HGT βελτίωση

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Fri Mar 10, 2006 10:35 pm

gia skefteite ligo kai ta nera giati opws vlepw etsi to swlina sto anoigma tou profylaktira ligo epikyndyno moiazei.

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Fri Mar 10, 2006 10:59 pm

ta nera nomizo oti einai poli diskolo eos akatorthoto na aneboun epano kai na pane sto filtro kai istera na perasoun mes prepei na to rixneis me lastixo kateutheian stin tripa allios pos na aneboun mexri pano mono kai i aniforiki diadromi pou exei o solinas to kathista adinato apo oti pisteuo.tha perimeno apantisei apo skinboy gia na mas diafotisei tou exo ebistisini tora poia.

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sun Mar 12, 2006 1:41 am

simera eimouna gia mpala stou renti kai me tin vroxi pou erikse plymirise ekei pou eixame ta aytokinita (eytyxws oxi to diko mou) kai to nero eixe ftasei kai kalypte sta amaksia parapanw apo tin misi zanta.....

Den thelei kai poly apo oti vlepeis... spanio nai, apithano omws oxi...

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Mon Mar 13, 2006 11:54 am

nai ekei pou einai h xoani einai polu epikundino.....
h patalouda roufaei me piesi...
an sou mouskepsei h xoani stin kaluteri periptwsi 8a meineis...
einai ligo duskolo na parei nero to moter mesa kai na pa8eis zimia alla oxi akator8wto , apla molis deis ta skoura afineis gkazi na min roufaei polu k apla meneis....:-)
vevaia h K&N dinei ena kapoutaki pou prostateuei polu alla se varies plimires k vroxes ktl....kai auto mporei na antimetwpisei provlima , einai gia apales vroxes....k kapoia prostasia...

aan deite mesa h K&N leei se tetoies sun8ikes na topo8etiste tin xoani mesa panw....stin enwsi ton 2 swlinwn...
Punto HGT SC Evo

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Mon Mar 13, 2006 1:30 pm

1.me problimatises me auto popu eipes gia ta nera pote akiro to pipercross (ektos kai an exeis kamia protasi oste h solina anti na bgei kato na paei pouthena allou )????

2.sou exo zalisei ta p@p@ria alla auto pou dixei h photo pou mou esteiles einai kati san kai auto tis K&N
( http://kandn.com/images/m/63-3514.jpg)[/b]

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Mon Mar 13, 2006 1:43 pm

paromoio nai..
alla den yparxei etoimo gia to HGT...;-)
Punto HGT SC Evo

puntakas22
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by puntakas22 » Mon Mar 13, 2006 6:20 pm

kalhspera sas, exw ena hgt montelo 2005 kai exw balei bmc f80, prin apo ayto eixa mia filtroxoanh green diploy konoy kai thn trofodotoysa me kryo aera me spiral swlhna apo eksw kai hmoyn 2 karotses pisw ap'oti me to bmc.exw dokimasei kai filtro eleythero green mesa sto filtrokoyti opoy den eixe kamia diafora apo mama filtro.epishs eftiaksa enan swlhna se eksatmisa apo thn petaloyda sto filtro, diametroy f80 kai pali eida diafora.an mporesw ayrio tha perasw fwto.oles oi metrhseis eginan me allo isodynamo hgt.tha ithela na metrhsw to aytokinhto moy me allo hgt poy exei diaforetiko filtro.

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Mon Mar 13, 2006 6:42 pm

skinboy apo thema katanalosis ti ginetai me to ramair???

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue Mar 14, 2006 9:57 am

puntakas22 wrote:kalhspera sas, exw ena hgt montelo 2005 kai exw balei bmc f80, prin apo ayto eixa mia filtroxoanh green diploy konoy kai thn trofodotoysa me kryo aera me spiral swlhna apo eksw kai hmoyn 2 karotses pisw ap'oti me to bmc.exw dokimasei kai filtro eleythero green mesa sto filtrokoyti opoy den eixe kamia diafora apo mama filtro.epishs eftiaksa enan swlhna se eksatmisa apo thn petaloyda sto filtro, diametroy f80 kai pali eida diafora.an mporesw ayrio tha perasw fwto.oles oi metrhseis eginan me allo isodynamo hgt.tha ithela na metrhsw to aytokinhto moy me allo hgt poy exei diaforetiko filtro.
me to diko mou!!!!!
alla egw exw kai ejatmisi allagmeni...

alla an 8es mporoume na vre8oume kai na kanoume dokimes me allages stis eisagwges mas...ktl..
egw menw marousi..k an 8es me pm kanonizoume kapoio usixo simeio oxi gnwsto k vriskomaste....
an se endiaferei apanta mou k milame gia til meso pm ktl...
Punto HGT SC Evo

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue Mar 14, 2006 9:59 am

iceman_n wrote:skinboy apo thema katanalosis ti ginetai me to ramair???
den exw dei kamia diafora...
otan to plakwnw osa kai na exw dokimasei ta idia kaiei , an kai na sou pw tin ali8eia den poliasxoloume me auto to 8ema....
oso poio polu kaiei apo kati tetoio simainei oti h ECU ri8mizei alliws ta dedomena kai auto einai kalo...
eidika ama to vlepeis na pigainei k kalutera...
Punto HGT SC Evo

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Mar 14, 2006 3:33 pm

den thimamai se poio topic itane alla kapoios eixe rwtisei gia flantza.

Simera pou anoixtike to moter, to diko mou montelo 2002 eixe metalliki flantza arketa lepti. Opote min kaneis tipota kai to anoikseis gia na valeis metalliki flantza, exei idi.

Den kserw vevea gia ta alla montela.

Episis xtypise ta wstiria opote pane gia allagi kai ayta. (an kai den emeine pote apo ladia, liga nai, katholou omws pote.)

Kai telos o thermostatis.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue Mar 14, 2006 3:43 pm

kai mena metalliki flatza exei apo oso eixa dei.

o thermostatis eee? h valvida stin eisodo tou nerou ston kinitira ee? katw apo tin petalouda pou exei k mia kitrini asfaleia eee???
pws to katalavate auto ?? sou anevaze 8ermokrasia h otan evazes empros sou esvine epeidi den evlepe swsta se ti 8ermokrasia itane to nero ?? kai oxi panta auto...???

gia pes..
Punto HGT SC Evo

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue Mar 14, 2006 3:53 pm

k me ligo ladi kindineueis na kaneis zimia sta wstiria sou alla kai na anapseis ta kouzineta tou strofalou sou eukola...
Opote to ladi panta na einai se eulogo simeio...
Punto HGT SC Evo

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Mar 14, 2006 8:00 pm

oson afora to ladi, to epatha se taksidi... diakopes kiolas opote ksereis den to elegksa to ladi. ti na kanoume. oxi ola ta wstiria alla xtypise toulaxiston 6. telospantwn.

Gia ton thermostati: eixa proseksei oti argouse na zestathei i mallon na deiksei oti zestathike, ekane diafora px epefte i thermokrasia :shock: genika den itane sta kala tou. Opote simera molis ton ksilwse fysikse sto ena stomio kai tha eprepe na mplokarei ton aera, aytos omws den eixe mesa "stop". elpizw na katalavaineis ti ennow.

To oti esvine to amaksi merikes fores ofeiletai kai se ayto alla opws tha sigoura tha gnwrizeis svinei kai logw filtroxoanis.

Oso gia tin antlia nerou den vrika kapoio provlima.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Wed Mar 15, 2006 10:03 am

good...
to na pairnei k na svinei sto kapaki otan einai demi zesto , h na exei aru8mo relanti to opoios stadiaka mesa se 15 sec na srwnei ofeiletai omws sto 8ermostati :-)
Punto HGT SC Evo

Post Reply

Return to “Βελτιωση κινητηρα MkII και MkIIb”