδομάδες κλέινω τα 18 και θέλω να πάρω και ενα Puntaki το καλοκαίρι(που θα ναι γεμάτο σε κασκολ του Ιστορικού) για να γνωρίσω όλους εσάς που βγαινετε και κάνετε διάφορες εκδηλώσεις έξω! Αν άλλοι με κατακρίνουν και συμπεριφέρονται έτσι με τι καρδιά θα ρθω?

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Sun Apr 02, 2006 2:50 pm

re file protaprilia htan xtes.. kapios mpori na ithele na sou kanei mia plaka!!
den einai kai kanena tromero zitima pou kapios evale to idio nick me esena se kapio alo club!!

edo kosmos exei toso kai tosa provlimata kai esi asxolise pou xrisimopisan to nick sou!! iremise ligo Open your Mind!!
XATZIS RACING !!!

ria
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ria » Sun Apr 02, 2006 3:36 pm

knightmaregr wrote: Σε δύο βδομάδες κλέινω τα 18 και θέλω να πάρω και ενα Puntaki το καλοκαίρι(που θα ναι γεμάτο σε κασκολ του Ιστορικού) για να γνωρίσω όλους εσάς που βγαινετε και κάνετε διάφορες εκδηλώσεις έξω! Αν άλλοι με κατακρίνουν και συμπεριφέρονται έτσι με τι καρδιά θα ρθω?

Με τι καρδιά θα έρθεις? Με την καρδιά ενός PUNTAKIA!!!!

Που πίστεψέ με φίλε αν πάρεις το Puntaki το τελευταίο που θα σε απασχολεί είναι αν κάποιος πήρε το nick σου και γράφτηκε σε άλλο forum.... :wink:
Nafplio city...

psilos-egio
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by psilos-egio » Sun Apr 02, 2006 3:56 pm

mhn asxolise dike mou.
de trexei...
afou edose to email sou de mporei na kanei epiveveosi mias k de kserei ton kodiko sou.
ara ti anxonese?

ektos kai an ton kserei kai mpenei kai sto email sou.
tote mporei na kanei energopoihsh......
Ricambi Originali

Punto GT 1.6 vf 34 -VELTIOSIS
Uno Turbo -VELTIOSIS
ZX 12 R Powered VAGIAS RACETECH

ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ !Image

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sun Apr 02, 2006 5:11 pm

N1GHTM4R3, και εγώ αυτό πιστεύω πως ήταν! Πρωταπριλιάτικο αστείο, γι'αυτο και το αναφέρω στο αρχικό! Αλλά όποιος κάνει αστεία τουλάχιστον άμα έχει και τα κότσια βγαίνει και το λέει! Και δε δίνω τόση διάσταση στο θέμα, απλώς βγήκα για να προειδοποιήσω! Δε λέω καλά ειναι και τα Saxo αλλά δεν έχω τέτοια πόρωση όσο έχω με τα PUNTOWink!!!!!!!!

ria, με τέτοια καρδιά γεννήθηκα κ μ'αυτη θα συνεχίσω να ζω! Καλά τα λες!

psilos-egio, έκανα έγω ήδη επιβεβαίωση μπας και μάθω καμιά πληροφορία πάνω σ'αυτο το θέμα! Τους ζήτησα βέβαια απ'την άλλη να σβήσουν το λογαριασμο που έχω στο saxosportclub.gr

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Apr 02, 2006 11:07 pm

knightmaregr wrote:Θα ζητήσω να το διαγράψουν! Έτσι και αλλιώς έχω μιλήσει με τους υπεύθυνους! Φίλοι μου ή κάτι τέτοιο αποκλείεται να είναι διότι κανένας δεν ξέρει ότι είμαι εγγεγραμένος στο puntoclub!
Gallatin συγνώμη που στο λέω, αλλά το αναφέρεις, λες και έχω κάνει κάτι κακό και με καταδικάζουν κάποιοι και συ συμφωνεις με όλο αυτό! Εγκληματίας είμαι και συ ο δικαστής? θα σε παρακαλούσα να μιλάς και λίγο καλύτερα (έαν συμφωνούν και οι άλλοι διαχειριστές) διότι δε φταίω και σε τίποτα!! Εκτός αυτού, εμένα δε με πείραξε το e-mail! Έτσι και αλλιώς ο καθένας μπορεί να το πάρει αλλά για να στείλει διάφορα! Άλλοι έχουν δώσει αριθμούς τηλεφώνων στα προφιλ τους! δεν έχω δει κανέναν να παίρνει το/τα τηλ και να τα δημοσιεύει κατά ανήθικο τροπο! Πιστεύω να το λέω σωστά όλο αυτό! "Τι δλδ τα θέλει ο ...... μου"! Ίσα ίσα το έδωσα για να μου στείλουν τη προτίμηση τους!
Εμένα με πείραξε, ξαναμανα το λέω, η χωρίς άδεια μου εγγραφή σε άλλο club! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν κάποιοι? Είναι κάτι εντελώς ανώριμο και το αναφέρω διότι μπορεί να συμβεί και σε άλλους αυτό που συνέβη σε μένα και να προσέξουν! Ίσως το κάνω και εγώ λίγο παρατραβηγμένο όλο αυτό, που δίνω τέτοια διάσταση, αλλά και σεις το ίδιο θα αντιδρούσατε πιστευώ!
Σε δύο βδομάδες κλέινω τα 18 και θέλω να πάρω και ενα Puntaki το καλοκαίρι(που θα ναι γεμάτο σε κασκολ του Ιστορικού) για να γνωρίσω όλους εσάς που βγαινετε και κάνετε διάφορες εκδηλώσεις έξω! Αν άλλοι με κατακρίνουν και συμπεριφέρονται έτσι με τι καρδιά θα ρθω?

Καλησπερα

ο Gallatin δεν σε καταδικαζει,απλά όπως και εσυ λέει την γνώμη του πάνο στο θέμα και για μενα προσωπικά δεν έχει και άδικο σε αυτο πού λέει.Λέει κάτι που πραγματικά αυτή είναι η αλήθεια όσο αφορα κάποια post που χουμε βρει αρκετές φορές και σου δίνει συγκεκριμένα και ένα παραδείγμα για ένα δικο σου post,εφόσον ζητάς την προσοχή μας όσο αφορα το θέμα που προέκυψε.Ούτε εγκληματίας είσαι αλλά Ούτε και ο Gallatin είναι δικαστής.Δεν διαφωνω μαζι σου σύμφωνω οτι δεν ειναι ότι καλύτερο αυτό το οποίο εγινε στο ατομο σου.Εγω προσωπικά πρώτη φορα ακούω να γίνεται κατι τέτοιο.Εαν μπορούν να βρούν οι υπέθυνοι απο το αλλο club κάποια στοιχεια,παρακαλώ πολύ να μας τα δώσεις.Ανάφέρεις επίσης πως δέν σε ενδιαφέρει που δωσαν το e-mail σου,και ότι είναι παρατραβήγμενο.Αρα ο λόγος που το αναφέρεις εκτός του ότι δεν ήταν και το καλύτερο αυτό που έγινε ως προς το ατομό σου, ειναι για να ζήτησεις και την προσοχή και στα άλλα μέλοι ότι επρόκειτο να γίνει κάτι τέτοιο και σε άλλο μέλος και να ευθύνετε σε όλο αυτο το Puntoclub για παράδειγμα????.Σε δύο εβδομάδες όπως λές κλέινεις τα 18 σου και πραγματικά σου εύχομαι ότι καλύτερο.Πραγματικά θά θελα να ρθέις σε μια συναντησή μας και να σε γνωρίσουμε και απο κοντά όλοι μας.Εμένα όμως μου κάνε εντύπωση που θα γίνεις και μπράβο για την επιλογή σου κάτοχος ενος Punto,δίοτι τα περισσότερα topic σου έχουν σχέση με πωλήσεις κινητων τηλεφώνων και μόνο.Δεν σε χώ δει,(εκτος απο πολύ λίγα),να χεις κάποιες απορίες όσο αφορα το Punto που επρόκειτο να αποκτήσεις,ή κάποιο post δικό σου που θα ρώτας περί των συναντήσεων που χουμε κάνει, εφόσον θές τόσο πολύ να ρθέις.Αυτα απο μένα και κλείνω την προσωπική μου άποψη.

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Sun Apr 02, 2006 11:26 pm

καλησπερα,
θα συμφωνησω με το φιλο μου το Χρηστο,
και αναρωτιεμαι, γιατι ολη αυτη η φασαρια?
αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι καποια συμπτωση τοτε πολυ απλα καποιος σου κανει πλακα.ξερεις τι μου εχουν κανει εμενα?
καποτε οταν πρωτοπηρα το puntaki μου χτυπαει το κινητο μου.:
-Παρακαλω
-καλησπερα ειστε ο ταδε? (και λεει το ονομα ΚΑΙ το επιθετο μου)
-μαλιστα εγω ειμαι
-περνω για την αγγελια
-ποια αγγελια?
-για το punto 300ps που πουλατε.
-ααα ετσι εε?? πουλαω punto 300ps? και ποσο το πουλαω?
-5000 ευρω
-μονο?ρε φιλε πλακα μου κανεις? δε πουλαω κανενα punto.τωρα το πηρα.και δεν ειναι 300ps.
-μα βρηκα αυτη την αγγελια
-που την βρηκες?
-σε ενα site...
-οκ μου κανουν πλακα και μη δινεις σημασια,δεν ισχυει.
-ενταξει με συγχωρεις.γεια.

και ΓΕΛΑΓΑ. οποτε φιλε μου γελα κι εσυ. δε τρεχει κατι.
η ζωη θελει γελιο, κι αν κατσω να αναλυσω τι φαρσες μου εχουν κανει γενικα ή τι φαρσες εχω κανει εγω δε τελειωνουμε ουτε αυριο.
(πλακα πλακα γιατι δεν ανοιγουμε ενα topic με τις φαρσες που εχουμε κανει η μας εχουν κανει? πως σας φαινετε? εεε Χρηστο? αν θελεις ανοιξε το και να δεις ποσοι θα γραψουν)
ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
αυτα.

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Apr 02, 2006 11:30 pm

pka wrote:καλησπερα,
θα συμφωνησω με το φιλο μου το Χρηστο,
και αναρωτιεμαι, γιατι ολη αυτη η φασαρια?
αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι καποια συμπτωση τοτε πολυ απλα καποιος σου κανει πλακα.ξερεις τι μου εχουν κανει εμενα?
καποτε οταν πρωτοπηρα το puntaki μου χτυπαει το κινητο μου.:
-Παρακαλω
-καλησπερα ειστε ο ταδε? (και λεει το ονομα ΚΑΙ το επιθετο μου)
-μαλιστα εγω ειμαι
-περνω για την αγγελια
-ποια αγγελια?
-για το punto 300ps που πουλατε.
-ααα ετσι εε?? πουλαω punto 300ps? και ποσο το πουλαω?
-5000 ευρω
-μονο?ρε φιλε πλακα μου κανεις? δε πουλαω κανενα punto.τωρα το πηρα.και δεν ειναι 300ps.
-μα βρηκα αυτη την αγγελια
-που την βρηκες?
-σε ενα site...
-οκ μου κανουν πλακα και μη δινεις σημασια,δεν ισχυει.
-ενταξει με συγχωρεις.γεια.

και ΓΕΛΑΓΑ. οποτε φιλε μου γελα κι εσυ. δε τρεχει κατι.
η ζωη θελει γελιο, κι αν κατσω να αναλυσω τι φαρσες μου εχουν κανει γενικα ή τι φαρσες εχω κανει εγω δε τελειωνουμε ουτε αυριο.
(πλακα πλακα γιατι δεν ανοιγουμε ενα topic με τις φαρσες που εχουμε κανει η μας εχουν κανει? πως σας φαινετε? εεε Χρηστο? αν θελεις ανοιξε το και να δεις ποσοι θα γραψουν)
ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
αυτα.
δεν έχεις παρα να το ανοίξεις εσύ.

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Mon Apr 03, 2006 12:06 am

ο χρηστος μπορει να γραψει και για την φαρσα που του εκανε ο ταραντουλα (ελπιζω να μην ενοχληθεις απο αυτο που λεω αν ναι τοτε σβηστο μπαμ μπαμ)...βεβαια δεν ξερω αν γελαγε...αλλα μονο φαρσα μπορω να το θεωρησω γιατι σοβαρη δουλεια δεν ηταν.τωρα οσον αφορα το παλικαρι που ανοιξε το ποστ εγω με την απορια θα μεινω.ωραια σε γραψανε σε αλλο ασχετο κλαμπ.και?τι επαθες?παμε παρακατω.δωσανε τα στοιχεια σου?απο την στιγμη που οπουδηποτε στο ιντερνετ τα εχεις κανει δημοσια ειτε εδω ειτε δεν ξερω που αυτοματως δεχεσαι το ρισκο οτι ειναι προσβασιμα απο τον οποιονδηποτε.και εγω αμα ηθελα ρε φιλε επερνα τα στοιχεια του μαξχριστου και τον εκανα μελος του motorwomen (μαλλον σε τελικη αναλυση σε καλο θα εβγαινε... :) ).καταλαβαινεις οτι το ολο θεμα απλα δεν εχει νοημα υπο την ενοια οτι ναι οκ εσενα σε τσαντισε εμενα στα @@ μου ας πουμε αλλα αφου τσαντιστηκες ορθως ζητησες να διαγραφεις απο το αλλο κλαμπ.αυτο που εγινε χρησιμοποιησε το προς οφελος σου και μαθε τι "κινδυνους" κρυβει το ιντερνετ...και εγω θα γελαγα με την φαρσα με τα 300 αλογα παντως...

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Mon Apr 03, 2006 12:21 am

joykiller wrote:ο χρηστος μπορει να γραψει και για την φαρσα που του εκανε ο ταραντουλα (ελπιζω να μην ενοχληθεις απο αυτο που λεω αν ναι τοτε σβηστο μπαμ μπαμ)...βεβαια δεν ξερω αν γελαγε...αλλα μονο φαρσα μπορω να το θεωρησω γιατι σοβαρη δουλεια δεν ηταν.τωρα οσον αφορα το παλικαρι που ανοιξε το ποστ εγω με την απορια θα μεινω.ωραια σε γραψανε σε αλλο ασχετο κλαμπ.και?τι επαθες?παμε παρακατω.δωσανε τα στοιχεια σου?απο την στιγμη που οπουδηποτε στο ιντερνετ τα εχεις κανει δημοσια ειτε εδω ειτε δεν ξερω που αυτοματως δεχεσαι το ρισκο οτι ειναι προσβασιμα απο τον οποιονδηποτε.και εγω αμα ηθελα ρε φιλε επερνα τα στοιχεια του μαξχριστου και τον εκανα μελος του motorwomen (μαλλον σε τελικη αναλυση σε καλο θα εβγαινε... :) ).καταλαβαινεις οτι το ολο θεμα απλα δεν εχει νοημα υπο την ενοια οτι ναι οκ εσενα σε τσαντισε εμενα στα @@ μου ας πουμε αλλα αφου τσαντιστηκες ορθως ζητησες να διαγραφεις απο το αλλο κλαμπ.αυτο που εγινε χρησιμοποιησε το προς οφελος σου και μαθε τι "κινδυνους" κρυβει το ιντερνετ...και εγω θα γελαγα με την φαρσα με τα 300 αλογα παντως...

αυτο οχι μονο φάρσα ήταν..ηταν επιστημονική φάρσα με γνώμονα ποσα χλμ θα κάνει για να σπάσει βάζοντας και στοιχίματα φίλε μου μάλλον :wink: .Δεν γέλαγα τότε φυσικά,ουτε και τώρα.Απλά θύμαμαι πόσο αδαής ήμουν και γελάω πάνω σε αυτο το θέμα,ότι με έπιασαν κότσο και μου φούσκωσαν τα μυαλά με τις επιστημονικές αναλύσεις τους για το πώς θα πάει το αυτοκινητο μετα.Το δα πάντως πως πήγε :D .

suboy
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by suboy » Mon Apr 03, 2006 12:22 am

σωστα, joy..

Post Reply