Εσύ τι Punto έχεις?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

- EFI_PUNTO
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
Stelios
- Νικολάκης

- iraklara-george
- Νικολάκης

-
theoxaris
- Νικολάκης

- tranos gt
- Νικολάκης

Χαιρετώ όλους τους πουντακηδες. επειδή στη παρέα με φωνάζουν σιδεροφαγο και έχουν περάσει από τα χέρια μου 5 πουντο τα δυο πρώτα ήτανε το που βγήκε το 1994 6speent& 1997 16V τα επόμενα 3 ήταν GT το πρώτο μου το κατέστρεψε ένα φορτηγό το χα παρκαρισμένο ευτυχώς.(δεν πρόλαβα να το χαρώ.)μετά πήρα άλλο gtΙΙ του έσπασα 3ης γιατί μου τη σπαγανε κάτι σαξοραλα και κάτι χοντακιδες. όταν το έφτιαξα τελευταία φορά το έκανα 1.6 τότε τους κορόιδευα γιατί είχα τρελά άλογα και με βάλανε στη πρίζα μερικοί γρήγοροι. μερικά αυτ/τα που φλωγιασα ήταν το VTI του παππού στο Μαρκόπουλο (ήταν το πιο γρήγορο γαλατσιοτικο χοντα) ένα saxo vts turbo 300ρς στο λαινοπουλο!!! κλπ όποτε καταλαβαίνεται περί τίνος πρόκειται. Επειδή έβλεπα ότι κάποια στιγμή θα πήγαινα σε κάποιον άγιο το πούλησα. δεν άντεξα όμως και ξαναπήρα πουντο gtΙ αυτή τη φορά. το καλό είναι ότι είναι στο δεύτερο στάδιο του έβαλα μερικά πράματα που είχα από το άλλο. όπως καταλαβαίνεται έχουμε συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Wolverin
- Εμαθα να ξεκινάω.

Εγω εχω ενα ralye 106 που στριβει σαν διαστημοπλοιο και ενα saxo vts που επιταχυνει σαν πυραυλος.
Ουπς δεν ειναι εδω το www.saxoralloclub.gr?
Εχω ενα κιτρινο ΜΚ3 Sporting με 5 χρονια εγγυηση και μετραω αντιστροφη μετρηση να ληξη...Αρκετος χρονος για να αποφασησω τι τουρμπινα να βαλω
Οι πρωτοι δυσκολοι εξη μηνες περασανε παντως 
Ουπς δεν ειναι εδω το www.saxoralloclub.gr?
Εχω ενα κιτρινο ΜΚ3 Sporting με 5 χρονια εγγυηση και μετραω αντιστροφη μετρηση να ληξη...Αρκετος χρονος για να αποφασησω τι τουρμπινα να βαλω
χανω πεταλιες