Ασχετο ναι μεν με το topic,αλλα τωρα που ειδα παλι το αυτοκινητο σου,κατεβαινες πριν κανα 2μηνο απο την λεωφορο Συγγρου και μου κανες κολλητιρι απο πίσω στο δικο μου????_Nikos_ wrote:aaaaaaaaaaaaaa twra katalava!![]()
Egw den exw kanei kati tetoio alla exw akousei kai apo allous ayta akrivws pou leei o psilos-egio.
@@ΓΕΙΩΣΕΙΣ@@
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

- Yelfig
- Εμαθα να ξεκινάω.

Έχω βάλει κι εγώ γειώσεις κ είμαι πολύ ευχαριστημένος....
- Δεν 'πέφτουν' όσο πριν τα φώτα όταν παίρνει μπ΄ροστά το βεντιλατέρ..
- Βλέπω απιτέλους σωστές τιμές στο halmeter κτλ κτλ
Το καλώδιο καλό είναι να είναι 8άρι ή 6άρι....καλό είναι να ξύσουμε λίγο τη βαφή στην επαφή με το σασί για να πιάσει καλά...τώρα για το πόσα ακριβώς χρειάζονται καλό είνια να υπάρχει σε μπαταρία/γείωση/δυναμό/καπάκι/κορμός...
Το καλώδιο καλό είναι να είναι 8άρι ή 6άρι....καλό είναι να ξύσουμε λίγο τη βαφή στην επαφή με το σασί για να πιάσει καλά...τώρα για το πόσα ακριβώς χρειάζονται καλό είνια να υπάρχει σε μπαταρία/γείωση/δυναμό/καπάκι/κορμός...
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Yelfig wrote:Έχω βάλει κι εγώ γειώσεις κ είμαι πολύ ευχαριστημένος....
εγω τα βαλα περισσοτερο διοτι το hallmeter και το oil presure εκαναν τα δικα τουσ.
- MichalisCorsa
- Νικολάκης

Στο Uno που έχω, το Halmeter μου κάνει το εξής "κουλό".... όταν έχω σβηστα τα φώτα και το ραδιοCD οι ενδείξεις του είναι καλές. Μόλις όμως ανάψω φώτα ή το ραδιοCD τοτε τρελενεται. Μου δείχνει τέρμα φτωχό μειγμα ακόμα και σε full γκάζι (?!?!?!?!), ενώ οταν κάνω μια ξερογκαζια στο ρελαντί και πέφτουν οι στροφές το όργανο δείχνει οτι το μείγμα γίνεται πλούσιοMAXRISTOS wrote: εγω τα βαλα περισσοτερο διοτι το hallmeter και το oil presure εκαναν τα δικα τουσ.
- L.R.C.
- Administrator

Ειναι λογικο να εχει μια αποκλιση (περιπου 0.05-0.15v, δλδ 2-3 λαμπακια στα κλασικα A/F meter) οταν αναβεις τα φωτα...MichalisCorsa wrote:Στο Uno που έχω, το Halmeter μου κάνει το εξής "κουλό".... όταν έχω σβηστα τα φώτα και το ραδιοCD οι ενδείξεις του είναι καλές. Μόλις όμως ανάψω φώτα ή το ραδιοCD τοτε τρελενεται. Μου δείχνει τέρμα φτωχό μειγμα ακόμα και σε full γκάζι (?!?!?!?!), ενώ οταν κάνω μια ξερογκαζια στο ρελαντί και πέφτουν οι στροφές το όργανο δείχνει οτι το μείγμα γίνεται πλούσιοMAXRISTOS wrote: εγω τα βαλα περισσοτερο διοτι το hallmeter και το oil presure εκαναν τα δικα τουσ.(το ανάποδο απ'οτι θα έπρεπε να δείχνει.
Οσο για την λειτουργια του με νεκρα (ξερογκαζιες) ειναι απολυτως λογικη...
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
- MichalisCorsa
- Νικολάκης

Αμα ήταν να κατεβαίνει μόνο δυο η τρία λαμπάκια θα έλεγα εντάξει, αλλα αυτό μου δείχνει τέρμα φτωχό.
Στο ρελαντι (οπου το όργανο κανονικά "τρεμοπαιζει" απο το 14:1 μέχρι το τέρμα φτωχό) όταν δώσεις ξερογκαζιά ή απλα ανεβάσεις στροφές και τις αφήσεις να πέσουν, ο "λ" την ώρα που πέφτουν η στροφές σου δείχνει οτι είναι τέρμα φτωχό (αυτο είναι φυσιολογικό μιας και σχεδόν κλείνουν τα μπέκ). Εμένα όμως κάνει το ανάποδο όταν έχω αναμμένα τα φώτα. Δηλαδή μου δείχνει μονίμως τέρμα φτωχό, και την ώρα που πέφτουν η στροφές ανεβαίνει λίγο προς το 14:1.
Ετσι και αλλιώς το αμάξι θα μπεί μέσα την επόμενη εβδομάσα για μια γενική επισκευή και ψιλομαζεματακια, καθώς το αμάξι το αγόρασα την περασμένη εβδομάδα. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχεις πειράξει τίποτα στην καλωδίωση του αυτοκινήτου επειδή το αμάξι είχε ηχοσύστημα με ενισχυτές. (σίγουρα η μπαταρία ήδη θα είναι off).
Στο ρελαντι (οπου το όργανο κανονικά "τρεμοπαιζει" απο το 14:1 μέχρι το τέρμα φτωχό) όταν δώσεις ξερογκαζιά ή απλα ανεβάσεις στροφές και τις αφήσεις να πέσουν, ο "λ" την ώρα που πέφτουν η στροφές σου δείχνει οτι είναι τέρμα φτωχό (αυτο είναι φυσιολογικό μιας και σχεδόν κλείνουν τα μπέκ). Εμένα όμως κάνει το ανάποδο όταν έχω αναμμένα τα φώτα. Δηλαδή μου δείχνει μονίμως τέρμα φτωχό, και την ώρα που πέφτουν η στροφές ανεβαίνει λίγο προς το 14:1.
Ετσι και αλλιώς το αμάξι θα μπεί μέσα την επόμενη εβδομάσα για μια γενική επισκευή και ψιλομαζεματακια, καθώς το αμάξι το αγόρασα την περασμένη εβδομάδα. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχεις πειράξει τίποτα στην καλωδίωση του αυτοκινήτου επειδή το αμάξι είχε ηχοσύστημα με ενισχυτές. (σίγουρα η μπαταρία ήδη θα είναι off).