Το Punto μου ξανά σαν καινούργιο
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
milto
- Νικολάκης

Το σημαντικό σε ένα τέτοιο site και συγκεκριμένα σε αυτό το topic που έχει να κάνει με το βάψιμο του αυτοκινητου σου είναι να δώσεις πληροφορίες σε τυχόν άτομα που σκέφτονται να βάψουν το αυτοκίνητο τους. Με τι λογική ότι ξανά το πούντο μου σαν καινούργιο θεώρησα και εγώ επειδή άλλαξα κουκούλα και σαλόνι να βοηθήσω τυχόν παιδιά που θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλα δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά και συγκεκριμένα "κομπεξικοτιτα" συγγνώμη και πάλι. οποιος θέλει πληροφορίες για σαλόνι και κουκούλα να μου στείλει pm και παρακαλώ τα παιδιά του site να σβήσουν τις φωτογραφίες από αυτό το topic
- puntomad
- Administrator

Δεν αφαιρεθηκε καμια φωτογραφια και ουτε θα γινει κατι τετοιο. Νομιζω οτι το τοπικ δεν ξεφευγει με το cabrio. Ειμαι κατα στο να ανοιγονται πολλα τοπικ για παρομοιο θεμα. Να ειστε ολοι λιγο πιο χαλαροι. Ο χωρος υπαρχει για να γινεται κουβεντα με σκοπο την αποκτηση εμπειριων και γνωσεων. Οπως ρωταει καποιος απο που μπορει να παρει οργανα ετσι ρωταει και καποιος αλλος που μπορει να βρει σαλονι.
Χαλαρωστε λιγο ολοι, κατα την γνωμη μου δεν εχει "χαλασει" το τοπικ, αν διαφωνειτε καποιοι πειτε το να τα διαχωρισουμε.
Ολα λυνονται μπαμ δεν υπαρχει λογος για αποτομες ατακες...
Χαλαρωστε λιγο ολοι, κατα την γνωμη μου δεν εχει "χαλασει" το τοπικ, αν διαφωνειτε καποιοι πειτε το να τα διαχωρισουμε.
Ολα λυνονται μπαμ δεν υπαρχει λογος για αποτομες ατακες...